O femeie a fost filmată în timp ce doarme în compartimentul destinat bagajelor din avion. Videoclipul a devenit viral

StirileProtv.ro, 9 mai 2024 22:10

O femeie aflată la bordul unui avion al companiei Southwest Airlines a uimit internetul după ce a fost filmată dormind în compartimentul destinat bagajelor. Videoclipul postat pe TikTok a strâns 5,4 milioane de vizualizări.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
19:00
Actriţa americană emblematică a anilor 1990 Demi Moore, cunoscută din filme precum "Ghost", "Striptease" şi "G.I. Jane", se află pentru prima dată pe afişul unui lungmetraj selectat la Festivalul de la Cannes.
Acum 30 minute
18:40
Technology Enabled Construction vă invită în perioada 29-30 mai la noul centru de conferințe al UTCB, la cea mai importantă conferință internațională organizată în România privind inovarea și digitalizarea în construcții, INNOCONSTRUCT.
18:40
Preşedintele rus Vladimir Putin i-a telefonat luni noului preşedinte interimar al Iranului, în timp ce Moscova şi-a exprimat clar dorinţa de a menţine şi de a-şi aprofunda relaţiile cu Teheranul.
18:40
Când preferă românii să plece în concediu? Care sunt destinațiile lor preferate și cât de dispuși sunt să ia un împrumut pentru a avea vacanța dorită?
Acum o oră
18:30
Compania OpenAI a transmis că va elimina una dintre vocile folosite de ChatGPT după ce a fost asemănată cu vocea actriței de la Hollywood Scarlett Johansson.
18:20
Având în vedere trendul care s-a conturat deja de câțiva ani în industria auto, se pare că viitorul autoturismelor va fi din ce în ce mai mult unul electric.
18:10
Unul dintre cei mai apreciați baschetbaliști din Ucraina a fost prins în timp ce încerca să fugă în România de încorporare, iar presa susține că mai mulți sportivi celebri au încercat în același fel să scape de trimiterea la război. 
Acum 2 ore
17:50
Judecătoarea din Suceava care lua mită de la interlopii și se droga alături de aceștia s-a plâns la un moment dat de rănile pe care i le-a făcut drogurile prizate. ”Mi-o rup nasu’”, le spunea judecătoarea interlopilor, potrivit stenogramelor. 
17:50
O manifestaţie pro-Palestina se desfăşoară luni, la rectoratul Universităţii Bucureşti, după modelul celor din Statele Unite, protestatarii instituind o tabără în care deja au fost instalate trei corturi.
17:50
Un bărbat din Arizona a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a îngropat soția de vie în apropierea casei lor.
17:50
Liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, “nu mai deține puterea absolută în țară”, iar dacă poporul va vota pentru un președinte mai moderat, acesta va fi obligat să accepte rezultatul votului.
17:30
15 localități din Vrancea au rămas fără apă potabilă după ce un muncitor care lucrează la construcția autostrăzii A7 a spart magistrala.  
17:30
Un accident între șapte vehicule a avut loc, luni, pe DN1 Ploiești-București, în apropierea localității Bărcănești, județul Prahova.
17:20
Revista Matca, în parteneriat cu Asociația Editorilor din România (AER), Alianța Producătorilor de Film (APF) și PRO TV, propune primul eveniment de tipul Book-to-Screen organizat în România.
17:20
Florentina, tânăra de 21 de ani ucisă de iubitul ei, la Sibiu, a murit în urma hemoragiei puternice, au stabilit medicii legiști.
17:20
Primarul din Gorj care a lovit o femeie cu mașina și a fugit de la locul accidentului a ieșit pozitiv la testul pentru droguri. Acum este așteptat rezultatul probelor de sânge. Victima se afla într-un grup de susținători ai unui partid politic.
17:20
Gigantul japonez din sectorul băuturilor Kirin Holdings va începe să comercializeze o lingură electrificată despre care cercetătorii susţin că poate promova o alimentaţie mai sănătoasă, îmbunătăţind gusturile sărate fără a utiliza sodiu suplimentar. 
17:20
O bătrână de 80 de ani, din județul Botoșani, a sunat la 112 fiind îngrijorată pentru fiul ei care îi promisese că va veni să o viziteze, însă nu s-a întâmplat.
17:20
Pe litoral polițiștii se pregătesc pentru sezonul estival. Inspectoratul de Poliție Județean cumpără mii de kit-uri pentru depistarea substanțelor stupefiante din salivă.
17:10
Pompierii din București intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă la o casă din Sectorul 2, din București.
17:10
Volodimir Zelenski, în calitate de şef al unui regim ostil, este o ţintă militară justificată pentru Rusia, a declarat vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu publicat luni de TASS.
Acum 4 ore
17:00
Courtney Cox susține că este „vizitată” de Matthew Perry, actorul din serialul „Friends” care a murit în octombrie anul trecut, la vârsta de 54 de ani.
17:00
Autorităţile din domeniul medical şi cele politice au încercat să ascundă adevărul în legătură cu uriaşul scandal al sângelui contaminat ce a dus la moartea a 3.000 de persoane în Marea Britanie între anii 1970 şi 1990, conform concluziei unei anchete.
