Explozie puternică într-o bază militară din Asia. 20 de soldați au murit | VIDEO

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 19:20

Douăzeci de soldați cambodgieni au murit într-o explozie care s-a produs, sâmbătă, într-un depozit de muniţie amplasat într-o bază militară din vestul ţării, a anunţat premierul Hun Manet, potrivit AFP.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
14:00
Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care dezincriminează evaziunea fiscală sub un milion de euro dacă prejudiciul este plătit, deși ar fi putut să retrimită actul normativ în Parlament, pentru reexaminare.
14:00
România a primit, de la aderarea la Uniunea Europeană şi până în prezent, peste 95 miliarde de euro şi a contribuit cu 30 miliarde de euro la bugetul blocului european.
14:00
Un supermarket din România mărește suma pentru sticlele reciclate, de la 50 de bani la un leu. Decizia are scopul de a-i stimula pe români să recicleze pet-urile. 
Acum 30 minute
13:50
Vântul puternic produs de erupția solară care a avut loc joi (9 mai) va ajunge, sâmbătă (11 mai), pe Terra, de la primele ore ale dimineții.
Acum o oră
13:30
Starea de sănătate a lui Florin Piersic este stabilă, după intervenția chirurgicală suferită joi la genunchi, au transmis medicii de la Spitalul Foișor din Capitală. Actorul este internat cu septicemie, sub tratament.
13:20
Florin Piersic s-a infectat de la o branulă, cel mai probabil, au declarat medicii de la Institutul Inimii din Cluj, miercuri.
13:10
Spania, Irlanda şi alte ţări membre ale Uniunii Europene intenţionează să recunoască statul palestinian pe 21 mai, a anunţat joi noaptea şeful diplomaţiei europene Josep Borrell, relatează Reuters, potrivit Agerpres.  
Acum 2 ore
12:40
Unităţile antiaeriene ruseşti au interceptat o dronă la sud de Moscova şi nu s-au înregistrat răniţi sau pagube în urma căderii de resturi, a declarat vineri dimineaţă primarul Moscovei, Serghei Sobianin, relatează Reuters.
12:40
Ucraina poate recruta între 10.000 şi 20.000 de deţinuţi pentru a-şi întări armata, a declarat, vineri, ministrul Justiţiei, Denis Maliuska.
12:40
Prima încercare a Neuralink de a-și implanta cipul în craniul unei ființe umane a întâmpinat un eșec neașteptat, după ce dispozitivul a început să se desprindă de creierul pacientului, a dezvăluit miercuri compania. 
12:10
Donald Trump, candidatul dreptei americane la preşedinţie, le-a promis patronilor companiilor petroliere că va anula politicile de mediu ale preşedintelui Joe Biden dacă va fi ales în noiembrie, a informat joi Washington Post.
12:10
Atunci când ești în străinătate și îți pierzi buletinul poate fi un stres extrem de mare, mai ales că mulți oameni nu știu cum să procedeze în astfel de cazuri.
12:10
Starea de sănătate a actorului Florin Piersic este uşor îmbunătăţită, cu o evoluţie lent favorabilă, au informat vineri reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor" într-un comunicat remis presei.
Acum 4 ore
12:00
Rică Răducanu, simbol al Rapidului, împlinește azi 78 de ani. Personaj carismatic, iubit și de fanii Rapidului dar și de suporterii rivalelor, fostul portar, prezent cu România la CM din 1970, continuă să fascineze prin poveștile sale spuse cu mult har. Omul care a jucat împotriva marelui Pele mai merge din când în când la partidele formației lui Dan Șucu și Victor Angelescu, iar când timpul îi permite e prezent și la confruntările echipei naționale.  Ce pensie are Rică Răducanu. Fostul portar î...
11:40
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
11:30
Un nou film plasat în universul „Stăpânul Inelelor”, intitulat „The Hunt for Gollum”, va fi lansat în 2026, a anunţat David Zaslav, CEO al Warner Bros. Discovery. 
11:20
Un bolid Ferrari a fost distrus în urma unui accident produs între Turda și Cluj.
11:10
New York are aproape 350.000 de milionari în dolari, nici un alt oraș din lume neavând un număr mai mare. 
11:10
O hală din cartierul ploieştean Nuci a fost cuprinsă, vineri, de un incendiu, autorităţile anunţând că va fi emis un mesaj RO-ALERT din cauza degajării masive de fum.
11:00
11:00
Japonia este zguduită constant de cutremure, iar administrația de al Tokyo a implementat tehnologii avansate pentru securitate seismică.
10:50
Inteligența artificială i-a pus în dificultate pe stiliștii și artiștii prezenți anul acesta la Met Gala 2024.
