Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei: ”Răsturnare de situație! Mi s-a admis candidatura!”

Antena3, 1 mai 2024 08:00

Candidatura Dianei Șoșoacă la Primăria Capitalei a fost admisă, marți, de Biroul Electoral de Circumscripție 42 București, după ce, inițial, îi fusese respinsă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
14:00
Japonezii au inventat o lingură care ar putea să îi ajute pe cei care o folosesc să mănânce mai sănătos. Aceștia vor să ajungă la un milion de clienți în următorii cinci ani.
14:00
O persoană a murit, după ce avionul care zbura de la Londra către Singapore s-a confruntat cu turbulențe. Zeci de persoane sunt rănite.
Acum 30 minute
13:40
Nava şcoală Mircea, sau Bricul Mircea aşa cum este cunoscut de români, a împlinit 85 de ani.
13:40
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa, şi urma să vină şi la noi, nu va ajunge în România, spun reprezentanţii ANM.
Acum o oră
13:20
Bucureştenii sunt anunţaţi de către Societatea de Transport Bucureşti, că o staţie de autobuz se mută temporar.
13:20
Deputatul liberal Florin Roman a relatat jurnaliștilor de la Parlament punctul său de vedere în legătură cu altercația fizică și verbală pe care a avut-o cu fostul său coleg de partid, fost ministru de Finanțe, Dan Vîlceanu.
13:10
În doar câteva luni milioane de români vor afla dacă vor beneficia de majorări la pensie sau nu.
Acum 2 ore
13:00
Cu siguranță îți dorești să transformi grădina și curtea ta într-un sanctuar relaxant și sigur, mai ales în serile calde de vară sau în nopțile senine. Lumina potrivită poate face minuni în acest sens, creând o atmosferă primitoare și plină de farmec. 
13:00
Lanțul românesc de simigerii Luca iese în premieră în afara României și deschide prima sa covrigărie din străinătate în această lună.
12:40
Bătaia din Parlamentul României dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu a fost filmată de o cameră de supraveghere.
12:40
În lumea designului interior, căutarea unor soluții de economisire a spațiului fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul a dus la o renaștere a inovației.
12:30
Un condiment foarte cunoscut, folosit în cantităţi mare, poate da mari probleme de sănătate, găurind stomacul, atrag atenţia medicii.
12:30
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul, fără să mai aibă nevoie de paşaport, însă cu o condiţie, potrivit unei măsuri anunţate de guvernul de la Ankara.
12:20
12:10
Două dintre partidele care s-au înscris în cursa electorală din 9 iunie 2024 au, de departe, cei mai mulţi candidaţi la alegerile locale, procentul total fiind de peste 50% din totalul candidaţilor înscrişi în întreaga ţară.
12:10
Peste 800 de blocuri din Bucureşti nu au iar apă caldă, din cauza unor avarii la reţeaua de termoficare şi a unor lucrări de înlocuire a conductelor, anunţă Termoenergetica.
12:10
Acum 4 ore
11:50
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat după scandalul în care fostul ministrul liberal, Dan Vîlceanu, l-ar fi lovit în față pe deputatul Florin Roman, la Parlament.
11:40
Elevii de clasa a IV-a au susţinut astăzi, 21 mai, proba scrisă la Limba română de la Evaluare Națională 2024.
11:30
11:20
Numeroși oameni au trecut prin momente de groază, după cutremurul resimțit la Napoli.
11:20
Există un job diferit de ce ştim că înseamnă servciul, care nu implică stres sau muncă fizică obositoare, ba chiar este plăcut, şi pentru care oamenii pot câştiga până la 100.000 de dolari.
11:20
Gabriela Firea le promite bucureştenilor din Sectorul 1 că va finaliza Spitalul Metropolitan. De asemenea, candidata PSD la Primăria Bucureşti, spune că va va prelua podul CFR Constanţa pentru a-l consolida.
11:10
Este alertă în Marea Neagră din cauza poluării. Conținutul de substanțe nocive din apa mării a depășit norma, de 60 de ori. Specialiștii fac acum măsurători şi prelevează probe de apă, chiar înaintea începerii sezonului estival.
11:10
Ai observat cererea crescândă pentru energie solară, în detrimentul celei clasice? Dacă vrei să deschizi un parc panouri fotovoltaice, este bine să știi că poți face acest lucru foarte ușor!
