Vasile Buzatu iese din închisoare după șapte luni: fostul președinte al CJ Vaslui, trimis de instanță în arest la domiciliu

Antena3, 17 aprilie 2024 14:10

Vasile Buzatu a scăpat, deocamdată, de pușcărie. Fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui a fost trimis în arest la domiciliu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 4 ore
00:10
Război în Ucraina, ziua 798. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi pentru a le permite trupelor sale să facă faţă trupelor ruseşti.
30 aprilie 2024
23:50
Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie, a anunțat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
23:40
O tânără șoferiță de 19 ani din Mehedinți și-a pierdut viața într-un accident teribil. Impactul s-a produs pe DN6, în Ciochiuța, între un autoturism și un autotren condus de un șofer bulgar.
23:20
Lidia Stepanivna, o femeie ucraineană, în vârstă de 98 de ani a uimit militarii Ucraineni care au găsit-o mergând pe drum, sub bombardamente, pentru a scăpa din regiunea controlată de Rusia din Donetsk.
23:10
Salvamont România a transmis înaintea minivacanţei de 1 Mai şi sărbătorile pascale, zece reguli esenţiale pentru o drumeţie în siguranţă pe munte.
22:50
Un grup de experți din Franța trage un semnal de alarmă în privința utilizării smartphone-urilor de către copii și adolescenți.
Acum 6 ore
22:40
Veste bună pentru omenire. Există o șansă ca planeta să fie salvată dintre deșeurile de plastic care o sufocă. Oamenii de știință au descoperit "plasticul viu", o bacterie minune care poate fi soluția aceste probleme mondiale.
22:30
Medicul Voichița Lăzureanu, șef de secție la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, a explicat, la Antena 3 CNN, care este lista alimentelor care ne pot trimite la urgențe de 1 mai şi de Paşte.
22:20
AstraZeneca a recunoscut în documentele din instanță că vaccinul său anti-COVID poate provoca un efect secundar rar.
22:00
Unul din marile orașe ale României va avea primul cimitir ecologic din țară. Acesta se va întinde pe 10.000 de metri pătrați.
21:40
Ţara în care numărul locuinţelor vacante a atins în 2023 o nouă cifră record de 9 milioane, cu 510.000 mai multe comparativ cu sondajul precedent din 2018, pe fondul creşterii deceselor în rândul proprietarilor vârstnici singuri.
21:30
Utilizatorii WhatsApp vor fi nevoiți să plătească pentru o anumită funcție importantă oferită de platformă.
21:20
Băieţelul de şase ani, din Gorj, care ar fi fost vândut pentru câteva sute de lei unei familii din Germania a fost readus în România. El a ajuns la asistentul maternal unde se află și sora sa.
20:50
Craterul format după surparea străzii din Slănic Prahova se adânceşte de la o zi la alta. Autorităţile au venit cu raportul preliminar de la faţa locului, însă în continuare nu se ştie dacă oamenii se pot întoarce în casele lor în siguranță.
Acum 8 ore
20:40
O femeie a trăit un adevărat şoc la un bar din Milano, Italia când s-a trezit cu arsuri grave în gât după ce a consumat o băutură care conținea detergent.
20:30
"Suntem hotărâți să eliminăm Hamas odată pentru totdeauna", transmite David Mencer, purtător de cuvânt al guvernului israelian.
20:20
O copilă de doar patru ani a murit după ce ar fi mâncat pește cumpărat de la magazinul din sat. Bunica acesteia a decedat imediat după ce a aflat ce s-a întâmplat cu nepoata. De asemenea bunicul copilei se află și el în spital.
20:10
Guvernul a aprobat un memorandum care dă undă verde începerii construirii noului stadion Nicolae Dobrin, a anunţat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. 
20:00
"Cel mai frumos şi mai convingător discurs despre dragoste este îmbrăţişarea", spunea părintele Dumitru Stăniloae, cel care a îmbrățișat cu mintea sa milioane de români, într-o perioadă grea, de prigonire a creștinilor. Continuăm campania marca Antena 3 CNN în care vă invităm să-i descoperiți pe cei care și-au mărturisit credința indiferent de sacrificiile prin care au fost nevoiţi să treacă.
19:50
Modul în care unii candidați își transmit mesajele către alegători în această campanie electorală poate concura cu brio la galele pentru cele mai bune comedii. 
19:40
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care reglementează faptul că mamele minore, care au împlinit vârsta de 16 ani, pot decide pentru ele şi pentru copilul lor în relaţia cu instituţiile statului.
19:30
Românii pot beneficia de anumite servicii SPA care sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Pentru acest lucru trebuie să îndeplinească o serie de condiții.
