Reuters: Șeful CIA va vizita Israelul pe 8 mai

Adevarul (Romania), 8 mai 2024 06:15

Potrivit agenției, William Burns plănuiește să poarte discuții cu înalți oficiali ai statului evreu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
19:30
Luni, 20 mai, o zodie e frământată de gânduri, în timp ce alta bifează reușite. Lorina, astrologul Click!, are previziuni legate de dragoste, bani și sănătate pentru toate semnele zodiacale.
Acum 2 ore
18:30
Urmărită pe TikTok de peste șase milioane de persoane, Andreea Bostănică face obiectul multor curiozități legate de banii pe care îi câștigă. Teo Trandafir și Ilinca Vandici, prezentatoarele emisiunii „Follow Us” s-au întrebat și ele același lucru.
18:30
Cafeaua Marghilomana, băutura aristocraților de odinioară, a fost relansată. Va putea fi savurată odată cu introducerea în circuitul turistic a clădirilor recent reabilitate de pe domeniul din Buzău care i-a aparținut marelui politician Alexandru Marghiloman.
18:30
Aradul s-a aflat printre comitatele care au contribuit la cruciade nu numai spiritual, ci la modul foarte pragmatic, datorită bisericilor sale bogate și a impozitelor plătite.
18:30
Vești proaste pentru șoferi! După o perioadă de ieftiniri la pompă, începând cu 1 iulie, prețurile carburanților vor crește semnificativ. Atât motorina, cât și benzina vor costa considerabil mai mult, ceea ce înseamnă că șoferii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru fiecare plin.
Acum 4 ore
18:15
Lucrările la Spitalul Regional din Cluj, o investiție de 450 de milioane de euro, au fost inaugurate în weekendul 18-19 mai 2024. CEO-ul Terapia, Dragoș Damian, atrage atenția asupra faptului că pe lângă infrastructura medicală de calitate, România are nevoie de medici de calitate.
18:15
Două orașe, din același județ – cel mai vechi din țară atestat documentar, sărbătoresc în perioada 16-20 mai 2024, 636 de ani de existență cu „certificat de naștere”. O serie de oameni de seamă s-au născut pe aceste meleaguri.
18:15
Cele mai mari temeri cu privire la starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico au trecut deocamdată, a declarat duminică vicepremierul Robert Kalinak, deşi a spus că nu va fi transferat deocamdată din spitalul din Banska Bystrica din cauza stării grave în care se află, relatează Reuters.
18:15
După speculațiile recente care au înconjurat viața amoroasă a Simonei Halep, Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a zvonit că ar fi într-o relație cu celebra jucătoare de tenis, a făcut primele declarații oficiale.
18:00
Florin Piersic susține că va reveni, probabil, în iunie pe scenă. Între timp, se face lumină cu privire la infecția care l-a adus în stare gravă la urgențe. Spitalul Militar din Cluj a precizat că îndrăgitul actor s-a infectat cu stafilococ auriu înainte de internare.
17:45
Lamborghini SpA se abține deocamdată de la a face mașinile sale sport complet electrice, în condițiile în care scepticismul în jurul acestei tehnologii crește.
17:30
Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a cucerit definitiv inimile telespectatorilor cu rolul din „Inimă de țigan”, rol despre care a mărturisit că nu l-a iubit de la început.
17:15
Nu va fi Summit Internațional pentru Pace, așa cum se dorea inițial, dar oricum va fi o Conferință la nivel înalt care, pe 15 și 16 iunie, va căuta un răspuns la o dilemă ce pare acum absolut imposibil de rezolvat.
17:15
Târgul de „Constantin și Elena” și-a deschis porțile duminică, 19 mai 2024, la Muzeul Satului din Baia Mare, unde au fost expuse produse realizate manual, din materiale sau ingrediente naturale, pe lângă atelierele pentru copii.
17:00
17:00
Zona periurbană a marilor oraşe a devenit în ultimii ani o alternativă tentantă pentru cumpărătorii interesaţi să facă o achiziţie, prezentând unele avantaje evidente, precum preţuri mai mici.
16:30
Elicopterul președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, a fost implicat într-un accident, a raportat televiziunea de stat. Salvatorii încearcă să ajungă la locul incidentului.
Acum 6 ore
16:15
Publicațiile referitoare la inflație din cadrul G7 vor pregăti bancherii centrali pentru deciziile cruciale privind ratele dobânzilor din luna iunie, chiar în momentul în care aceștia se vor întâlnii.
16:15
Cel puţin cinci persoane au fost ucise şi 16 rănite duminică, într-o zonă de recreere din afara oraşului Harkov, în urma unor lovituri aeriene ruse, au anunţat oficialii locali.
16:00
Culturistul canadian Jared Maynard a slăbit enorm în cinci săptămâni și și-a pierdut capacitatea de a vorbi din cauza unei boli rare și terifiante de care a reușit, într-un final, să scăpe, deși medicii îi dădeau șansele minime de supraviețuire, potrivit The US Sun.
16:00
O știre teribilă a apărut, astăzi, în lumea sportului de la noi.
16:00
Dacă te simți mai înfometat decât de obicei, s-ar putea să fie din cauza obiceiurilor tale de somn. Potrivit experților, foamea este legată de ritmul circadian, ceea ce înseamnă că un somn insuficient poate provoca un apetit mai mare, scrie Fox News.
16:00
În fotbalul nostru de duzină, ne păcălim singuri de cele mai multe ori.
