Proprietarii de locuințe care au intrat în vizorul ANAF. Documentul care trebuie dus obligatoriu la Fisc

StirileProtv.ro, 19 aprilie 2024 19:30

În încercarea de a strânge bani la bugetul statului, Fiscul are în plan să controleze și chiriile. Un ghid cu noi reguli a fost publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
17:50
Au apărut rezultate noi ale probelor luate din mâncarea familiei din Călăraşi, după tragedia de acum trei zile. O fetiţă de 4 ani şi bunica ei au murit în împrejurări neclare. Analizele de acum arată depăşiri pentru bacterii.
Acum 30 minute
17:40
Este joia Mare ziua în care gospodinele vopsesc ouăle în așteptarea Paștelui cea mai mare sărbătoare a creștinătății.
17:30
Un tablou de Monet va fi restituit urmașilor proprietarilor de drept după ce a fost confiscat de naziști în timpul celui de-Al doilea Război Mondial. Tabloul se află în custodia FBI.
17:30
SUA și Arabia Saudită se apropie de un acord istoric care ar putea remodela Orientul Mijlociu, ocolind problema războiului Israelului din Gaza.
17:30
Tradiție impresionantă, la catedrala arhiepiscopală a Dunării de Jos, de la Galați. În Joia Mare, arhiereul spală și sărută picioarele a doisprezece copii, întocmai cum Iisus Hristos a spălat picioarele apostolilor săi, înaintea Cinei celei de Taină.
Acum o oră
17:20
Un tablou de Monet va fi restituit urmașilor proprietarilor de drept după ce a fost confiscat de naziști în timpul celui de-Al doilea Război Mondial. Tabloul se află în custodia FBI.
17:10
Rezervele valutare la Banca Naţională a României totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ cu nivelul de 64,279 miliarde euro înregistrat la finele lunii martie 2024, conform unui comunicat al BNR.
17:10
O rusoaică din Brașov a primit o diplomă și o scrisoare din partea lui Vladimir Putin, cu o ocazia Zilei Victoriei, sărbătoarea sovietică celebrată de Rusia pe 9 mai.  
Acum 2 ore
16:50
Parma, echipa fotbaliştilor români Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi-a asigurat miercuri promovarea în Serie A, prima divizie a campionatului Italiei, după ce a remizat în deplasare cu Bari, 1-1, în etapa a 36-a din Serie B.  
16:40
Un parlamentar georgian, Levan Habeişvili, care a fost bătut în timp ce participa la o manifestaţie pro-UE, şi-a arătat rănile, ”urmele Rusiei”, în Parlament, relatează AFP.  
16:20
Alexia are 11 ani și vine din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României, care a fost desemnat în 2022 „cea mai bună destinație Art Nouveau” din Europa.
16:00
Președintele Israelului acuză „o reapariție a anitisemitismului” după protestele studenților din SUA, care s-au extins în peste 50 de campusuri universitare.
16:00
Atacurile rusești au afectat jumătate din sistemul energetic al Ucrainei, a declarat ministrul de externe al Ucrainei.
Acum 4 ore
15:50
Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert prin care solicită evacuarea imediată a zonei din Slănic Prahova, unde o stradă s-a surpat, iar clădirile din zonă riscă să se prăbușească.
15:30
Un accident rutier grav a avut loc, joi, pe DN 65A, în comuna Căldăraru, județul Argeș. Două persoane au murit și alte două au fost rănite.
15:20
Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de apărare antiaeriană Skynex din partea Germaniei, ca parte a ultimului pachet de ajutor militar, a anunțat guvernul german la 29 aprilie.
15:10
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a declarat că "a fost frumos de privit" raidul poliţiei din New York la o clădire a Universităţii Columbia ocupată de studenţi propalestinieni, informează Reuters.
15:00
Direcția Principală de Informații (HUR) din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării a publicat o înregistrare video în care afirmă că Rusia ar putea da naștere unei catastrofe nucleare din cauza dronelor kamikaze, scrie Kyiv Independent.
15:00
O bătaie în care au fost implicaţi mai mulţi tineri a avut loc în Vama Veche, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare.
14:50
O înregistrare video virală cu Robert de Niro strigând la demonstranţi, care a fost interpretată pe reţelele sociale ca fiind o manifestare de susţinere a Israelului, a fost de fapt o repetiţie pentru filmarea unui serial.
14:40
Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu publicat joi de The Economist că va trebui să "ne punem problema" dacă Moscova "va reuşi să străpungă linia frontului".  
14:30
Statul Major al Forțelor Aeriene a transmis, la cererea Europei Libere, că în ultimii doi ani au fost identificate 16 incidente de securitate în apropierea bazelor aeriene din țară, legate de suspiciuni privind drone sau sisteme aeriene fără pilot. 
