Motivul șocant pentru care un berbec a fost împuşcat mortal de poliție. Ce se afla la fața locului

StirileProtv.ro, 19 aprilie 2024 19:00

Un berbec a fost împuşcat mortal, joi, de poliţie în Noua Zeelandă, după ce ar fi ucis un cuplu de vârstnici la o fermă, au anunţat autorităţile şi mass-media locale. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
23:20
Prima vizită a unui președinte francez în Germania din ultimii 24 de ani va fi plasată în special sub semnul cooperării europene. 
23:10
Republicanul Donald Trump a refuzat să se angajeze explicit să recunoască rezultatul noii sale confruntări cu Joe Biden în timpul alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc noiembrie, potrivit unui interviu difuzat joi, informează AFP.
23:00
Liderul partidului neonazist „Zorii Aurii” a fost eliberat condiționat, în Grecia. Nikos Michaloliakos ispășea 13 ani de închisoare, inclusiv pentru uciderea unui rapper.
23:00
Preşedintele rus Vladimir Putin consideră că evoluţiile interne şi internaţionale tind să îi fie favorabile şi probabil că va continua cu tactici agresive în Ucraina, aşa că este puţin probabil ca războiul să se încheie prea curând.
22:50
Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei ca rămăşiţele tatălui lor să fie transferate dintr-un cimitir privat într-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursă judiciară.
22:40
Noul vicepremier sîrb este de joi fostul şef al serviciilor de informaţii sârbe, Aleksandar Vulin. Fostul spion întreţine legături cu Kremlinul şi este vizat de sancţiuni americane.
22:30
Reprezentanţii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, că actorul Florin Piersic nu a contractat vreo infecţie nosocomială cât timp a fost internat în această unitate medicală, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.
22:20
Alianţa Nord-Atlantică s-a declarat joi "profund îngrijorată de activităţile ostile" din războiul hibrid al Rusiei, desfăşurate recent pe teritoriul mai multor ţări membre, ceea ce "constituie o ameninţare la adresa securităţii lor".
22:00
Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.
21:40
Chiar înainte de publicarea raportului său privind rezultatele financiare excelente din primul trimestru, pe 25 aprilie, Google a concediat cel puţin 200 de angajaţi din echipele sale ”de bază”, scrie CNBC.
Acum 6 ore
21:20
Unele dintre cele mai populare locuri turistice din Europa merg, din păcate, mână în mână cu unele dintre cele mai grave statistici privind furturile din buzunare.
21:10
Conform datelor Eurostat, puțini români au un program oficial de muncă prelungit, față de colegii lor din țările europene.
21:10
Poliţiştii din Bucureşti au fost alertaţi, joi, după ce un bărbat a fost băgat cu forţa într-o dubă, în parcarea unui complex rezidenţial. El a fost căutat de oamenii legii, fiind găsit pe o stradă şi dus la Spitalul Elias.
20:40
La o trecere la nivel cu calea ferată, în zona localităţii Secuieni, judeţul Harghita, un utilaj a fost lovit de un tren de călători care circula pe relaţia Odorheiu Secuiesc – Sighişoara, transmite Centrul Infotrafic din IGPR.
20:30
Pentru multe persoane, cafeaua este de nelipsit la micul-dejun și în cursul zilei. O bei în fiecare dimineață pentru doza zilnică de energie și aroma sa unică, dar cât de multe știi, de fapt, despre proprietățile sale?
20:30
Evreii trebuie să fie capabili să se apere singuri, pentru că nimeni nu-i va apăra, a estimat joi prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, în timp ce tot mai multe voci se ridică împotriva războiului dus de Israel în Fâşia Gaza, informează AFP.
20:20
Trupele speciale de la Poliția Capitalei au intervenit de urgență la un caz de violență domestică. Un bărbat de 46 de ani se încuiase în locuința din Sectorul 5 cu doi bebeluși de numai 4 luni.  
20:20
Petrecerile nu au ținut cont de vreme pe litoral. În Mamaia, cluburile au pregătit momente spectaculoase de acrobație și focuri de artificii.  
20:20
Unii nu mai vor să muncească mult în bucătărie. Preferă să comande mâncarea gata pregătită. Curierii se perindă deja pe la ușile clienților și le aduc pachetele pentru Paște.  
20:20
Cu mărgele, sidef, picturi complicate și abțibilduri ciudate, milioane de ouă au poposit joi pe platouri și în coșuri, după o baie fierbinte. În Joia Mare din Săptămâna Patimilor, tradiția le cere credincioșilor să vopsească ouă roșii.  
20:20
Inflația a schimbat comportamentul consumatorilor. Atenți la costuri, oamenii vânează ofertele ca să poată bifa toată lista de cumpărături, mai ales în aceste zile.  
20:10
Cu trufe, cuișoare sau gutui muștarul este produs artizanal în mai multe sortimente și la noi.
20:10
Vine Paștele, iar numărul celor care își doresc să călătorească în zilele de sărbătoare a crescut. Sunt cu aproape 50% mai mulți decât anul trecut arată un sondaj.
20:10
Opt luni de închisoare a primit o femeie din Capitală, după ce în ultima zi din 2022 a distrus o mașină cu un ciocan, și a încercat să-i dea foc. Femeia furioasă voia să se răzbune pe partenerul ei, cu care se certase, dar a confundat mașina.
