Narcisa Moisa și Yoanes au rămas în relații excelente după separare: „Pentru copil și partea profesională”

AntenaStars, 10 iunie 2024 20:00

Narcisa Moisa a fost cea care a dat vestea că nu mai formează un cuplu cu Yoanes.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de AntenaStars

Acum 24 ore
15:20
O igienă orală optimă este vitală pentru sănătatea întregului organism. Dacă nu ai grijă de dinții și gingiile tale, pot apărea consecințe neplăcute, precum infecții, inflamații, probleme digestive sau chiar cardiace. De aceea, prevenția este cheia pentru a te bucura de o sănătate generală optimă.
10:30
10:30
Oana Radu s-a mutat în casă nouă! S-a ocupat singură de amenajări...
Ieri
10:20
Alex Bodi a rupt logodna cu Ema Uta? Ce i-ar fi dat de gol...
08:50
Cum gestionează Roxana Nemeș certurile din căsnicie: „Orgoliul nu-și are sensul!”...
Mai mult de 2 zile în urmă
15:40
Construirea unei garderobe versatile și funcționale poate simplifica semnificativ rutina zilnică și poate asigura că ai întotdeauna o ținută potrivită pentru orice ocazie. Iată trei sfaturi practice care te pot ajuta să îți creezi o garderobă bine echilibrată și ușor de gestionat.
10:00
Ce a învățat din greșeli cel mai tânăr milionar din România...
20 iunie 2024
14:30
Fosta gimnastă a primit cu brațele deschise provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă. Numele grele din acest sport i-au transmis mesaje de încurajare.
14:20
Afaceristul s-a afișat cu noua lui cucerire, iar Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție. În special, după ce acesta a spus că ea ar avea un alt partener de ceva timp.
13:50
Cererea în căsătorie a coregrafei de către Dinu Maxer nu a fost lipsită de probleme, după cum aceasta a mărturisit în exclusivitate la XNS.
09:10
Irisha, direct de pe covorul roșu de la Cannes: Am început să plâng!...
09:10
CRBL, declarații despre relația pe care o are cu fosta soție...
19 iunie 2024
16:50
Vara este sezonul în care moda strălucește cu cele mai vibrante culori, materiale ușoare și design-uri îndrăznețe. Fie că ești în căutarea celor mai trendy tricouri, bluze sofisticate sau costume de baie seducătoare, tendințele din acest an aduc o varietate de opțiuni care să te ajute să te simți confortabilă și stylish. În acest articol, vom explora tendințele verii 2024 pentru tricouri damă, bluze de damă și costume de baie.
16:30
Sindromul metabolic se poate instala la vârste sub 40 de ani, crește riscul de accident vascular cerebral, favorizează apariția bolilor de inimă, diabetul de tip 2 sau insuficiența renală și a devenit deja o problemă de sănătate publică, milioane de oameni suferind de această boală la nivel mondial.
15:40
Vara a început și probabil aștepți cu nerăbdare vacanța care se apropie. Însă ce ai spune dacă ai avea șansa să trăiești ca într-o vacanță începând din această vară? Acum ai posibilitatea de a locui chiar lângă mare, având acces la o plajă echipată cu toate facilitățile de recreere.
09:50
09:40
Ce a făcut Ramona Gabor pentru prima dată, după ce a ajuns în România...
09:40
Cum i s-a schimbat viața Mariei Cârneci după moartea soțului...
09:20
09:20
09:10
Motivul pentru care Iuliana Pepene și-a schimbat total stilul de viață...
18 iunie 2024
17:10
Cum arată casa lui Alexandru Mărmureanu, medicul vedetelor de la Hollywood! Imagini în exclusivitate, filmate de Mădălina Bălan, in cadrul emisiunii "Visul românesc-succes american"...
12:00
Comediantul are nevoie în continuare de ajutor de specialitate pentru a trece peste unul dintre cele mai grele momente din viața lui, despărțirea de Livia Eftimie.