19:20
Schimbări majore cu privire la intenția de vor pentru candidații la alegerile PMB, dezvăluite de un nou sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 23 - 27 aprilie.
19:20
Aproape 60 de persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu a cuprins compartimentul motor al unui tren, în localitatea Hodoni din județul Timiș.
19:10
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că România are șansa clară să construiască primul centru de tratament inovator pentru pacienții cu afecțiuni oncologice.
19:00
Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a anunțat faptul că Lumina Învierii va ajunge la credincioși ca și în anii anterior, de pe mare, în zona Portului Tomis. Ulterior, Lumina va fi împărțită către toți credincioșii.
18:50
Evadarea Prinţului Paul din Franţa în Malta este din ce în ce mai controversată. Deşi a susţinut în faţa judecătorilor maltezi că se afla la o cină fiind invitat de înalţi demnitari şi cavaleri ai Ordinului de a Malta, fiind indignat de arestare, reprezentanţii Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta neagă orice legătură cu prinţul fugar de pe lista Poliţiei Române. 
18:50
Simona Halep, care a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare, a primit o invitaţie pentru Trophee Clarins, turneu de categorie WTA 125 care va avea loc luna viitoare.
Acum 12 ore
18:40
Mai mult de o treime dintre europeni încă nu economisesc suficient pentru pensie, iar aproximativ 40% dintre aceștia au declarat că actualul climat economic le-a redus contribuțiile la pensie.
18:30
Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Plus, Rabla Clasic şi Piste pentru biciclete au fost publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).
18:20
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, acolo unde au fost anunțate greve și perturbări în sectorul transportului public.
18:10
Vopseaua din comerț pentru ouăle de Paște poate fi toxică pentru organism, motiv pentru care specialiștii ne recomandă să apelăm la ingredientele naturale.
18:10
Inteligenţa artificială poate evalua riscul de avalanşă la fel de bine ca specialiştii umani, arată un sudiu ce s-a desfăşurat în Elveţia pe parcursul a trei ani.
18:00
Începând de marţi seară şi până în 6 mai, pe drumul naţional 7 - Valea Oltului, circulația va fi restricționată pentru anumite categorii de vehicule.
17:50
Alexandru Chirilă, investitor și consilier financiar, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN care este cea mai bună și cea mai eficientă metodă de a economisi bani într-un timp relativ scurt.
17:50
Managerii români cred că România își va continua creșterea economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de conjunctură referitoare la tendințele activității economice în perioada aprilie - iunie 2024, realizată de INS.
17:50
Florin Piersic rămâne internat după operaţia suferită. Antena 3 CNN a prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a îndrăgitului actor.
17:40
O ţară din Uniunea Europeană majorează vârsta de pensionare dincolo de 65 de ani.
17:30
În ultima lună, Bucureștiul s-a umplut de afișe cu Nicușor Dan și mesaje de campanie. Costul unui astfel de panotaj s-ar ridica la sute de mii de euro, bani ai căror proveniență este necunoscută, deocamdată. Acum, adversarii politici îi cer primarului general să dezvăluie sursa fondurilor și posibilele legături cu mediul de business rusesc.
17:30
Președintele României, Klaus Iohannis, iese la pensie. Catedra sa de fizică a devenit disponibilă, la liceul din Sibiu, după ce postul a fost blocat timp de 27 de ani.
17:20
O companie aeriană din România anunță o campanie de bilete de avion la prețuri reduse pentru toate destinațiile naționale și internaționale.
17:10
Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Târgoviște, fiind acuzat că a agresat fizic două copile internate într-o secţie de Psihiatrie.
17:00
Stațiunea veche de 2.000 de ani, Băile Herculane, își așteaptă turiștii de toate vârstele, cu trei izvoare pentru tratament și spectacole organizate pentru zilele de sărbătoare.
17:00
Naşul unei vedete din România a fost reţinut, după o şicanare în trafic. Bărbatul era drogat și a amenințat un șofer cu o armă albă.
16:50
Ca urmare a succesului masiv înregistrat în rândul publicului, expoziția "Universul lui Salvador Dalí", ce prezintă o varietate impresionantă de obiecte de artă ale celebrului artist la ARCUB – Hanul Gabroveni, se prelungește până la 1 septembrie 2024. 
16:50
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru românii care vor să meargă cu mașina în Bulgaria, Grecia sau Turcia.
16:40
16:30
16:30
Regatul Thailandei este o destinație ideală pentru cei care își doresc vacanțe pe plaje însorite, cu nisip fin și ape albastre.
16:30
Foarte aproape de granița cu România se află cele mai bune terenuri de golf din Bulgaria, aparținând de Lighthouse Golf&SPA Resort.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.