3 zodii care nu pot spune primele "te iubesc"

Jurnalul.ro, 22 octombrie 2024 19:10

Există ceva incredibil de vulnerabil în aceste două cuvinte. Unii oameni le pot rosti fără efort, ca o melodie pe care au fredonat-o dintotdeauna. Pentru alții, a spune „te iubesc” este și cum ar sta pe marginea unei stânci, cu inima batând, respirația blocată în gât, nesiguri de ce urmează.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 10 minute
22:20
Candidata democrată la preşedinţia SUA, actuala vicepreşedintă Kamala Harris, are un avantaj mic, de 46% faţă de 43%, în faţa candidatului republican Donald Trump, în intenţiile de vot ale americanilor înaintea scrutinului din 5 noiembrie, arată un nou sondaj Reuters/Ipsos publicat marţi.
22:20
O țară europeană este invadată de șerpi uriași care se târăsc prin poduri și pereții caselor.
Acum 30 minute
22:10
Nicolas Cage i-a îndemnat pe tinerii actori să reziste presiunilor de a permite folosirea inteligenței artificiale pentru a le fi manipulate interpretările artistice, scrie Deadline.
Acum o oră
21:50
Președintele austriac Alexander Van der Bellen l-a însărcinat marți pe cancelarul Karl Nehammer, liderul Partidului Popular conservator, să formeze un guvern, în ciuda obiecțiilor Partidului Libertății de extremă dreapta, care a câștigat alegerile generale de luna trecută, relatează Reuters.
21:50
Patru semne zodiacale sunt binecuvântate de Univers pe 23 octombrie 2024. Acestea vor beneficia de energia planetei Jupiter.
21:50
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat marţi că este necesară o prezenţă la urne de 30% pentru ca referendumul local să fie valid.
21:40
Nu este lipsit de relevanță cu cine câștigă, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă, despre o posibilă victorie a lui Marcel Ciolacu în fața lui George Simion, dacă președinții PSD și AUR ar ajunge în al doilea tur al prezidențialelor
Acum 2 ore
21:20
Înainte de viitoarele reuniuni la nivel înalt ale Comunității Politice Europene (CPE) și ale Uniunii Europene, președintele francez îl va primi pe prim-ministrul ungar Viktor Orban la Élysée, pentru a discuta diverse chestiuni precum energia, apărarea și transporturile, potrivit AFP.
21:10
Salariul mediu brut al femeilor este mai mare decât salariul mediu brut al bărbaților, a precizat ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.
20:50
Carnea de pui se află, în ultimii ani, în topul preferinţelor românilor, iar datele statistice confirmă acest lucru având în vedere creşterea producţiei până la un nivel de 723.000 de tone în 2023 şi a consumului mediu la 28,2 kilograme/locuitor/an.
20:40
Utilizatorii iPhone 16 s-au plâns de restartări frecvente ale telefoanelor, dar iOS 18.1 promite să aducă o soluție în acest sens, scrie TechRadar.
20:40
A fost transmisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice documentația de atribuire a contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar Autostrăzii București-Giurgiu, anunță secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu.
Acum 4 ore
20:20
Inter Miami a primit un loc la Cupa Mondială a Cluburilor de anul viitor pentru câștigarea Supporters' Shield în Major League Soccer. Selecția echipelor de către FIFA a fost însă aspru criticată. Echipele adverse acuză că locul a fost acordat doar pentru a-l avea pe Messi în competiție.
20:20
Noi imagini difuzate de Antena 3 CNN dezvăluie stadiul avansat al lucrărilor la vila impunătoare de pe Bulevardul Aviatorilor din București, care ar putea deveni locuința fostului președinte Klaus Iohannis după încheierea mandatului său. Deși Administrația Prezidențială nu a confirmat oficial cererea lui Iohannis pentru o locuință, semnele indică faptul că această vilă este pregătită pentru confortul său post-prezidențial.
20:10
Regele Carol al III-lea a salutat marți mulțimile de admiratori sub pânzele Operei din Sydney, în ultima zi a turneului său australian, care marchează prima sa vizită mai lungă în străinătate de când s-a îmbolnăvit de cancer, potrivit Daily Mail.
20:00
Trei tineri au înființat o cultură de canabis în județul Iași. Ei vindeau droguri inclusiv minorilor. În urma perchezițiilor, procurorii DIICOT au găsit zeci de plante de canabis recoltate și ascunse într-o cultură de porumb, precum și mai multe droguri, inclusiv ecstasy.
