Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu

Jurnalul.ro, 17 aprilie 2024 15:50

Decizia Tribunalului Vaslui de plasare în arest la domiciliu a fostului lider PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost menținută, miercuri, de Curtea de Apel Iaşi. Decizia este definitivă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 4 ore
00:50
Regele Charles al Marii Britanii a vizitat un centru de oncologie, University College Hospital Macmillan Cancer Centre, la revenirea sa la îndatoririle publice după ce a fost diagnosticat cu cancer.
00:30
Comisarii de Formula 1 au convocat Aston Martin și Ferrari la o audiere, după ce echipa britanică a cerut marți un „drept de revizuire" a penalizării lui Fernando Alonso în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu al Chinei.
00:20
Indicatorii unei crize economice: Societatea se degradează, pornind de la problemele familiilor. Cel mai mult suferă minorii care rămân singuri
00:10
A 32-a ediție a Galei Premiilor UNITER se apropie de momentul mult așteptat. În mai puțin de o lună, lumea teatrală va afla cui se vor oferi trofeele UNITER pentru anul 2023.
00:00
Zeci de ucraineni, care puteau fi recrutați în armată, au murit încercând să fugă din Ucraina. Ei încercau să se sustragă mobilizării. Plecarea ilegală din țară se face, de obicei, prin zone periculoase.
30 aprilie 2024
23:40
Regele Charles al III-lea al Regatului Unit revine la îndatoririle publice pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu cancer. El urmează să viziteze un centru de tratament al cancerului.
Acum 6 ore
23:30
Mii de solicitanți de azil care urmează să fie deportați din Marea Britanie, în conformitate cu planul Rwanda, au dispărut. Datele oficiale arată că este vorba despre mai bine de jumătate din totalul celor care urmau să fie trimiși în țara africană.
23:10
Estonia acuză Rusia că a încălcat reglementările internaționale privind spațiul aerian prin interferența cu semnale GPS. "Interferența GPS în spațiul aerian estonian a Federației Ruse a afectat aviația civilă din regiunea noastră”, a declarat ministrul estonian al Afacerilor Externe, Margus Tsahkna.
23:00
Doi primari, un consilier local, un fost consilier local și fostul director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova au fost găsiți de ANI în incompatibilitate sau conflict de interese de natură administrativă.
22:40
Un preot creat cu inteligența artificială de un grup creștin din San Diego a fost eliminat după ce a primit plângeri de la utilizatori care au considerat sfaturile și spovedaniile sale „înfiorătoare”.
22:20
Echipa de handbal masculin Dinamo București s-a calificat marți seara în Final Four-ul European League. Românii au câștigat manșa retur din deplasare cu Skjern, scor 34-38. În tur, Dinamo s-a impus cu 28-27. România are din nou o echipă în Final Four-ul competiției după 10 ani
22:10
Elon Musk a câştigat 40 de miliarde de dolari într-o singură săptămână, după ce a dat afară 14.000 de oameni.
22:00
Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, astfel că ne preocupă sănătatea și fericirea lor. Prin urmare, atunci când auzim sunete neașteptate în timp ce doarme ne putem îngriora.
21:40
Este inadmisibil să permitem în continuare companiilor și entităților europene să finanţeze războiul absurd al lui Putin, spune eurodeputatul PMP Eugen Tomac. El arată că sunt bănci care se sustrag de la implementarea sancțiunilor europene impuse Moscovei.
Acum 8 ore
21:30
Unii oameni sunti sinceri, în timp ce alții aleg să ascundă adevărul. Uneori explicația poate fi în astre!
21:10
Cea de-a XIV ediție a Festivalului Culturii Române marchează 35 de ani de la punctul de inflexiune care l-a reprezentat anul 1989 în istoria recentă a Europei Centrale și de Est.
21:00
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează că gripa aviară s-ar putea răspândi la vacile din afara SUA. Riscul există, a spus un oficial al OMS.
20:40
Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’ din București, a avut loc cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo, în cadrul căreia au fost celebrate performanțele înregistrate de cinematografia română în ultimii ani.
20:40
Majoritatea românilor au redus temperaturile din locuințe pe timpul iernii, pentru a ține facturile sub control. O treime dintre ei aleg să încălzească doar camerele în care stau majoritatea timpului.
20:30
Circa 47 de copii migranți au dispărut în Europa în fiecare zi începând din 2021. Cercetarea a fost realizată de mai mulți jurnaliști.
20:10
Indicele ROBOR la 3 luni, folosit pentru calcularea dobânzilor variabile la creditele în lei contractate de populaţie înainte de luna mai 2019, precum şi pentru creditele companiilor în lei, a continuat să staţioneze pe parcursul lunii curente, rămânând şi marți la 6,05%.
20:00
„Restart pentru Autostrada Brașov-Bacău”, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. CNAIR a desemnat, marți, câștigătorul pentru contractul necesar finalizării Studiului de Fezabilitate al acestei noi autostrăzi.
19:40
Clubul CFR 1907 Cluj a anunțat marți revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei. Noul său contract va intra în vigoare începând cu data de 1 iunie. Până atunci, tehnicianul va superviza activitatea echipei doar la antrenamente, neavând dreptul de a ocupa loc pe bancă.
