Percheziții DNA într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind infracțiuni de corupție la ANPC

Adevarul (Romania), 22 octombrie 2024 11:30

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, în perioada 2023-2024.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
13:30
Amendamentul PNL pentru organizarea referendumului din București odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale a fost aprobată de comisia juridică a Camerei Deputaților.
13:30
Cristian Cioacă, soțul avocatei Elodia Ghinescu, pentru uciderea căreia a executat zece ani de închisoare, se pregătește să publice o carte biografică scrisă în pușcărie, în care sunt așteptate dezvăluiri legate de cazul misterioasei crime, a cărei victimă nu a fost găsită niciodată.
13:30
Populaţia Ucrainei s-a diminuat cu peste 10 milioane de locuitori după invazia rusă din februarie 2022, a anunţat marţi Fondul Naţiunilor Unite pentru populaţie (UNFPA), citând date furnizate de autorităţile ucrainene, relatează AFP.
Acum 30 minute
13:15
O femeie din Olt a fost victima unui act de violență domestică, fiind agresată fizic de soțul ei chiar în propria locuință.
Acum o oră
13:00
Serviciile secrete americane au avertizat autoritățile maghiare cu privire la o acțiune armată la 23 octombrie. Mai mulți tineri au fost arestați într-un pub din Budapesta.
12:45
Trei TIR-uri au fost implicate, marţi, într-un accident Autostrada A0, între Berceni şi Bragadiru, iar unul dintre ele s-a răsturnat. O persoană este încarcerată.
12:45
Gruparea Hezbollah a ascuns sute de milioane de dolari în numerar și aur într-un buncăr construit sub un spital din Beirut, a declarat luni armata israeliană, adăugând că nu va lovi unitatea, pe măsură ce continuă atacurile împotriva activelor financiare ale mișcării, relatează Reuters.
12:45
O femeie a fost găsită carbonizată într-un incendiu care i-a cuprins, marţi, casa, în localitatea Mera din județul Cluj. În același incendiu a fost rănită și o tânără, care a suferit arsuri pe faţă.
12:45
Alegerile din Republica Moldova și Georgia trag un semnal de alarmă pentru Uniunea Europeană, care se află din ce în ce mai mult pe picior greșit în lupta cu influența rusă, relatează Politico.
Acum 2 ore
12:30
12:30
După eliminarea din cursa prezidențială, Diana Șoșoacă are emoții și în ceea ce privește candidatura sa la Senat, fiind formulată o contestație împotriva sa.
12:15
Un subiect care ne „mănâncă“ zilele, de câțiva ani, a fost comentat și de premier.
12:15
Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a explicat luni că a fost nevoit să îşi anuleze călătoria în Rusia pentru summitul BRICS din cauza unui accident domestic neprevăzut.
12:15
Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin, se pregătește să își depună dosarul la o universitatea din Statele Unite, acolo unde și-a propus să studieze.
12:15
Bărbatul în vârstă de 41 de ani este acuzat că și-a strangulat fosta parteneră în parcarea de lângă stația de gară din orașul italian Civitavecchia.
12:15
CRBL le-a dezvăluit fanilor și urmăritorilor său din online că va recurge la bisturiu. Artistul s-a hotărât să se supună unei intervenții estetice în zona din jurul ochilor.
12:00
Două dintre marile combinate chimice ale României au fost scoase din nou la vânzare, prin negociere directă cu investitorii, pentru a exploata potențialul economic al acestora.
11:45
Coreea de Sud ia în considerare trimiterea de personal militar și de informații în Ucraina, după ce Coreea de Nord a trimis trupe pentru a sprijini Rusia, scrie Newsweek.
Acum 4 ore
11:30
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat marți că România produce suficiente gaze naturale pentru a acoperi consumul chiar și în zilele de iarnă și că depozitele de gaze sunt deja pline.
11:30
O contabilă este bănuită că vreme de 12 ani le-ar fi virat iubitului ei și fiului acestuia salarii lunare, deși cei doi nu au lucrat niciodată în diplomați.
11:30
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, în perioada 2023-2024.
11:30
Cercetătorii au găsit o legătură directă între anumite gene și anumite zone ale creierului care sunt responsabile pentru funcții specifice, precum memoria, mișcarea sau chiar comportamentul adictiv.
11:30
11:30
Mai multe tipuri de vopsea de păr au fost introduse în sistemul de Alerte Europene de produse neconforme. Acestea conțin chimicale interzise, care nu ar trebui să se regăsescă în compoziția produselor cosmetice.
