Ce mânâncă cei mai bogați oameni ai planetei. Obiceiurile alimentare ale miliardarilor lumii

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 18:10

Miliardarii din domeniul tehnologiei sunt și ei oameni și se bucură de lucrurile mărunte, cum ar fi o doză rece de suc sau o cină împreună cu familia.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
17:20
Mucegaiul crește și se dezvoltă în medii cu un nivel de umiditate ridicat. 
17:20
Un român dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni comise în trei state membre ale Uniunii Europene a fost identificat de către jandarmii din judeţul Caraş Severin cu ajutorul aplicaţiei eDAC.
17:10
CNN a publicat vineri o listă cu cele mai frumoase trasee europene de drumeție din Europa, o alternativă la vacanțele statice, petrecute într-o singură locație.
17:10
Despăgubiri de peste 300.000 de euro în total sunt stabilite, în primă instanță, pentru două familii care şi-au pierdut câte o rudă, într-un accident petrecut în urmă cu trei ani. 17 persoane au fost rănite atunci.
17:10
Un profesor de educație fizică din judeţul Suceava a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu executare, pentru că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani.
17:10
Jennifer Lopez este acuzată că a fost nepoliticoasă și respingătoare față de un reporter la Gala Met.
17:10
Un turist aflat în stațiunea montană Aspen, în SUA, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a comandat două pizza și s-a uitat apoi pe nota de plată, scrie Mirror.
Acum o oră
17:00
Un adolescent anti-Israel, care ar fi vandalizat un monument memorial al Primului Război Mondial din New York, a fost arestat după ce a fost denunțat la poliție de tatăl său, joi noaptea.
16:50
Câteva mii de fermieri polonezi au manifestat vineri împotriva reglementărilor în materie de mediu ale UE, pe care le numesc "Otrava Verde", susţinând că dăunează economiei, şi au cerut organizarea unui referendum pe această temă.
16:40
Un pisoi curios din Brașov, pe nume Miezu, a pus pe jar pompierii după ce a rămas blocat între zidurile a două case.
16:40
Două octogenare de la grupul ecologist Just Stop Oil au deteriorat, vineri, vitrina de sticlă care proteja o copie a "Magna Carta".
Acum 2 ore
16:30
Cântăreața israeliană Eden Golan s-a calificat în finala concursului Eurovision 2024, în urma votului publicului.  
16:30
Armata israeliană a anunţat vineri că soldaţii săi se antrenează pentru posibilitatea unui război major cu vecinul său din nord Libanul, relatează dpa.
16:30
Alegerea unei canapele este o decizie importantă în amenajarea oricărui spațiu, combinând estetica, confortul și funcționalitatea într-un singur mobilier.
16:10
Războiul electronic rusesc a creat probleme pentru unele arme de precizie fabricate de americani în Ucraina, dar în același timp Moscova își arată și strategia și le spune SUA de ce au nevoie pentru lupte viitoare.
16:10
Un bărbat care în luna februarie ar fi introdus în România 440.000 de comprimate cu droguri, găsite la vremea respectivă în urma unei percheziţii, a fost prins la frontieră când încerca să revină în ţară, fiind arestat preventiv.
16:10
Comisarii ANPC au aplicat amenzi de aproximativ 1,1 milioane lei, în urma controalelor efectuate, în perioada 22 - 26 aprilie 2024, în sectorul de comercializare a peştelui şi a preparatelor din peşte.
16:00
Un autobuz de pasageri care transporta 20 de persoane a căzut vineri de pe un pod în râul Moika, în centrul oraşului Sankt Petersburg.
16:00
Jandarmii maramureşeni au prins în flagrant un bărbat care încerca să tâlhărească un tânăr de 19 ani, cetăţean ucrainean aflat în tranzit în România.
15:50
O echipă medicală de la Spitalul Judeţean Arad a extirpat de la o pacientă de 50 de ani o formaţiune tumorală uterină de aproape 10 kilograme. Intervenţia a durat peste 3 ore. 
15:50
O femeie de 36 de ani a fost reținută de polițiștii de frontieră din Iaşi, după ce au făcut o descoperire neașteptată în bagajul ei.
Acum 4 ore
15:30
Forţele ruseşti au lansat vineri dimineaţa devreme un atac terestru cu blindate asupra regiunii ucrainene Harkov din nord-estul ţării, avansând un kilometru în apropierea oraşului de frontieră Vovceansk, într-un efort de a crea o zonă-tampon.
15:20
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, unul dintre iniţiatorii legii care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, a explicat care au fost motivele pentru care a promovat această lege controversată. 
15:00
Regele Charles al Marii Britanii a glumit joi că i s-a permis "să iasă din cușcă", în timp ce a vizitat un colegiu militar, vineri. El a revenit la îndatoririle publice, după ce a fost diagnosticat cu cancer.
15:00
Albert-Laszlo Barabasi este un savant din România care are mari șanse să câștige Premiul Nobel. El este membru al Academiei de Științe ale Statelor Unite (NAS).  
14:40
John Swinney, care a devenit recent prim-ministru al Scoţiei, a declarat pentru SkyNews că el crede că ţara sa s-ar putea despărţi de restul Regatului Unit în 5 ani, nemulţumirile fiind legate de Brexit şi de criza costului vieţii. 