19:50
Camera Deputaților a adoptat marți un proiect de lege care introduce un impozit suplimentar pe cifra de afaceri pentru instituțiile de credit și companiile care operează în sectorul petrolier și de gaze naturale. Potrivit Agerpres, actul normativ aduce modificări Codului fiscal, stabilind noi reguli de impozitare pentru aceste domenii cheie.
19:50
Iarna aceasta ar putea fi mai friguroasă decât cele precedente, astfel încât costurile cu încălzirea ar putea crește semnificativ.
19:20
Meta a anunțat reintroducerea tehnologiei de recunoaștere facială în aplicațiile Facebook și Instagram, la trei ani după ce a oprit utilizarea acestei tehnologii pe fondul controverselor privind confidențialitatea, scrie Engadget.
19:10
Există ceva incredibil de vulnerabil în aceste două cuvinte. Unii oameni le pot rosti fără efort, ca o melodie pe care au fredonat-o dintotdeauna. Pentru alții, a spune „te iubesc” este și cum ar sta pe marginea unei stânci, cu inima batând, respirația blocată în gât, nesiguri de ce urmează.
19:10
Al Pacino a donat salariul din filmul „Cruising” către organizații caritabile, simțind că filmul a exploatat comunitatea LGBTQ+, scrie Deadline.
18:50
Biblioteca Academiei Române, în colaborare cu Muzeul Național al Literaturii Române, organizează, în perioada 23 octombrie - 31 octombrie 2024, expoziția “E. Lovinescu - Istoria civilizației române moderne  1924 - 2024”. Vernisajul va avea loc miercuri, 23 octombrie, la ora 12, în sala „Theodor Pallady”. În deschiderea expoziției va vorbi acad. Mircea Dumitru, vicepreședintele Academiei Române.
18:50
Rusia ar putea declanșa un atac terestru împotriva Letoniei și Lituaniei, conform unei simulări realizate de foști comandanți ai NATO și SUA, generalii Philip Breedlove și Ben Hodges, în colaborare cu American Center on New Generation Warfare.
18:50
Au fost percheziții, marți, la domiciliul unei femei din Timișoara, dar și la cabinetul unde aceasta exercita profesia de medic fără drept. Ea este acuzată că a realizat intervenții de estetică, remodelare și întreținere corporală în mod ilegal.
18:40
Salata de morcovi se află în centrul atenției utilizatorilor de TikTok. Femeile spun că , li s-a echilibrat nivelul de hormoni după ce au inclus-o în dieta zilnică.
18:30
Tribunalul București a respins, marți, contestația depusă de Amalia Bellantoni, care cerea respingerea candidaturii Dianei Iovanovici Șoșoacă la Senat. Astfel, Diana Șoșoacă poate candida pentru alegerile parlamentare, însă decizia instanței nu e definitivă.
Acum 6 ore
18:20
Primul caz al noii variante de mpox a fost detectat în Germania. Anunțul a fost făcut marți de Bild care citează Institutul Robert Koch pentru sănătate publică. Organizația Mondială a Sănătății a declarat mpox o urgență globală de sănătate publică.
18:10
Sărbătoarea de Halloween vine cu tradiții care îi bucură mai ales pe copii iar cel mai important obicei este decorarea dovlecilor.
17:50
Consumul de pulbere sau suc de coacăze negre poate avea efecte pozitive asupra stării de spirit şi poate alunga oboseala mentală în cazul adulţilor sănătoşi, conform unui studiu realizat în Noua Zeelandă şi publicat marţi, transmite agenţia Xinhua.
17:40
Un agent de poliție din Vâlcea este cercetat sub control judiciar pentru acte de comerț incompatibile cu funcția, el fiind acuzat că vindea material lemnos, potrivit Direcției Generale Anticorupție (DGA).
17:20
Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) este una dintre cele mai fascinante și enigmatice semne ale zodiacului. Asociată cu mister, intensitate și transformare, Scorpionul a câștigat o reputație de temut în horoscop.
17:10
Ieri seară, la Asia Express, Anca Țurcașiu și Andreea Samson și-au adjudecat imunitatea etapei a opta, pregătindu-se să savureze ipostaza de turiste în următoarele zile. Restul concurenților continuă cursa, în ediția din această seară trecând printr-o situație unică în istoria reality show-ului.
17:10
Poliția suedeză face percheziții amănunțite la hotelul din Stockholm în care s-a cazat Mbappé, care a fost acuzat săptămâna trecută de o femeie că ar fi implicat în agresiunea sa sexuală, potrivit publicației Aftonbladet.
16:50
În inima Europei de Est, o nouă bătălie geopolitică se desfășoară sub ochii noștri. Republica Moldova, o țară mică dar strategică, se află în centrul unei lupte de influență între Occident și Rusia. Referendumul recent privind parcursul european al țării ar fi trebuit să fie un moment de claritate și decizie, dar care, în schimb, a devenit un teatru al tensiunilor și acuzațiilor ce reflectă complexitatea situației regionale.