11:30
Românii consumă tot mai multă carne de pui, datorită prețului mult mai mic decât cel al cărnii de porc, potrivit datelor statistice prezentate de crescătorii de păsări.
11:15
În ultimii ani, jurnalista a mai fost implicată într-un scandal. Cel de acum însă a căpătat o dimensiune extraordinară.
11:15
Ministrul adjunct de externe al Poloniei, Władysław Teofil Bartoszewski, a declarat că ţara doreşte să examineze anexele secrete ale planului de victorie al Ucrainei.
11:15
11:15
Primii doi câștigători ai premiului în valoare de un milion de dolari pe care Elon Musk l-a anunțat pentru semnarea petiției sale online au fost anunțați de CEO-ul Tesla în weekend, relatează Newsweek.
11:15
Un retailer de modă de lux a intrat în faliment, având datorii imense de peste 16 milioane de dolari către 90 de creditori printre care și Victoria Beckham și Tom Ford.
11:15
Inițiativa celebrează comunitatea celor peste 30 de milioane de consumatori care au ales să renunțe la țigări.
11:15
Mircea Geoană a declarat că referendumul din Republica Moldova a fost o confruntare între forțele pro-europene și influența Rusiei, iar majoritatea a votat pentru aderarea la UE.
11:00
Britney Spears a distribuit online o fotografie în care apare în rochie de mireasă, însoţită de un text cu anunţul că s-a căsătorit cu ea însăşi și un comentariu legat de decizia luată.
10:30
Ministerul Sănătății a actualizat lista medicamentelor care conțin substanțe ce dau rezultat pozitiv la testul antidrog. Un șofer care a consumat un medicament din această listă înainte de a se urca la volan riscă să rămână fără permis.
10:30
Atacurile dronelor ucrainene din timpul nopţii au provocat o explozie şi un incendiu la o uzină de etanol şi au avariat alte două întreprinderi producătoare de alcool din Rusia, au declarat marţi oficiali ruşi.
10:30
Mircea Geoană candidat independent la președinția României va vorbi, la Adevarul live, de la ora 12.00, despre cum vrea să obțină voturile românilor, dar și despre viziunea pe care o va avea ca președinte în domenii precum: apărare , securitate, externe, justiție, economie.
10:15
Săptămâna viitoare, Apple ne surprinde cu iOS 18.1, care aduce două funcționalități esențiale.
10:15
Cunoscuta artistă se menține într-o formă de zile mari și a reușit să-și mențină greutatea după ce a slăbit foarte mult.
10:00
IGPR anunţă că marţi se desfăşoară 261 de percheziţii în toată ţara în cadrul operaţiunii Jupiter.
10:00
Oana Roman a povestit că a fost înjurată și jignită de un livrator chiar în fața casei, martoră fiind și fiica sa.
Acum 6 ore
09:30
Patru percheziții au fost efectuate, marți, în Capitală, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosirea, cu rea credință, de către administratorul legal al unui salon de evenimente, a bunurilor sau a creditului de care se bucură societatea.
09:30
Un adolescent este cercetat de poliţişti, după ce pe o platformă online a fost postat un videoclip în care se observă cum, dintr-un autoturism, o persoană aflată în dreapta şoferului ar executa focuri de armă în Sectorul 5.
09:15
Băncile din România au acordat credite populaţiei şi companiilor în valoare totală de aproape 114 miliarde lei, în primele 8 luni din 2024, cu 28% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă din anul 2023
09:15
Raţa mandarin a fost surprinsă de un orădean pe lacul din parcul Salca. Este o specie de raţă specifică Asiei de Sud-Est.
09:00
Al Pacino a ajuns să nu mai aibă niciun ban în cont, după ce a câștigat 50 de milioane de dolari jucând în unele dintre cele mai cunoscute filme de la Hollywood, din cauză că a cheltuit prea mult.
09:00
Spațiul fostului magazin Eva din inima Capitalei a fost vândut unui investitor local cu 8 milioane de euro, acesta anunțâând care sunt planurile sale privind acest imobil.
09:00
Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale – Sector 1 au pus, marți, în executare un mandat de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
08:45
Încă un rezultat dezamăgitor, 0-0 cu Petrolul, a adâncit și mai mult criza de la CFR și a scos la iveală și tensiunile din cadrul lotului.
08:45
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis luni seară un mesaj de susținere președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și autorităților din această țară, îndemnându-i să "reziste".
08:30
Fostul producător de la Hollywood Harvey Weinstein, aflat în prezent în închisoare pentru viol şi agresiune sexuală, suferă de cancer la măduva osoasă, a anunţat luni presa americană.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.