Rezultate finale. Câți oameni au votat-o pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

StirileProtv.ro, 21 octombrie 2024 19:20

Comisia Electorală Centrală (CEC) de la Chişinău a finalizat, luni seară, numărarea voturilor în toate cele 2.219 secţii de votare constituite pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.  

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
22:50
Cu 15 zile înaintea alegerilor prezidenţiale americane, într-o campanie pe un ton zilnic mai virulent, sondajele nu-i departajează pe Kamala Harris şi Donald Trump, care continuau luni să străbată cele mai strategice state, relatează AFP.
22:20
Treisprezece maşini oprite în zona unei bretele adiacente Şoselei Mihai Bravu din Bucureşti au fost avariate, luni seară, după ce o femeie care conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, posibil din motive medicale.
22:10
Secretarul american al Apărării Lloyd Austin a fost primit de către preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi omologul său Rustem Umerov şi a anunţat un nou ajutor militar în valoare de 400 de milioane de dolari destinat Kievului. 
22:10
Rusia nu a reuşit să submineze alegerile din Republica Moldova, chiar dacă a "lucrat energic" în acest sens, a reacţionat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, potrivit France Presse şi Reuters.
Acum 12 ore
22:00
Un pilot rus direct responsabil de uciderea a zeci de civili ucraineni, majoritatea tineri și copii, a fost omorât cu ciocanul, a anunțat luni principala direcție ucraineană de informații. Criminalul de război a fost eliminat de agenții ucraineni. 
21:40
Kremlinul spune că nu s-a implicat niciun moment în afacerile interne ale Moldovei și argumentează asta prin simpla aruncare de acuzații generice la adresa întregii lumi civilizate, care ar fi deturnat voința locuitorilor de peste Prut.
21:20
Horoscop 22 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a soluțiilor. O să facem ordine în gânduri și sentimente ca să ne asigurăm o viață frumoasă, liniștită, să nu ne rătăcim prin labirint.
21:00
Paul Di'Anno, vocalistul de heavy metal cunoscut mai ales pentru că a fost liderul trupei Iron Maiden în primii ani ai acesteia, a murit la vârsta de 66 de ani, potrivit The Guardian.
20:50
Turul 2 al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, programat la 3 noiembrie, aduce o premieră: cei doi politicieni care se înfruntă, Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, au și cetățenie română.
20:50
Acţiunea poliţiştilor din judeţul Sibiu pentru oprirea tânărului, cetăţean străin, care a furat o maşină din judeţul Braşov şi a condus-o fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive, a devenit subiectul unor controverse.
20:30
Securitatea lui Ceaușescu nu a putut prinde majoritatea ”dușmanilor poporului”, românii care trimiteau ”înscrisuri dușmănoase” anonime instituțiilor de stat din perioada comunistă. Aceștia se semnau cu pseudonime precum ”John Lenon” sau ”Cadavrul Viu”.
19:50
O parte dintre speciile de păsări călătoare de la noi nu mai migrează în țările calde sau pleacă în grupuri din ce în ce mai mici.
19:50
Convins că este rudă cu Dracula, un elvețian care a venit în România este bun de plată. Deși nu are permis, a furat o mașină din Făgăraș, iar cu polițiștii pe urme a provocat două accidente, a rănit trei oameni și a avariat 5 autoturisme.  
19:50
Britney Spears schimbă scenariul și se pune pe primul loc după câteva eșecuri în căsnicie ... făcând o postare bizară pe rețelele sociale în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu ea însăși.
19:50
Referendumul propus de Primarul Capitalei Nicușor Dan a primit luni votul Consiliului General. Inclusiv social democrații au susținut proiectul, însă cu o condiție, să-și impună propria întrebare legată de consumul de droguri în școli.
19:50
Un om a murit și mulți alții sunt dați dispăruți, după ce în regiuni întregi din Italia a fost potop. Din nord, și până în sud, mai multe localități au fost devastate de viituri.
19:40
Studenții care nu au prins loc la cămin și stau în chirie ar putea să primească 200 de lei lunar din partea universităților. Măsura este în vigoare de câțiva ani, însă prea puțini știu de ea, ca să ceară banii.  
19:40
O fetiță de 6 ani care mergea la școală însoțită de mama ei a fost mușcată de față de un câine din rasa Akita Inu. S-a întâmplat în București, iar animalul care era plimbat în lesă de stăpânul său nu avea botniță.  
19:30
Considerată incident aviatic, moartea unui pilot de parapantă, lângă Brașov, este cercetată acum de procurori, dar și de Autoritatea de Investigații pentru Siguranța Aviației Civile.
19:30
Ministerul de Externe este în centrul unui scandal fără precedent, investigat de Parchetul Militar. O contabilă este bănuită că vreme de 12 ani le-ar fi virat iubitului ei și fiului acestuia salarii lunare, deși cei doi nu au lucrat niciodată în diplomați
19:30
De anul viitor, salariul minim pe economie va depăși pragul de 4.000 de lei brut. Potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, oamenii vor primi în plus 200 de lei.
19:30
Ordonanța propusă de Ministerul Agriculturii care ar urma să plafoneze adaosul comercial pentru zeci de mii de alimente fabricate în România este criticată vehement de comercianți.  
19:20
Comisia Electorală Centrală (CEC) de la Chişinău a finalizat, luni seară, numărarea voturilor în toate cele 2.219 secţii de votare constituite pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova.  
19:10
Vot cu mari emoţii în Republica Moldova. Tabăra pro-europeană a câștigat, însă la un scor extrem de strâns, în referendumul istoric.