20:10
Comentariile preşedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la posibilitatea trimiterii de trupe în Ucraina "au de-a face cu anumite zile ale săptămânii", a comentat ironic pentru TASS purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Zaharova.
20:10
După ani de așteptări, autostrada Sibiu-Pitești, începe să prindă contur. Lucrările avansează, la primul tunel forat în stâncă, pe viitorul drum de mare viteză.
19:50
Petrecerile de 1 Mai cu mici și bere, la iarbă verde, s-au încheiat dar în urma lor au rămas covoare de gunoaie. Oamenii nu și-au strâns resturile, la plecare.
19:40
Deputatul Dumitru Focșa este acuzat din nou că și-a agresat soția. El se apără și spune că totul a fost o exagerare a femeii, pentru că nu ar fi lovit-o, ci doar a ridicat vocea.
19:40
Sunt peste 50.000 de turiști în aceste zile pe litoral, iar distracția a adus cu ea şi multe dosare penale pentru trafic și consum de droguri.
19:30
După 5 amânări succesive, la 3 ani de când a părăsit piața unică, Marea Britanie a început controalele fizice asupra produselor alimentare proaspete importate din Uniunea Europeană.
Acum 8 ore
19:00
Meteorismul sau balonarea este o problemă comună și deranjantă, manifestată prin acumularea de gaze intestinale, distensia temporară a abdomenului și disconfort.
19:00
Horezu a devenit recent stațiune turistică de interes național și dacă nu ai fost până acum aici, ar trebui să îți rezervi câteva zile pentru a te bucura de priveliști deosebite și o vacanță relaxantă.
18:30
Şerpi, care le provoacă de obicei frică oamenilor, se află în centrul unei procesiuni religioase antice anuale de 1 mai la Cocullo, un sat cuibărit în Munţii Abruzzo, în centrul Italiei, relatează AFP. 
18:20
Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de dolari) în 2023, comparativ cu un profit net de 1.226 miliarde de ruble (15,2 miliarde de dolari) în 2022.
18:10
Peter Magyar îşi făcea selfie-uri cu susţinătorii săi în faţa unei pieţe aglomerate din Budapesta, într-o sâmbătă dimineaţa, luna trecută, când le-a cerut să-i acorde un minut.
18:10
Misiune contracronometru noaptea trecută la Spitalul Parhon din Iași pentru salvarea a doi bolnavi care aveau nevoie de transplant renal.
18:00
Un tânăr de 21 de ani din Baia Mare a fost sever sancționat, în urma unui gest de teribilism.
17:50
Au apărut rezultate noi ale probelor luate din mâncarea familiei din Călăraşi, după tragedia de acum trei zile. O fetiţă de 4 ani şi bunica ei au murit în împrejurări neclare. Analizele de acum arată depăşiri pentru bacterii.
17:40
Este joia Mare ziua în care gospodinele vopsesc ouăle în așteptarea Paștelui cea mai mare sărbătoare a creștinătății.
17:30
Un tablou de Monet va fi restituit urmașilor proprietarilor de drept după ce a fost confiscat de naziști în timpul celui de-Al doilea Război Mondial. Tabloul se află în custodia FBI.
17:30
SUA și Arabia Saudită se apropie de un acord istoric care ar putea remodela Orientul Mijlociu, ocolind problema războiului Israelului din Gaza.
17:30
Tradiție impresionantă, la catedrala arhiepiscopală a Dunării de Jos, de la Galați. În Joia Mare, arhiereul spală și sărută picioarele a doisprezece copii, întocmai cum Iisus Hristos a spălat picioarele apostolilor săi, înaintea Cinei celei de Taină.
Acum 12 ore
17:20
Un tablou de Monet va fi restituit urmașilor proprietarilor de drept după ce a fost confiscat de naziști în timpul celui de-Al doilea Război Mondial. Tabloul se află în custodia FBI.
17:10
Rezervele valutare la Banca Naţională a României totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ cu nivelul de 64,279 miliarde euro înregistrat la finele lunii martie 2024, conform unui comunicat al BNR.
17:10
O rusoaică din Brașov a primit o diplomă și o scrisoare din partea lui Vladimir Putin, cu o ocazia Zilei Victoriei, sărbătoarea sovietică celebrată de Rusia pe 9 mai.  
16:50
Parma, echipa fotbaliştilor români Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi-a asigurat miercuri promovarea în Serie A, prima divizie a campionatului Italiei, după ce a remizat în deplasare cu Bari, 1-1, în etapa a 36-a din Serie B.  
16:40
Un parlamentar georgian, Levan Habeişvili, care a fost bătut în timp ce participa la o manifestaţie pro-UE, şi-a arătat rănile, ”urmele Rusiei”, în Parlament, relatează AFP.  
16:20
Alexia are 11 ani și vine din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, care a fost desemnat în 2022 „cea mai bună destinație Art Nouveau” din Europa.
16:00
Președintele Israelului acuză „o reapariție a anitisemitismului” după protestele studenților din SUA, care s-au extins în peste 50 de campusuri universitare.
16:00
Atacurile rusești au afectat jumătate din sistemul energetic al Ucrainei, a declarat ministrul de externe al Ucrainei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.