Jurații Chefi la cuțite își alcătuiesc diseară echipele cu care luptă pentru marele trofeu al sezonului 13. Ce surprize urmează

Antena1, 17 aprilie 2024 13:10

În ediția de ieri Chefi la cuțite s-a dat startul bootcampului sezonului 13! Este etapa care culminează cu definitivarea echipelor juraților, așadar miza este uriașă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
00:00
Bogdan Năstase a fost eliminat în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 30 aprilie 2024. Concurentul a obținut cel mai mic punctaj în cel de-al cincilea duel. Orlando Zaharia a avut o reacție neașteptată când s-a aflat cine părăsește show-ul.
30 aprilie 2024
23:40
Un concurent a reușit să „stingă lumina” chefilor, la degustare. Au crezut că farfuria a fost gătită de un cuțit de aur, dar au fost uimiți cine a pregătit totul, în duelul cinci de la Chefi la cuțite sezonul 13.
Acum 6 ore
22:20
Banda a adus un verdict neașteptat, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. S-a aflat cine a câștigat cel de-al cincilea battle, în ediția din 30 aprilie 2024.
21:50
În emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au arătat ce s-a întâmplat între Albert și Ionela în pauza publicitară din timpul galei de vineri, după ce fata a plecat din platou și și-a făcut bagajele penru a pleca.
21:50
Lăcrămioara Pintilie nu și-a mai putut stăpâni lacrimile după o ceartă avută cu Andrea, în ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13. Adnana a avut o reacție neașteptată la adresa colegei sale care a primit cuțitul de aur.
21:40
În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Richard Abou Zaki s-a înfuriat la culme atunci când a văzut ce făcea Andrea și a recurs la un gest neașteptat. Varză, în schimb, l-a înfuriat pe Orlando Zaharia.
21:00
În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Irina Fodor i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a anunțat ce avantaj pune la bătaie în cel de-al cincilea battle. Nu a durat mult și haosul s-a dezlănțuit în bucătărie.
Acum 8 ore
19:00
Acum 12 ore
18:30
În fiecare an, cu mic cu mare, credincioșii trec pe sub masă. Iată când se trece pe sub masă în 2024 și ce simbolizează acest obicei.
18:10
Descoperiți cum să aduceți un zâmbet pe fețele celor dragi cu cele mai inedite și autentice mesaje și urări de Paște pentru anul 2024. Aveți nevoie de felicitări pentru Whatsapp sau SMS? Iată cum să le urați Paște fericit rudelor, prietenilor și celor apropiați.
17:40
AntenaPLAY, platforma ta preferată de streaming, își diversifică și în luna mai oferta, prezentând o selecție variată de conținut care include filme, seriale și competiții sportive pentru toate gusturile.
17:20
De Ziua Internațională a Dansului, Elwira și Mihai Petre au publicat un videoclip emoționant de la primele lor antrenamente împreună. Cei doi s-au cunoscut prin dans și de atunci sunt de nedespărțit.
16:50
Este la mare căutare o plantă care se folosește încă de pe vremea bunicilor. În ciuda faptului că mulți au auzit de ea, puțini sunt cei care au îndrăznit să o planteze. Iată despre ce este vorba!
16:40
Concurenții din sezonul 9 Mireasa s-au luptat pentru a primi un premiu important, și anume o zi de 1 mai petrecută la mare. Mamele, Ionela și Adriana au jurizat.
16:40
Cavalerul de onoare le-a făcut unor miri un cadou controversat. Cuplul spera să fie o glumă.
15:40
Andreea Raicu a fost una dintre vedetele invitate la decernarea Premiilor Gopo, ediția 16, unde au fost prezenți mai mulți actori și celebrități TV.
15:40
Pe Gabriela Lucuțar (Regina Întunericului) am putut s-o cunoaștem mai bine în sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Fanii au putut descoperi cum arată cei trei copii, dar și tatăl acestora.
15:40
Doar câteva zile ne mai despart de una dintre cele mai importante sărbători creștin-ortodoxe. Sărbătorile Pascale sunt întâmpinate cu multe pregătiri.
15:30
O româncă a răbufnit pe internet după ce a plătit o sumă uriașă pentru câteva felii de cozonac de la un supermarket cunoscut.
15:00
După ce s-a discutat despre hainele care au dispărut, Iuliana s-a arătat deranjată de ceea ce a spus Delia.
14:30
Aseară, 29 aprilie 2024, s-a desfășurat cea de-a 18 ediție a Premiilor Gopo, unde au fost prezente mai mule vedete de film și televiziune.
14:30
Gina Matache a dezvăluit cum este răsfățată de cele două fiice ale sale. Iată cum au grijă Delia și Oana de cea care le-a dat viață!
14:30
Rebecca Lăzărescu și Vlad Pascu erau de nedespărțit înainte de accidentul produs de tânăr ăn care și-au pierdut viața Roberta și Sebi.