16:50
Un trend controversat câștigă popularitate în rândul bogaților din Rusia, unde „terapia cu sicrie” devine o practică bizară și scumpă. Clienții sunt supuși unei simulări a propriei înmormântări, în timp ce sunt încă în viață, sperând că experiența extremă îi va ajuta să aprecieze mai mult viața.
16:40
Clătitele brașovene fac parte din deserturile tradiționale românești. Sunt umplute cu carne tocată, trecute prin ou și pesmet, și apoi prăjite în ulei.
Acum 8 ore
16:20
Observator Antena 1 a lansat cel mai mare demers jurnalistic din România ultimilor 35 de ani, cel mai mare studiu la nivel naţional iniţiat vreodată de o entitate media, realizat de către prestigioasa companie internațională de cercetare de piaţă, Ipsos. După 35 de ani de democraţie, date reale dau răspusul la întrebarea "Ce vor românii de la România?" Cel mai profund set de întrebări și răspunsuri despre România acum se vede, începând de astăzi, în fiecare seară, la Observator 19.00.
16:10
Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a declarat marţi pentru AGERPRES că în prezent instituţia medicală nu are autorizaţie sanitară de funcţionare valabilă şi aşteaptă un punct de vedere de la Direcţia de Sănătate Publică în urma lucrărilor de modernizare a instalaţiilor electrice şi de gaze şi a montării a unor filtre de aer necesare Blocului operator.
16:00
Aronia Charlottenburg își reafirmă poziția de lider în segmentul sucurilor și suplimentelor naturale din România, obținând unul dintre cele mai prestigioase premii din industria comerțului online românesc: GPeC eCommerce Proficiency în cadrul GPeC Gala 2024. Acest premiu validează rezultatele direcției strategice de creștere a brandului în mediul online, în acord cu misiunea declarată a acestuia, de a dezvolta fără compromisuri produse premium, doar cu ingrediente naturale.
16:00
Peleții reprezintă una dintre cele mai populare opțiuni pentru încălzire în locuințele moderne, datorită eficienței și impactului redus asupra mediului. Cu toate acestea, nu toți peleții sunt creați egal, iar diferențele între produse pot influența semnificativ eficiența și costurile de încălzire. Identificarea celor mai buni peleți de vânzare poate fi o provocare pentru cei care nu au experiență în acest domeniu.
15:50
USR acuză PSD și PNL că „țin cu dinții de privilegii”, pentru că au respins din nou propunerea Uniunii de abrogare a pensiilor speciale pentru baronii locali.
15:40
Membrii trupei de heavy metal Iron Maiden au declarat că sunt "profund întristaţi" în urma decesului fostului membru al trupei Paul Di'Anno, la vârsta de 66 de ani, relatează marţi DPA/PA Media.
15:20
Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege potrivit căruia nu se recuperează sumele încasate necuvenit cu titlu de pensie, indemnizaţie socială pentru pensionari şi indemnizaţie pentru însoţitor.
15:10
Producătorul filmului „Blade Runner 2049” („Vânătorul de recompense 2049”), cu Ryan Gosling în rol principal, a dat în judecată Tesla, Elon Musk şi Warner Bros. Discovery, susţinând că au folosit imagini din film fără permisiunea sa, relatează BBC.
14:50
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, admite că cei care candidează la alegerile parlamentare își aduc contribuția financiară la campania electorală.
14:40
Cum să spui că funcționează justiția când doar într-un an au fost închise 5.000 de dosare prin prescriere, îl întreabă Elena Lasconi, președinte USR, pe Marcel Ciolacu, după ce președintele PSD a spus că justiția trebuie lăsată în pace.
Acum 12 ore
14:20
Sunt restricții în Capitală de marți până vineri în Capitală, pe Șos. Iancului, la intersecție cu Str. Măgura Vulturului, pe cele 2 benzi de circulație ale sensului de mers către Șos. Mihai Bravu, pentru lucrări la infrastructura rețelei de termoficare.
14:10
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a câștigat marți procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI), care îl declarase în conflict de interese și în incopatibilitate. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) este definitivă.
13:50
Atacurile nocturne cu drone ale Ucrainei au provocat o explozie și un incendiu la o fabrică de producere a etanolului și au avariat alte două întreprinderi producătoare de alcool din Rusia, au declarat marți oficiali ruși, citați de Reuters.
13:40
Locuitorii dintr-un orășel italian joacă la loto și la pariuri. Uimitor este faptul că toți câștigă.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.