14:20
14:10
Premiille pentru Leadership Distins ale Consiliului Atlantic din 2024 sunt denumite de mass-media "Oscarurile de la Washington".
14:00
Fugarul Prinţul Paul Phillipe al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauţiune, în Malta, iar vineri se judecă această contestaţie la eliberarea pe cauţiune, au precizat surse judiciare.
14:00
În Statele Unite, una dintre cele mai vechi legi anti-avort a fost abrogată cu greu în Senatul statului Arizona.
Acum 6 ore
13:50
Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.
13:50
Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, a precizat că NATO a trecut peste Linia Roșie, relatează portfolio.hu.
13:50
Succesul echipei lui Becali a fost comentat inclusiv în Africa de Sud, țara fundașului Siyabonga Ngezana (26 de ani). Apărătorul sud-african, om de bază la formația campioană, a vorbit într-un podcast la postul de radio Metro FM despre experiența sa în România. Ngezana, întrebat despre salariul la FCSB: „Nu primesc foarte mulți bani aici!” Siyabonga Ngezana a cucerit primul său trofeu din carieră. Fundașul a dezvăluit, în Africa de Sud, că perioada de acomodare în România a fost complicată. Prin...
13:40
Tânărul din Suceava care a lovit mortal cu mașina un pieton de 26 de ani, după ce s-a urcat băut la volan, a fost reținut. Procurorii i-au și percheziționat casa miercuri seară în căutarea unor probe utile în dosar.
13:40
Kremlinul a negat joi o acuzaţie formulată de SUA potrivit căreia forţele ruse din Ucraina au încălcat o interdicţie internaţională privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters.
13:40
Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.
13:20
Aproximativ 30 de persoane au fost rănite la o defilare de 1 Mai, în apropiere de oraşul german Freiburg im Breisgau (sud-vest), în urma răsturnării unui care participa la sărbătoarea muncii, a anunţat poliţia locală, relatează AFP.
12:30
O familie din SUA s-a trezit fără aproape 10.000 de euro în contul lor bancar. Cuplul reușise să strângă banii pentru a-și lua casa la care visa, potrivit Yahoo News.
12:30
Deputatul Viorel Focşa este acuzat că şi-a agresat soţia, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecţie.
12:20
Cine sunt românii care ar putea avea pensii dublate. Până acum au fost cei mai defavorizați dintre beneficiari
12:10
Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.
12:00
Guvernul Iranului a impus joi sancţiuni persoanelor fizice, instituţiilor şi companiilor din SUA şi Regatul Unit pentru "sprijinirea actelor teroriste ale Israelului" şi încălcări ale drepturilor omului referitoare la palestinienii din Gaza.
Acum 8 ore
11:50
Statele Unite sunt numărul unu în lume în multe domenii, dar la trenuri foarte rapide stau prost. De ce nu au americanii TGV-uri.
11:50
Un avion de luptă F-16 Fighting Falcon s-a prăbuşit, marţi, într-un parc naţional din New Mexico, în sud-vestul Statelor Unite, au anunţat forţele aeriene americane, potrivit AFP.
11:50
Cinci persoane au murit, iar alte 18 au fost date dispărute în urma ploilor puternice care au lovit Rio Grande do Sul, în sudul Braziliei. 
11:50
Paul Auster, cunoscutul autor american, a murit la vârsta de 77 de ani, în urma unor complicații provocate de cancerul pulmonar. 
11:50
Un bărbat dintr-o comună din judeţul Gorj, care a fost plecat din ţară, şi-a găsit locuinţa aproape goală în momentul în care s-a întors. El a reclamat furtul la poliţie, primele date indicând că autorul este fratele mai mic al reclamantului. 
11:50
Un expert legist a publicat un nou raport privind moartea lui Diego Maradona. Contraexpertiza sa ar putea să schimbe complet perspectiva decesului idolului Argentinei. 
11:50
În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.
11:50
O familie din Mehedinți a făcut o descoperire înfiorătoare în dormitorul casei. S-a întâmplat în comuna Eşelniţa. 
11:50
Regele Charles al III-lea şi-a reluat, la Londra, activităţile publice, la trei luni după ce le-a întrerupt din cauza diagnosticului de cancer.  
11:50
Un studiu recent a arătat că o activitate atât de simplă, cum e urcatul scărilor, reduce considerabil riscul de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare. 
11:50
Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.
11:50
Marte traversează zodia Berbec între 30 aprilie și 9 iunie 2024. Marte are o influență directă asupra vieții individuale și este un simbol al libertății, curajului și determinării.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.