14:10
Insistențele fetiței sale care tot spunea că aude „monștri” în dormitorul ei, au dus la o descoperire incredibilă. Ce a găsit mama ei în pereții casei, vechi de 100 de ani.
13:40
Am intrat în Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Una dintre cele mai importante slujbe din această săptămână este Prohodul Domnului. Iată când se săvârșește.
Acum 24 ore
13:30
Cel de-al patrulea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite, desfășurat în ediția de ieri seară a show-ului culinar, a fost câștigat de echipa verde, Chef Orlando Zaharia înregistrând astfel a doua victorie.
13:20
Fiul celebrului manelist Adrian Minune se pregătește de nuntă. Tânărul Adrian Minune Jr. și-a cerut iubita în căsătorie.
13:20
CRBL a dezvăluit cum vor arăta sărbătorile Pascale de anul acesta, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, el și Elena anunțau divorțul. Iată declarațiile sale!
13:10
Vlad a vorbit codat în casa Mireasa, iar fanii emisiunii au făcut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tânărului la Mireasa: Capriciile Iubirii că faptul că nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.
12:30
Slujbe de Paște 2024. Programul slujbelor în fiecare zi din Săptămâna Luminată
12:20
Tzancă Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cântărețului de manele, s-a stins din viață la o vârstă fragedă, iar anunțul trist a fost făcut de artist pe rețelele de socializare. Iată de ce boală suferea băiatul!
12:00
Tatăl lui Albert a intervenit telefonic la Mireasa, Capriciile Iubirii și i-a dat un sfat fiului în legătură cu Ionela.
11:50
ANPC a pregătit o listă cu alimente care nu ar trebui să se afle pe masa de Ziua Muncii.
11:40
Un clip video în care o femeie arată o imagine pe care a primit-o cu bebelușul abia născut al unui prieten a stârnit isterie pe internet. Iată despre ce este vorba!
11:30
Credincioșii creștini vor rosti această rugăciune puternică în Sâmbăta Mare din Săptămâna Patimilor, care este și ultima zi de post din Postul Paștelui.
11:20
Gabriela Cristea nu a fost prezentă la Mireasa, Capriciile Iubirii, în emisia de pe 29 aprilie 2024. Simona Gherghe s-a aflat pe scaunul colegei sale.
11:00
Florin Piersic a ajuns de urgență la spital la finalul unui spectacol. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și în prezent, este internat acolo.
10:30
În fiecare zi, miliarde de oameni sunt influențați de mișcările planetelor și de energiile cosmice care își fac simțită prezența în viața noastră. Care sunt zodiile care își schimbă viața radical în perioada următoare.
10:10
Doamna Gicuța a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.
09:30
Rugăciune puternică pentru Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care aduce belșug și iertarea păcatelor
Ieri
00:00
Gabriela Lucuțar aka Regina Întunericului a fost eliminată din sezonul 13 Chefi la cuțite în ediția 18 de pe 29 aprilie 2024. De altfel, un concurent a obținut punctajul maxim și un avantaj puternic în battle-uri.
29 aprilie 2024
23:50
Iulia Maria Creangă s-a enervat pe Mario Mădălin Dumitru și i-a dat o replică dură în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie. Cei doi și-au adresat cuvinte grele în fața camerelor de filmat, iar un concurent a rămas blocat în fața chefilor, cu lacrimi în ochi.
22:50
Gabriela Lucuțar aka Regina Întunericului a primit o „lovitură” dureroasă din partea Claudiei Sauliuc în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024. Concurenta nu se aștepta la un astfel de gest din partea adversarei sale.
22:30
Banda a adus un verdict neașteptat în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 29 aprilie 2024. Un jurat s-a bucurat de o nouă victorie în battle-ul patru al show-ului culinar. Iată despre cine este vorba.
21:40
Chef Orlando Zaharia a cedat și nu a mai ținut cont de camerele de filmat în ediția 18 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul s-a dezlănțuit plin de furie, iar concurenții au fost luați prin surprindere de reacția lui.
21:00
În ediția 18 de pe 29 aprilie 2024, Irina Fodor a adus pe platou de filmare temuta ruletă a ingredientelor. Cele trei echipe au avut parte de o surpriză uriașă, iar bucuria a dispărut rapid când prezentatoarea TV a mai dat o veste. S-a lăsat cu nervi și gălăgie.
19:30
Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024. Temperaturile se mențin peste cele specifice datei din calendar, iar în zone izolate, precipitațiile își vor face simțită prezența.
18:40
Aron Bob, fostul concurent Mireasa a devenit tată! Soțul Gabrielei a publicat primele imagini cu micuțul.
18:20
În fiecare zi, miliarde de oameni sunt influențați de mișcările planetelor și de energiile cosmice care își fac simțită prezența în viața noastră. Care sunt zodiile care își schimbă viața radical în perioada următoare.
18:00
Elle Jimenez este sirenă profesionistă și participă la tot felul de evenimente. În acest an nu va rata nici Marele Premiu de la Miami.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.