10:50
Moartea este singura certitudine a vieții, dar puțini vor să vorbească despre o asemenea tulburătoare experiență.
10:30
Consumul de alimente ultraprocesate este asociat cu un risc de deces de la vârste mai mici, potrivit unui studiu realizat pe o perioadă de 30 de ani. 
10:10
O biserică din lemn din Cluj, veche de mai bine de două sute de ani, va fi readusă la viață. Voluntari, localnici și autorități și-au dat mâna și au început procesul de restaurare.
Acum 6 ore
10:00
Arcul de Triumf din București a fost luminat în albastru, joi seară, pentru a marca Ziua Europei.
10:00
Trei români vor lansa Slide, o aplicație mobilă de dating. Investiția se ridică la 500.000 de euro, scrie Profit.ro. 
09:40
Restricționarea livrărilor de armament către Israel este o măsură luată în considerare de guvernul de la Berlin, după anunțul similar venit de la Casa Albă. Israelienii au fost avertizați să nu înceapă ofensiva majoră la Rafah.
09:40
Un bărbat de 75 de ani care a traversat strada pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a murit după ce a fost lovit de mașină. 
09:20
SUA aprobă vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România, evaluate la aproximativ 70 de milioane de dolari. Achiziţia va asigura înzestrarea aeronavelor multirol F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române.
09:10
Ungaria susține planul de pace al Chinei în războiul din Ucraina, a spus premierul maghiar, Viktor Orban, în timpul unei conferințe de presă, avându-l alături pe președintele Xi Jinping.
09:00
Creștinii ortodocși sărbătoresc vineri Izvorul Tămăduirii, și în toate bisericile se oficiază slujbe de sfinţire a apei.
08:50
Vreți un suc care nu îngrașă? Vă recomandăm sucul de roșii. Ce faci când vrei să ai o piele frumos bronzată toată vara? Mănânci roșii care conțin licopen, un pigment din familia carotenoizilor cu rol de protecție împotriva razelor ultraviolete. 
08:40
Rusia a decis să retragă sute de soldați de la granița unui stat care, până nu de mult era, unul dintre aliații săi.
08:40
Mikhail Mişustin va fi numit din nou premierul Rusiei, la propunerea lui Vladimir Putin, reinvestit recent ca președinte al statului a anunţat, vineri, preşdintele camerei inferioare a Parlamentului.
08:40
Doi poliţişti au fost grav răniţi de gloanţe, joi seară, într-o secţie de poliţie din sudul Parisului, de un bărbat care a sustras arma unui agent, după ce fusese arestat pentru agresarea unei femei cu un cutter, notează AFP. 
08:20
Doi bărbați au fost prinși de jandarmii din Bacău cu plase ilegale de pescuit pe râul Siret.
08:20
Un om de afaceri din orașul american Baton Rouge, în statul Louisiana, a avut parte de surpriza vieții atunci când un băiețel l-a confundat cu un... om al străzii.
08:20
Membrii unei grupări specializate în fabricarea și vânzarea ilegală a substanțelor dopante, precum și în operațiuni cu precursori de droguri au ajuns în vizorul anchetatorilor. 
Acum 8 ore
08:00
Un nou incident aviatic a fost înregistrat între forțele aeriene americane și cele ale Rusiei. De această dată, evenimentul s-a produs în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska.
08:00
Florin Piersic și-a petrecut noaptea la Spitalul Foișor din Capitală, unde joi seară a fost supus unei intervenții chirurgicale.
08:00
Este sezonul tornadelor peste Ocean. Mai multe furtuni violente au măturat sudul Statelor Unite. Natura dezlănțuită a luat cel puțin trei vieți și a lăsat în urmă distrugeri însemnate. 
08:00
Este alertă în Mureș după ce pești din mai multe specii au fost găsiți morți în albia unui pârâu. 
08:00
România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.
07:40
Ziua de vineri ne aduce vreme mai bună, temperaturi în creștere față de joi și câteva reprize de ploaie în vestul României. 
07:30
Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale începe vineri şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7:00.
07:20
Forţele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirmă locuitorii palestinieni, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins ameninţarea preşedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrările de arme către Israel dacă atacă oraşul din sudul Gaza.
Acum 24 ore
23:10
Designerul Mihai Albu a anunțat pe contul său de Facebook, joi, că a fost diagnosticat cu cancer la prostată. Acesta a fost deja supus unei intervenții chirurgicale.
23:00
Hailey și Justin Bieber vor fi părinți. Cei doi au împărtășit vestea pe rețelele sociale printr-un videoclip emoționant, însoțit de câteva poze.
23:00
Un copil de 14 ani din comuna teleormăneană Nenciuleşti a fost dat dispărut, după ce, joi, nu s-a mai întors de la şcoală, anunţă IPJ Teleorman.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.