Lidia Fecioru: "Degeaba ignorăm instinctul". Cum ştii că eşti în relaţia nepotrivită

Antena3, 27 aprilie 2024 19:10

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, principalele semne care te pot ajuta să îţi dai seama că eşti în relaţia nepotrivită.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
13:40
Curs valutar BNR, 10 mai 2024. Moneda naţională scade, vineri, în raport cu euro, dar creşte comparativ cu dolarul american, arată cursul BNR.
Acum 10 minute
13:50
Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, spune că niciun sondaj de opinie nu mai coboară partidul sub 25%, după ce, în urmă cu doi ani, când Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situație extrem de critică.
13:50
O femeie din Iași a fost la un pas de moarte, după ce a încercat să treacă în grabă prin fața unui TIR. Scena greu de privit a fost surprinsă de camerele de supraveghere.
Acum 15 minute
13:30
Organizația Națiunilor Unite a adoptat o rezoluție în urma căreia s-a stabilit ca Ziua mondială a fotbalului să fie sărbătorită în fiecare an, pe 25 mai.
Acum 30 minute
14:10
O biserică situată în apropiere de Bucureşti a fost părăsită şi a devenit, între timp, groapă de gunoi. Schitul, care poartă hramul Sfinţilor Constantin şi Elena, a început să se prăbuşească.
14:10
Românii sunt din ce în ce mai preocupați de hrana pe care o consumă și de un stil de viață sănătos.
14:00
Rușii susțin că au doborât mai multe drone ucrainene în apropiere de Moscova. Informația nu a fost confirmată de ucraineni. Totuși, ucrainenii declanșează frecvent atacuri peste graniță.
13:20
PSD a transmis un comunicat de presă prin care i-a solicitat lui Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, "să înceteze să-i mai mintă pe bucureşteni", cu privire la datoriile Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).
Acum o oră
14:20
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că a vorbit cu liderii partidului să folosească în această campanie, ca argument, faptele administrației liberale, în condițiile în care românii "s-au săturat de tot acest circ politic".
14:20
Majoritatea troleibuzelor, un sfert din tramvaie și o parte semnificativă din autobuze vor circula pe trasee modificate în acest weekend, când în București se desfășoară evenimentul sportiv Cros şi Semimaraton Internaţional, anunță STB.
13:10
Începând cu acest weekend, Nadina Câmpean va prezenta, la Antena 1, Observator 19, în fiecare sâmbătă și duminică.
12:50
Accidentul rutier produs în apropierea limitatorului inteligent de viteză montat în localitatea Snagov nu a avut loc din cauza dispozitivului, susține primăria.
12:50
Clienții unui restaurant vor fi taxați suplimentar dacă nu mănâncă toată mâncarea din farfurie.
Acum 2 ore
12:30
Trotinetele electrice au devenit un mijloc popular de călătorie de multe generații. Le puteți lua pe piste de biciclete și drumuri similare și datorită lor ajungeți din punctul A în punctul B într-un timp plăcut de scurt. Care sunt celelalte beneficii ale acestora de care se bucură din ce în ce mai mulți utilizatori?
12:10
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, face apel la fermieri să ceară ajutorul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024.
12:00
"Acesta este anul în care putem redescoperi patriotismul, însă nu cel greșit înțeles ca naționalism deșănțat, conflictual atât față de vecinii din exterior, cât și față de diversitatea socială din interior", spune liderul PNL, Nicolae Ciucă.
12:00
Independența și suveranitatea națională nu pot fi separate de libertate și democrație, afirmă Klaus Iohannis, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României.
11:50
Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, împreună cu cotidianul Jurnalul organizează, în cadrul proiectului România Inteligentă, conferința "Rolul şi locul lui Alexandru Marghiloman în Epocă".
Acum 4 ore
11:40
Un incendiu puternic a izbucnit în Ploiești, Prahova la nivelul unei constricții de aproximativ 2.000 de metri.
11:40
Izvorul Tămăduirii este prima mare sărbătoare de după Paște. Încă de dimineață, credincioșii au venit în număr mare la Mănăstirea Ghighiu, județul Prahova, pentru a lua apă sfințită.
11:20
Meteorologii anunță că vremea se schimbă iar în România.
11:00
Norbi, un bulldog francez, s-a speriat de mașinile de tuns iarba și de atunci este de negăsit, în București. Stăpânul său speră ca acesta să se întoarcă cu bine acasă.
10:50
La alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru Primăria Bucureşti şi cele şase primării de sector, se luptă, în total, 56 de candidaţi, atât independenţi, cât şi susţinuţi de partide sau alianţe electorale.