18:10
Republica Moldova a votat, duminică, în favoarea aderării la Uniunea Europeană cu o marjă infimă, în cadrul unui referendum al cărui rezultat a fost decis la doar câteva mii de voturi, pe fondul acuzațiilor de interferență rusească.
18:10
R. Moldova a demonstrat că doreşte un "viitor european", a declarat luni preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, într-o primă reacţie la rezultatele referendumului desfăşurat duminică.  
17:50
Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) şi primul tur al alegerilor prezidenţiale moldovene s-au desfăşurat într-o atmosferă de ”amestec fără precedent” al Rusiei, denunţă luni Comisia Europeană (CE), relatează AFP. 
17:50
Un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Gârleni, a fost reţinut de poliţişti după ce beat şi fără a deţine permis a condus o maşină pe care a furat-o, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.
17:50
Un poliţist din Bucureşti care se afla pe motocicletă în timpul serviciului a fost rănit, într-un accident rutier care s-a produs în zona Fântânii Mioriţa.
17:40
Este anchetă în două spitale din Cluj, după ce un bebeluș de 3 luni a murit în timp ce era internat pentru o intervenție chirurgicală la inimă.  
17:40
Pentru prima dată în istorie, o instituție de stat face plângere penală împotriva unei comunități întregi. Toți locuitori din Sintești vor fi astfel urmăriți penal din cauza arderilor ilegale de deșeuri, activitate pentru care sunt, de altfel, cunoscuți.
17:20
Un caz de corupere a votului organizat pentru regiunea transnistreană s-a petrecut chiar sub ochii jurnaliştilor BBC. 
17:20
Accident înfiorător, luni dimineaţă, pe centura ocolitoare a Bacăului! O maşină condusă de o femeie de 50 de ani s-a izbit de un parapet și s-a rostogolit în câmp.
17:20
Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, şi-a anunţat luni sosirea la Kiev pentru o vizită destinată să arate sprijinul SUA faţă de Ucraina, care se confruntă cu o situaţie extrem de dificilă pe front împotriva trupelor Rusiei, relatează AFP.
17:10
 Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, mizează pe sprijinul votanţilor controversatului politician Renato Usatîi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. 
17:10
Alegerile pe care le facem în privința regimului alimentar și exercițiilor fizice contribuie în mare măsură la determinarea greutății corporale. Însă rezultatul mai depinde de ceva, au descoperit oamenii de știință.
Acum 24 ore
17:00
Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit luni de un "atac mizerabil" asupra suveranităţii ţării sale pe parcursul primului tur al alegerilor prezidenţiale şi referendumului privind modificarea Constituţiei, care s-au desfăşurat duminică.
16:50
O parte a Canalului Siret-Dunăre, unul dintre proiectele faraonice gândute de Nicolae Ceaușescu, a fost scoasă la licitație după trei decenii de la abandonarea sa. Lotul de doar 23 de kilometri costă 200 de milioane de euro.
16:50
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că anumite obiecte sau combinații sunt aducătoare de noroc.
16:30
Fostul preşedinte al CCR Augustin Zegrean a declarat pentru News.ro că, potrivit legislaţiei în vigoare, referendumul local poate fi organizat în aceeaşi zi cu primul tur al alegerilor prezidenţiale, însă nu în aceleaşi secţii de votare. 
16:20
Coreea de Sud l-a convocat luni pe ambasadorul Rusiei la Seul pentru a cere retragerea „imediată” a trupelor trimise, potrivit Seulului, de Phenian pentru a sprijini Moscova în războiul său împotriva Ucrainei.
16:20
Comercianții de băuturi spirtoase din România spun că acciza la alcool va crește cu peste 50% în 2025, ceea ce va genera ”consecințe catastrofale” într-o industrie care aduce anual la buget 850 de milioane de euro.
16:20
Zayn Malik a amânat partea americană a viitorului său turneu după "pierderea sfâşietoare" a fostului său coleg din trupa One Direction, Liam Payne, relatează BBC.
16:20
Avocatul bucureştean implicat în dosarul unui ofiţer de poliţie instrumentat de DNA şi acuzat că l-a instigat pe acesta să acceseze ilegal informaţii din baza de date a IGPR este cunoscutul susține că este nevinovat. 
16:10
Greenpeace România cheamă în judecată Ministerul Culturii, solicitând instanţelor suspendarea şi anularea ordinului prin care situl arheologic subacvatic "CT-I-s-A-02561. 
16:00
Maia Sandu l-a provocat pe contracandidatul său Alexandr Stoianoglo la dezbatere înainte de turul doi al prezidențialelor și le-a mulțumit moldovenilor pentru voturi. Participarea record la vot a diasporei a decis rezultatul pro-UE al referendumului. 
16:00
Orașul Düsseldorf, fondat în 1288, este unul dintre cele mai vizitate în Germania, fiind renumit în materie de modă, activități artistice și baruri. 
16:00
Premierul polonez Donald Tusk a salutat luni votul din Republica Moldova, o "naţiune curajoasă", pentru aderarea la UE, precum şi plasarea în frunte a preşedintei în exerciţiu şi candidatei proeuropene Maia Sandu la primul tur al alegerilor prezidenţiale
15:30
Maia Sandu, candidează pentru un nou mandat la alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 2024, după ce a câștigat alegerile anterioare din 2020. Ea se află în fruntea preferințelor electoratului.  
15:30
Sfârșit tragic pentru Giuliana Manfrini, o legendă a surfului originară din Italia. Ea se bucura de valurile de pe coasta de vest a insulei Sumatra când a suferit un accident bizar. A fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă săritor.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.