16:00
Salvatorii ungari continuă, în decursul zilei de duminică, să caute supraviețuitori ai unui tragic accident naval, produs sâmbătă pe fluviul Dunărea. Bilanțul actual este de doi morți și cinci dispăruți. Potrivit unui anunț al poliției, coliziunea s-a produs între o navă de croazieră și o barcă.
15:30
Poliţia italiană a sechestrat 134 de automobile Fiat importate, pe motiv că abţibildul cu culorile drapelului de pe portierele lor ar putea da o impresie greşită cu privire la originea acestora.
15:30
Realizatorul matinalului Radio ZU, Daniel Buzdugan, a rămas plăcut impresionat de orașul Brăila, despre care afirmă că ar putea deveni „Salonicul României”.
14:45
Valoarea tranzacţiilor cu acţiuni derulate pe BVB în săptămâna care se încheie duminică a depăşit un miliard de lei pentru prima dată în acest an, iar cea mai bună zi de tranzacţionare a fost joi.
14:30
Prima săptămână de campanie electorală se încheie cu un mesaj surpriză din partea celui mai titrat tenismen român, Ilie Năstase. Într-un mesaj video, „Nasty” a anunțat public pe cine susține în cursa pentru Primăria Capitalei și cu cine va vota la alegerile locale din 9 iunie.
14:30
Primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea, tabloul la care artistul britanic Jonathan Yeo a lucrat timp de trei ani, a fost dezvăluit marți la Palatul Buckingham. De atunci, părerile criticilor de artă au fost divizate la extreme.
Acum 8 ore
14:15
Un medic este în centrul unei controverse, după ce a efectuat circumcizia unui copil fără acordul tatălui său, provocând complicații grave. Dr. Balvinder Mehat, care a fost anterior suspendat pentru circumcizia unui alt copil fără acordul mamei, se confruntă acum cu noi acuzații.
14:15
De mai bine de 15 ani se vorbește despre construcția unor spitale regionale, unul dintre ele fiind la Iași. În sfârșit, acest spital devine realitate după ce PSD a direcționat resurse semnificative către îmbunătățirea infrastructurii sanitare din zona Moldovei.
14:00
Fie că este vorba de Coca-Cola sau de suc de portocale, dacă ați cumpărat recent o băutură îmbuteliată, probabil ați observat o schimbare subtilă, dar exasperantă, scrie Daily Mail Online, care relatează ce cred internauții, producătorii și experții în reciclare despre această măsură.
13:45
Duminică, 19 mai 2024, un mesaj Ro-alert primit de localnicii din Râmnicu Vâlcea a creat panică în rândul populației. Prezența unui urs a fost semnalată într-o zonă de case, foarte aproape de cel mai mare târg vintage din Vâlcea.
13:45
Robert Păiuși, primarul comunei Stejari (PSD) din județul Gorj, a lovit cu mașina o tânără de 24 de ani, care se afla cu copilul în brațe, timp ce participa la o acțiune de campanie electorală pentru Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).
13:30
Atentatul la viața premierului slovac poate fi un pretext pentru a zdrobi orice opoziție în țară, scrie The Guardian.
13:30
Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Andrej Plenkovic pentru obținerea celui de-al treilea mandat de premier al Croaţiei, subliniind că aşteaptă cu nerăbdare să consolideze în continuare cooperarea bilaterală şi cea din cadrul UE şi NATO.
13:30
Îmbătrânirea populaţiei în Europa generează îngrijorări în rândul guvernelor cu privire la perspectivele economice, însă pentru unii investitori înseamnă oportunităţi de afaceri, transmite Bloomberg.
13:00
Președintele rus Vladimir Putin a promovat o nouă serie de oficiali, unii dintre ei având legături de sânge cu actualul său cerc de apropiați, în timp ce își adună o nouă generație de locotenenți angajați atât în războiul din Ucraina, cât și în conflictul mai larg al Kremlinului cu Occidentul.
12:30
În condițiile în care autoritățile din România păstrează o tăcere asupra tragediei din Marea Neagră, site-ul bulgăresc de navigație Maritime BG vine cu o dezvăluire importantă.
12:30
Grupul militant libanez Hezbollah a lovit săptămâna aceasta un post militar din nordul Israelului folosind o dronă care a tras două rachete. În atac au fost răniți trei militari, unul dintre ei grav, potrivit armatei israeliene, relatează AP.
12:30
Deși cauzele umflării picioarelor și gleznelor sunt diverse, există cu siguranță și câteva alimente care pot provoca astfel de probleme, potrivit Parade, care explică ce diete pot duce la edem.
12:30
Un control al Direcţiei de Poliţie Transporturi efectuat recent în apropierea aeroporturilor civile din România a condus la aplicarea unor amenzi în valoare de peste 14.000 de lei. Polițiștii au constatat mai multe nereguli în desfășurarea transportului rutier.
12:30
Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, iar veniturile obţinute de acest sector din România au stagnat.
Acum 12 ore
12:15
Dronele îi vor însoți în curând pe polițiști la apelurile la 911 în tot orașul, au declarat oficialii NYPD.
12:00
12:00
Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară (minus 0,04%).
11:30
O nouă crimă comisă sâmbătă, 18 mai 2024, a îngrozit comunitatea din Sibiu. Victima avea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Suspectul principal este chiar iubitul acesteia, un tânăr de 24 de ani, din județul Sibiu.
11:30
11:30
Sărbătoarea sportului mondial se va desfășura între 26 iulie – 11 august.
11:15
Mii de oameni au însoțit echipa Corvinul Hunedoara la parada de pe străzile municipiului Hunedoara, organizată după ce clubul sportiv a câștigat Cupa României la fotbal. Localnicii au sărbătorit apoi la Castelul Corvinilor.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.