19:40
Părintele Sofian Boghiu, o făclie de înviere a sufletelor, s-a născut în satul Cuconeștii Vechi din Basarabia și a simțit chemarea Domnului la vârsta de 14 ani, când ajunge la mănăstirea Rughi.
Acum 12 ore
19:30
Luni, 29 aprilie 2024, a sosit la București Excelența Sa, Mons. Giampiero Gloder, Nunțiul Apostolic agreat pentru România și Republica Moldova. Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, a fost numit de către Papa Francisc la data de 23 februarie 2024 în calitate de Nunțiu Apostolic în România și Republica Moldova.
19:20
Aproape 60 de persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu a cuprins compartimentul motor al unui tren în localitatea Hodoni, din județul Timiș.
19:10
Orașul fără evrei (City Without Jews, r. Hans Karl Breslauer, Austria), o capodoperă a filmului mut din 1924, continuă seria de cine-concerte de neratat din cadrul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF, 14 – 24 iunie 2024), deschisă de Metropolis (1927) și A Page of Madness (1926).
19:00
Un atac armat s-a produs într-o moschee din Afganistan. Cel puțin 5 oameni au murit, pe lista victimelor aflându-se și un copil.
19:00
Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite în urma unui accident care a avut loc marți pe DN 58B, în județul Caraș-Severin.
18:40
Un bărbat de 33 de ani, asistent medical, a fost reținut marți, acesta fiind suspectat că a agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Târgoviște.
18:40
Toți oamenii se confruntă, la un moment dat, cu dureri de cap.
18:30
Guvernul britanic a introdus noi reglementări care vizează creșterea securității telefoanelor, interzicând parolele slabe precum „admin" sau „12345". Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri și atacurile cibernetice tot mai frecvente.
18:10
Grupurile rivale palestiniene Hamas și Fatah negociază împăcarea la Beijing în China.
18:00
Armata israeliană va intra în Rafah cu sau fără un acord privind ostaticii. Declarația aparține premierului israelian Benjamin Netanyahu.
17:40
Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis.
17:30
Legea privind energia eoliană offshore a fost promulgată, marți, de președintele Klaus Iohannis. România a intrat în linie dreaptă către producția de energie eoliană în largul Mării Negre, transmitea la începutul lunii aprilie, ministrul Sebastian Burduja.
17:10
O poveste specială, un autor iubit de milioane de cititori din întreaga lume și un titlu care promite să ofere cititorilor o experiență literară cu adevărat memorabilă, acestea sunt ingredientele care compun „Familia Radley".
17:00
O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit în Călărași, după o masă în familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentară, însă este posibil ca bunica să fi murit de durere după pierderea copilei.
16:40
Circulația feroviară este oprită temporar în Moldova, între stațiile Palanca și Simbrea, din cauza unui accident. Un camion s-a răsturnat pe calea ferată.
16:30
Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) cere modificarea legislației privind Consiliului Superior al Magistraturii (CSM)  pentru egalitate în fața legii.
16:10
Ministerul Justiției și instanța de executare vor face toate diligențele pentru ca acest fugar să fie întors în țară, spune Alina Gorghiu despre Paul de România, care a fost arestat în Malta.
16:00
Cel de-al patrulea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite, desfășurat în ediția de ieri seară a show-ului culinar, a fost câștigat de echipa verde, Chef Orlando Zaharia înregistrând astfel a doua victorie.
15:40
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că marți, la prânz, s-au format coloane de mașini la intrarea în București și pe drumul dintre Brașov și Ploiești.
15:30
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că noua lege privind interzicerea păcănelelor produce deja efecte. Cei care nu-și mută urgent aparatele rămân fără licență, a avertizat premierul.
15:10
Albumul foto „Regele nu moare”, dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț va fi lansat de Ziua Regalității, pe 10 mai, de la ora 18, în foaierul Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Național din București, în prezența actorilor din distribuție.
15:00
Administrația Națională de Meteorologie anunță că în luna mai vremea nu va avea manifestări extreme. Temperaturile vor fi apropiate de cele normale în ultima lună a primăverii și este posibil să apară precipitații în mai multe regiuni ale României.
14:40
Într-o lume în care oamenii își doresc să trăiască mai mult și să îmbătrânească într-un mod sănătos, postul devine un subiect tot mai interesant pentru cercetători și pentru cei preocupați de longevitate. Dar ce ne spune știința despre legătura dintre post și procesul de îmbătrânire?
Acum 24 ore
14:30
Linia de autobuz 311 va funcționa pe un traseu prelungit, cuprins între terminalele „Faur” şi „Sala Palatului”, pentru a facilita legătura de transport pe axa est-vest, anunță STB.
14:10
Conceptul de „Semne zodiacale pline de pasiune” deschide o discuție fascinantă despre semnele care sunt deosebit de intense atunci când vine vorba despre dragoste.
14:00
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, precizează care sunt românii care vor putea ieși mai devreme la pensie, conform noii legi a pensiilor care se aplică de la 1 septembrie 2024.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.