12:00
11:50
11:30
Îndrăgitul prezentator a oferit o serie de dezvăluiri din culisele celui mai fierbinte reality-show al acestei veri.
11:10
Iubitul Oanei Matache a povestit prin ce a trecut tatăl său într-o vacanță, dar și cum și-a luat viața în propriile mâini imediat ce a devenit major.
11:00
Milionarul a revenit pe meleagurile natale, dar nu alături de Mădălina Apostol.
10:50
Chiar dacă unii ar putea să considere că e vorba de o metodă rușinoasă de a suplimenta veniturile, cântărețul spune că a încercat-o și totul i se pare ok.
10:40
Într-o intervenție la Antena Stars, băiatul lui Marius Baiazid a mărturisit cât de greu îi este fără tată pe pământ, dar a rememorat și cea mai frumoasă amintire cu părintele lui.
10:30
Artistul a decis să își ceară partenera de soție într-unul dintre cele mai romantice locuri din Europa: în Veneția, pe gondolă.
10:20
Topmodelul a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a spus unde va pleca în curând în vacanță, dar și de ce nu agrează locurile frecventate de vedetele din România.
10:20
Actrița nu și-a pierdut optimismul, însă a făcut față cu greu atunci când și-a pierdut mama și unul dintre cei mai apropiați prieteni.
10:10
Cunoscutul milionar a revenit pe meleagurile natale, dornic să le arate rudelor ce străzi a cutreierat în tinerețe.
10:00
După participarea la Power Couple, Oana Matache și Radu Siffredi s-au relaxat în capitala Franței, un oraș atât de drag vedetei.
09:50
Cunoscuta artistă va fi protagonistă în propriul show ce va începe în mai puțin de o săptămână la Antena Stars.
09:30
Cântăreața a dezvăluit în cadrul emisiunii Vacanță de Vedetă de la Antena Stars prin ce a trecut în Antalya. Pe lângă trauma fizică s-au adăugat și costurile medicale exorbitante.
09:20
Regele Manelelor a răspuns celor care l-au acuzat că a încasat 20.000 de euro pentru o nuntă la Târgu Jiu, dar nu a respectat angajamentul.
17 iunie 2024
16:00
În exclusivitate la Antena Stars, marea doamnă a muzicii populare românești a povestit clipele de groază prin care a trecut.
16:00
Concurenta este total nemulțumită de atitudinea indiferentă și distantă manifestată de parternerul ei.
15:50
Fostul milionar nu a putut să comunice în ultima vreme cu fata lui decât prin intermediul video-call-urilor, dar iată că la mijlocul acestei luni a putut din nou să o strângă în brațe.
15:40
Anda Adam a explicat de ce manelistul nu mai poate să fie naș la nunta ei cu Yosif Mohaci.
15:30
Impresara spune că tatăl lui Bebeto nu mai participă în niciun fel la creșterea și educația acestuia. Ce mărturisiri în exclusivitate la Xtra Night Show a făcut vedeta.
15:20
Câștigătoarea America Express a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars unde va pleca în vacanță.
15:10
Influencerița a luat atitudine după cel de-al doilea concert al britanicilor. Ce mesaj a transmis câștigătoarea America Express.
15:00
Laurențiu Reghecampf jr a absolvit studiile liceală, dar bucuria nu a putut fi împărtășită și cu tatăl lui.
15:00
Impresara l-a lăudat pe actualul partener pentru atitudinea pe care a abordat-o în relația cu Laurențiu Reghecampf.
14:10
Se numără săptămânile până la startul celui mai electrizant show TV. Cel mai nou sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.
13:50
S-au închis ușile în timpul petrecerii din weekend! Laura a dezvăluit motivul...
11:20
Cum a ajuns Maria Ghinea să fie artistă: Voiam să îmi ajut tatăl financiar!...
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.