11:00
Ferrari a adus îmbunătăţirile aşteptate la maşină pentru Imola, dar piloţii Scuderiei au fost departe de primul loc. Charles Leclerc s-a clasat pe trei, dar a ridicat anumite suspiciuni legate de monoposturile rivalelor.
11:00
Cu toții căutăm să transformăm spațiul din casele noastre în sanctuare personale, pline de liniște, confort și armonie.
10:40
Două alerte Cod galben de ploi torențiale, vijelii puternice şi căderi de grindină au fost emise de ANM pentru câteva zile, în mai multe zone ale României.
10:40
Cu o aromă puternică și un gust unic, dulceața de trandafiri nu trebuie să lipsească din cămară, însă doar anumite soiuri pot fi folosite pentru a obține compoziția perfectă.
10:40
Investițiile productive din România au fost de aproape 27% din Produsul Intern Brut (PIB), o sumă record direcționată de către Guvernul condus de Marcel Ciolacu care plasează țara noastră pe locul doi la nivel european.
10:30
Odată cu preluarea Capitalei, Nicușor Dan și-a continuat lupta împotriva “mafiei imobiliare”, care datează din perioada sa de activist pentru mediu. Actualul edil a dat vina pe “greaua moștenire” lăsată de Gabriela Firea pentru lipsa dezvoltării.
10:20
În fiecare an, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe Sfinții Constantin și Elena pe data de 21 mai. De această sărbătoare sunt legate mai multe tradiții și obiceiuri vechi, care au fost transmise din generație în generație.
10:10
Persoanele aflate în situații vulnerabile vor beneficia, anul acesta, de tichete sociale pentru produse alimentare și mese calde, dar și de pachete de alimente.
10:10
Ceremoniile funerare dedicate președintelui Ebrahim Raisi au început marți și vor continua în zilele următoare.
10:10
O echipă de cercetători din America a făcut o descoperire inedită. Aceasta a reușit să transforme grăsime de pui în energie electrică.
Acum 6 ore
10:00
Deși un ciclon puternic va cuprinde România, cu ploi și vijelii în majoritatea zonelor țării, meteorologii anunță primele temperaturi de peste 30 de grade din acest an.
09:50
Un şofer, care conducea o mașină de gunoi într-o localitate din județul Mureș, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident grav şi a rămas prins între un camion și o casă.
09:40
Moarte suspectă în Bistriţa-Năsăud. Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 52 de ani a fost găsit încuiat într-o maşină parcată în spatele unui spital. 
09:30
Aproximativ 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc astăzi onomastica, iar Nicolae Ciucă a ţinut să-i felicite pe toţi cei cu numele de Constantin şi Elena.
09:20
Decizia privind mandatul de arestare pentru crime de război cerut pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu este luată de un complet de judecători ai Curții Penale Internaționale ce va fi prezidat de românca Iulia Moțoc.
09:20
Cu ocazia Zilelor Oraşului, zona centrală a Constanţei a fost transformată într-o uriașă stradă pietonală, iar organizatorii au pregătit evenimente speciale. 192 de elevi ai unităţilor de învățământ constănțene, participanţi la olimpiadele și concursurile naţionale organizate anul trecut, au fost premiaţi în Piaţa Ovidiu.
09:10
Puţin dintre cei care poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena ştiu care este semnificaţia şi originea celor două nume sfinte.
09:00
Candidatul la funcția de primar, într-o comună din județul Vaslui, Maricel Gâfu, a fost prins în flagrant în timp ce dădea șpagă Poliției.
08:40
​​​​​​​Bucuresti, 21 mai 2024 - Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.
08:40
Sunt defecţiuni la metroul din Bucureşti, iar compania transmite că se lucrează, trenurile circulă mai greu şi îndeamnă românii să aibă răbdare.
08:20
Calendar ortodox 21 mai 2024. Sărbătoare pentru creştinii ortodocşi, azi, de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.
08:10
Sunt numeroase alimente sățioase care nu îți pun în primejdie silueta. "Fericiți și cu burta plină…chiar se poate!", transmite Mihaela Bilic.
Acum 8 ore
08:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.
07:50
Caz șocant în Drobeta Turnu Severin! Două persoane, un instructor pentru educație al Centrului Școlar pentru Educaţie Incluzivă "Constantin Pufan" și un paznic al DGASPC, au fost arestate, fiind acuzate de viol și abuz sexual cu minori.
06:10
Pe 21 mai, în ziua în care sunt prăznuiți Sfinții Constantin și Elena, credincioșii rostesc o rugăciune despre care se spune că oferă ajutor grabnic la vreme de necaz.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.