17:00
Procuratura Curții Penale Internaționale a declarat luni că a cerut mandate de arestare pentru premierul israelian Benjamin Netanyahu, ministrul israelian al Apărării și trei lideri Hamas pentru presupuse crime de război.
16:50
Uniunea Europeană își exprimă „condoleanțe sincere” pentru moartea regretatului președinte iranian Ebrahim Raisi și a altor oficiali într-un accident de elicopter duminică.
16:50
Comisarii Protecţiei Consumatorilor au oprit temporar activitatea unui restaurant din Braşov şi au aplicat firmei de care aparţine acesta amenzi de 20.000 de lei, după ce au constatat mai multe nereguli.
16:40
Un proiectil perforant a fost descoperit, luni, la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Botoşani, informează Inspectoratul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).
16:40
O femeie a ucis cu cuţitul două persoane şi a rănit alte patru luni, într-o şcoală primară în centrul Chinei, potrivit poliţiei locale, citată de postul de stat CCTV.
16:40
Atalanta - Bayer Leverkusen, finala ediției 2023-2024 din Europa League, este transmisă în direct miercuri, de la ora 22:00, de Pro Arena și VOYO. Meciul va fi arbitrat de românul Istvan Kovacs.
16:30
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de autorităţile din Germania.
16:30
Ministerul Apărării Naţionale organizează, în perioada 20 mai - 27 iunie, o nouă campanie de recrutare şi selecţie pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă, în calitate de rezervist voluntar în Armata României. 
16:10
Starea premierului slovac Robert Fico se ameliorează, inclusiv capacitatea sa de comunicare, la cinci zile după ce a fost rănit de patru gloanţe într-o tentativă de asasinat.
16:00
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, au exprimat "condoleanţele" UE în urma morţii preşedintelui iranian Ebrahim Raisi, provocând reacţii de indignare pe reţelele de socializare.
16:00
Prim-ministrul italian Giorgia Meloni a stârnit controverse după ce a salutat personal un ucigaș condamnat care a sosit pe un aeroport din apropierea Romei cu „toate onoruri”.
16:00
Senzația de sațietate apare la 2 categorii de nutrienți: fibrele care au volum mare și dau efect de stomac plin și proteinele care sunt greu de digerat/metabolizat.
15:50
Termenul de preaviz prevăzut de Codul Muncii începe să curgă din ziua următoare comunicării notificării de preaviz şi se împlineşte în ultima zi a termenului, a stabilit luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
15:50
Pompierii intervin într-o localitatea din judeţul Constanţa, după ce un copil în vârstă de nouă ani a căzut într-o fântână adâncă de 19 metri. 
15:50
Culorile noi și încântarea sunt sinonime ale primăverii, iar piesele vestimentare purtate în combinații de culori care impresionează trebuie să își găsească locul în garderoba și ținutele de primăvară.
15:20
Un tribunal din Malta a respins, luni, cererea autorităţilor române de extrădare a prinţului Paul Philippe al României, magistratul estimând că există un "risc real" ca acesta să sufere o încălcare a drepturilor sale fundamentale.
Acum 6 ore
14:40
Curtea Penală Internațională (CPI) solicită mandate de arestare pentru liderul Hamas Yahya Sinwar și premierul israelian Benjamin Netanyahu, acuzați de crime de război și crime împotriva umanității, scrie CNN. 
14:30
Preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit în catastrofa aviatică petrecută într-o zonă muntoasă din nord-vestul țării. În aeronavă se afla și ministrul său de Externe.
14:30
Furibund și pe alocuri agresiv, așa și-a făcut apariția, luni, la Parchetul General, Miron Cozma, cel supranumit în acea perioadă „Luceafărul Huilei”.  
14:10
Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizări nowcasting cod galben de furtuni, valabile pentru mai multe zone ale ţării. Se vor semnala ploi abundente, descărcări electrice şi grindină.  
14:10
Festivalul de Film de la Cannes 2024 a adus pe covorul roșu o explozie de stil și eleganță. Vedetele internaționale au strălucit în ținute spectaculoase.  
14:00
Semnul de circulație care bulversează șoferii români. Mulți nu știu ce reprezintă acest indicator
13:50
Asociaţia Pro Democraţia anunță că mai multe clipuri realizate în cadrul unui proiect, care îi înfăişează pe Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul, au fost transformate în materiale electorale de către Alianţa pentru Unitatea Românilor (AUR), fără drept.
13:20
Angajaţii din administraţiile locale au protestat, luni, în mai multe oraşe din ţară. Oamenii spun că sunt nemulţumiţi de salariile mici şi cer majorarea lefurilor cu 20 de procente.  
13:20
Șoferul unei mașini de la salubritate din Târnăveni, județul Mureș a fost strivit după ce vehiculul a intrat în zidul unei case.  
13:10
Premierul Marcel Ciolacu, însoţit de o delegaţie de miniştri, se va afla marţi, la Ankara, într-o vizită oficială, la invitaţia preşedintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan.
Acum 8 ore
13:00
Moartea președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, survenită, duminică, în urma prăbușirii elicopterului în care se afla după o vizită în Azerbaidjan, a scos la iveală unele suspiciuni. Și sunt numeroase.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.