10:40
10:40
Statele Unite ale Americii au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România pentru a oferi capabilități aer-aer avansate pentru avioanele F-16 din dotarea Forțelor Aeriene Române.
10:30
Căderea părului este o problemă frustrantă pentru mulți oameni. Medicul dermatolog Cristina Safta a explicat, în cadrul rubricii Sfat de sănătate, ce putem face pentru a avea un păr bogat, sănătos și frumos.
10:30
Incendiu de proporții la o gospodărie din Gura Humorului! Patru ore s-au luptat pompierii ca să stingă flăcările. Focul a ars pe o suprafață de aproape 180 de mp, distrugând în totalitate o casă și o anexă gospodărească.
10:30
Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți actori români. Puțini știu însă despre frumoasa poveste de dragoste pe care o are cu Anna Török.
10:20
Mai mulţi şefi din organizaţia care conduce motorsportul mondial au plecat. Natalie Robyn a demisionat din postura de preşedintele executiv al FIA, organismul care coordonează inclusiv Formula 1.
10:10
Este scandal în coaliția de guvernare pe tema majorării salariului minim de la 3300 de lei la 3700.
10:00
Mai multe majorări promise de guvernanţi ar putea să pună în pericol şi mai mult deficitul României.
Acum 6 ore
09:00
Prețul carburanților în România, 10 mai 2024. Benzina este în continuare mai scumpă decât motorina, iar cel din urmă carburant s-a ieftinit uşor înainte de weekend.
09:00
Cu scandal și îmbrânceli, așa a început campania electorală, la Timișoara. Primarul în funcție a reușit cu greu să-și lipească afișele printre huiduielile susținătorilor AUR.
09:00
Locuitorii unui cartier din Galați au apă neagră la robinete, de mai bine de două luni, în timp ce reprezentanții societății locale de apă și canalizare spun că nu știu care ar putea fi cauza problemei.
08:50
De Ziua Europei, zi în care a fost celebrată unitatea şi înţelegerea, PUSL a organizat la Piteşti Conferința "Evoluţia rolului României în Europa".
08:40
PNL şi-a lansat candidaţii la Braşov pentru funcţia de primar al municipiului şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Liberalii vor merge pe mâna fostului primar, George Scripcaru, susţinut de alianţa PSD-PNL. La Consiliul Judeţean îl vor pe Adrian Veştea.
08:40
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 13 mai - 10 iunie 2024.
08:30
Un avion care a aparținut TAROM a fost implicat într-un accident grav pe aeroportul din Dakar. Aparatul de zbor, un Boeing 737, la manșa căruia se afla un copilot român, a ieșit de pe pistă în timpul decolării.
08:10
Nicotina joacă un rol important în abordarea de reducere a riscurilor asociate fumatului și, deși nicotina dă dependență, aceasta nu este cauza principală a bolilor asociate fumatului.
Acum 8 ore
07:40
Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor din București.
06:10
Pe 10 mai, de Izvorul Tămăduirii, mulți români respectă anumite tradiții și obiceiuri, printre care şi ritualul care oferă protecție recoltelor.
06:10
De Izvorul Tămăduirii, credincioșii pot rosti cea mai puternică rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, despre care se spune că aduce vindecare grabnică și iertare de păcate.
Acum 12 ore
02:10
Calendar ortodox 10 mai 2024. Izvorul Tămăduirii este o sărbătoare importantă, notată cu cruce roșie în calendar, care este prăznuită întotdeauna în prima zi de vineri de după Paște.
Acum 24 ore
00:10
Război în Ucraina, ziua 807. Președintele Vladimir Putin avertizează că forțele nucleare ale Rusiei sunt întotdeauna pregătite de luptă.
9 mai 2024
23:50
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a anunţat data la care fermierii vor primi subvenţia de 100 de euro.
23:30
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre realizările și eșecurile din mandatul său, dar și despre procesele în este implicată instituția pe care o conduce.
23:10
Ministrul sănătății, Alexandru Rafila, a oferit detalii la Antena 3 CNN despre modul în care este tratat actorul Florin Piersic.
22:50
Mircea Geoană lansează la Alba Iulia prima dezbatere a Mișcării "România Renaște", denumită "Din inima României, în inima Europei". În cadrul evenimentului experţii discută mai multe teme importante pentru România, din sfera economiei, societății, educației sau sănătății.
22:40
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că formaţiunea pe care o conduce "este cel mai european partid din România".
22:30
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat la Antena 3 CNN datoriile adunate de Primăria Capitalei. "Eu nu am spus niciodată că Primăria Capitalei nu are datorii. Doar Ceauşescu n-a avut datorii", a spus el.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.