14:30
Armata chineză a monitorizat îndeaproape şi a "alungat" nava USS Halsey care a intrat în apele teritoriale ale Insulelor Paracel din Marea Chinei de Sud la 10 mai, a declarat Comandamentul Teatrului de Sud al Armatei Populare de Eliberare.
14:20
Un nou caz în care un tânăr de culoare, militar în cadrul forțelor aviatice americane, e împușcat de un polițist face vâlvă peste ocean.  
14:20
Antrenorul de fotbal Laurenţiu Reghecampf a reclamat faptul că i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune, ambele în valoare de aproape jumătate de milion de euro. Polițiștii au început o anchetă.
14:20
E zi de mare sărbătoare în toată țara, Izvorul Tămăduirii, care se ține întotdeauna în vinerea din Săptămâna Luminată! Credincioșii ortodocși iau agheasmă mică de la Biserică și se roagă pentru vindecarea celor bolnavi.
14:10
Compania Termoenergetica, cea care a preluat de la defuncta (prin faliment) Radet transportul și distribuția agentului termic în București are o datorie imensă la producătorul energiei, compania Elcen, deținută de ministerul Economiei. 
14:10
Pilotul român aflat la manșa avionului care a luat foc la decolare joi, în Senegal, va fi supus vineri unei intervenții chirurgicale. El a suferit o dublă fractură în urma evacuării din aeronava cuprinsă de flăcări.
14:00
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, deși ar fi putut să retrimită actul normativ în Parlament, pentru reexaminare.
14:00
România a primit, de la aderarea la Uniunea Europeană şi până în prezent, peste 95 miliarde de euro şi a contribuit cu 30 miliarde de euro la bugetul blocului european.
14:00
Un supermarket din România mărește suma pentru sticlele reciclate, de la 50 de bani la un leu. Decizia are scopul de a-i stimula pe români să recicleze pet-urile. 
13:50
Vântul puternic produs de erupția solară care a avut loc joi (9 mai) va ajunge, sâmbătă (11 mai), pe Terra, de la primele ore ale dimineții.
Acum 6 ore
13:30
Starea de sănătate a lui Florin Piersic este stabilă, după intervenția chirurgicală suferită joi la genunchi, au transmis medicii de la Spitalul Foișor din Capitală. Actorul este internat cu septicemie, sub tratament.
13:20
Florin Piersic s-a infectat de la o branulă, cel mai probabil, au declarat medicii de la Institutul Inimii din Cluj, miercuri.
13:10
Spania, Irlanda şi alte ţări membre ale Uniunii Europene intenţionează să recunoască statul palestinian pe 21 mai, a anunţat joi noaptea şeful diplomaţiei europene Josep Borrell, relatează Reuters, potrivit Agerpres.  
12:40
Unităţile antiaeriene ruseşti au interceptat o dronă la sud de Moscova şi nu s-au înregistrat răniţi sau pagube în urma căderii de resturi, a declarat vineri dimineaţă primarul Moscovei, Serghei Sobianin, relatează Reuters.
12:40
Ucraina poate recruta între 10.000 şi 20.000 de deţinuţi pentru a-şi întări armata, a declarat, vineri, ministrul Justiţiei, Denis Maliuska.
12:40
Prima încercare a Neuralink de a-și implanta cipul în craniul unei ființe umane a întâmpinat un eșec neașteptat, după ce dispozitivul a început să se desprindă de creierul pacientului, a dezvăluit miercuri compania. 
12:10
Donald Trump, candidatul dreptei americane la preşedinţie, le-a promis patronilor companiilor petroliere că va anula politicile de mediu ale preşedintelui Joe Biden dacă va fi ales în noiembrie, a informat joi Washington Post.
12:10
Atunci când ești în străinătate și îți pierzi buletinul poate fi un stres extrem de mare, mai ales că mulți oameni nu știu cum să procedeze în astfel de cazuri.
12:10
Starea de sănătate a actorului Florin Piersic este uşor îmbunătăţită, cu o evoluţie lent favorabilă, au informat vineri reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor" într-un comunicat remis presei.
12:00
Rică Răducanu, simbol al Rapidului, împlinește azi 78 de ani. Personaj carismatic, iubit și de fanii Rapidului dar și de suporterii rivalelor, fostul portar, prezent cu România la CM din 1970, continuă să fascineze prin poveștile sale spuse cu mult har. Omul care a jucat împotriva marelui Pele mai merge din când în când la partidele formației lui Dan Șucu și Victor Angelescu, iar când timpul îi permite e prezent și la confruntările echipei naționale.  Ce pensie are Rică Răducanu. Fostul portar î...
11:40
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Acum 8 ore
11:30
Un nou film plasat în universul „Stăpânul Inelelor”, intitulat „The Hunt for Gollum”, va fi lansat în 2026, a anunţat David Zaslav, CEO al Warner Bros. Discovery. 
11:20
Un bolid Ferrari a fost distrus în urma unui accident produs între Turda și Cluj.
11:10
New York are aproape 350.000 de milionari în dolari, nici un alt oraș din lume neavând un număr mai mare. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.