Ludovic Orban, moment muzical în direct. A cântat două melodii celebre, dar vocea sa a stârnit comentarii ironice

Adevarul (Romania), 24 octombrie 2024 21:45

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, candidat la alegerile prezidențiale, și-a devoalat pasiunea pentru muzică în cadrul unei emisiuni radiofonice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
23:30
Cancelarul german Olaf Scholz a refuzat cererea preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, care reclamă, în cadrul „planului său de victorie” împotriva Rusiei, o invitaţie de acum pentru ţara sa de a adera la NATO.
Acum 30 minute
00:00
După ce, în urmă cu câteva zile a anunțat pe rețelele sociale că va apela la o blefaroplastie, CRBL a și recurs, miercuri, la intervenția chirurgicală de îndepărtare a excesului de piele din zona ochilor.
00:00
FCSB a suferit cea mai categorică înfrângere a serii, în etapa a 3-a a Ligii Europa! Meciul ne-a arătat, încă o dată, cât de departe suntem de lumea bună a fotbalului, dacă cea mai puternică echipă din țară a fost atât de neputincioasă, la Glasgow.
Acum o oră
00:15
În ziua de 25 octombrie s-a născut celebrul artist Pablo Picasso, care a dominat secolul XX prin opera sa, Aradul devine al doilea oraș conectat la rețeaua feroviară și România sărbătorește Ziua Armatei.
00:15
În ultima perioadă, aproape săptămânal auzim despre drone rusești care intră în spațiul aerian al României, dar niciuna nu a fost doborâtă până acum. Generalul (r) Virgil Bălăceanu susține că nu avem legislație suficient de clară pentru gestionarea acestui pericol.
24 octombrie 2024
23:00
Mişcarea Hamas anunță că este pregătită pentru o încetare a ostilităţilor în Gaza dacă Israelul se angajează pentru o încetare a focului și pune alte câteva condiții, inclusiv referitoare la ostatici.
Acum 2 ore
22:30
Biroul Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României a respins, joi, contestaţiile AUR împotriva deciziei Biroului electoral nr. 48 referitoare la stabilirea componenţei birourilor electorale ale secţiilor de votare din străinătate, în urma căreia acest partid nu va avea reprezentanţi în
22:15
Angelina Jolie a fost văzută în Los Angeles pentru prima dată de la promovarea celui mai recent film al său, „Maria”, la New York și Londra și după un lung șir de speculații privind presupusa sa idilă cu rapperul Akala.
21:45
Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, candidat la alegerile prezidențiale, și-a devoalat pasiunea pentru muzică în cadrul unei emisiuni radiofonice.
Acum 4 ore
21:15
Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, suspectată în cazul uciderii tatălui său, a fost pusă în libertate, joi seară.
21:00
Un atac cu muniţie termobarică asupra oraşului Kupiansk din regiunea Harkov (nord-est) a rănit 10 persoane, a declarat guvernatorul regional ucrainean Oleh Siniehubov pe aplicaţia de mesagerie Telegram. O altă victimă, o femeie internată în spital în stare gravă după atac, a murit ulterior.
20:45
Mijloacele de a opri încălzirea globală catastrofală există, afirmă șeful ONU, dar este nevoie de curaj politic pentru a pune capăt dependenței lumii de combustibilii fosili.
20:30
Horoscopul zilei de vineri, 25 octombrie 2024, anunță reaprinderea pasiunii pentru o zodie, în timp ce nativii alteia încearcă să scape de o problemă apăsătoare. Lorina, astrologul Click! are predicții pentru toate semnele zodiacale.
20:15
Tribunalul penal din Marsilia a condamnat un cizmar, la doi ani de închisoare, dintre care unul cu suspendare, plus plata unei amenzi de 10 000 de euro.
20:00
Celebra artistă Beyonce, care în august a declarat că o susține pe Kamala Harris la președenția SUA, va cânta la un miting electoral, în Houston, Texas, scrie Sky News.
20:00
Serviciul militar de informaţii al Ucrainei a anunţat joi că primele trupe din unităţi ale armatei nord-coreene trimise în Rusia sunt deja desfăşurate în provincia rusă Kursk, unde armata ucraineană a ocupat un teritoriu în urma unei ofensive surpriză lansate în august.
Acum 6 ore
19:15
Un accident feroviar a avut loc joi, în nordul Norvegiei, unde un tren de pasageri a deraiat în urma căderii unor stânci, rezultând moartea unei persoane şi rănirea altor patru.
19:15
Un tribunal rus a dispus joi arestarea în lipsă a jurnalistului român Mircea Barbu, acuzat că a intrat împreună cu trupele ucrainene în provincia rusă Kursk, unde armata ucraineană a ocupat un teritoriu într-o ofensivă surpriză lansată pe 6 august.
19:15
Maia Sandu, care aspiră la un nou mandat prezidențial, afirmă că ar fi ,,avut o victorie detașată și pentru alegerile prezidențiale, și pentru referendum”, dacă voturile moldovenilor nu ar fi fost cumpărate, declarație făcută după ce autoritățile moldovene au anunțat că în ultimele două luni au fost
19:00
Există informații din toată Rusia potrivit cărora rușii fură în masă pachete de unt, pe fondul creșterii prețurilor, iar lanțurile de magazine îl ascund în cutii securizate.
19:00
Parlamentul austriac a anunțat joi, 24 octombrie, că la conducere va fi un reprezentant al extremei depte, Walter Rosenkranz, relatează AFP.
18:45
Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a spus că păcatele părinților și stilul lor de viață necredincios aduc suferința copiilor pentru că încalcă legământul pe care l-au făcut cu Dumnezeu.
18:45
Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat joi, 24 octombrie, în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.
18:30
Președintele francez deschide o conferință privind Libanul, sperând să strângă 460 de milioane de euro pentru a face față crizei umanitare cauzate de loviturile israeliene.
18:30
Un tânăr din județul Hunedoara a fost arestat preventiv în urma unor percheziții efectuate la domiciliul său de ofițerii DIICOT. Bărbatul cultivase peste 80 de plante de cannabis și, de asemenea, este acuzat de trafic de substanțe interzise.
18:15
România are nevoie de politici de reîntoarcere a tinerilor care studiază în străinătate, în condiţiile în care numărul celor care pleacă la studii în altă ţară s-a dublat și mmulți nu se mai întorc.
18:15
O echipă de cercetători sud-coreeni a dezvoltat o invenție atât de avansată, încât pare desprinsă din paginile unui roman science fiction.
18:15
Speculațiile despre o idilă între Hugh Jackman - starul din Deadpool & Wolverine - și Sutton Foster, cu care a jucat pe Broadway au fost amplificate săptămâna aceasta de divorțul cerut de actrița căsătorită cu scenaristul filmului „Ocean's Eleven”, Ted Griffin.
18:00
Românii și-ar putea recupera banii în cazul în care își anulează excursiile din cauza vremii, anunță Radu Oprea, ministrul Turismului.
17:45
Poliția din Stuttgart a arestat un cetățean român în vârstă de 47 de ani pentru omor calificat.
Acum 8 ore
17:30
Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, aflat în ultima sa zi de mandat, este suspect într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti în care se fac cercetări pentru mai multe fapte şi în care au avut loc, joi, mai multe percheziţii, inclusiv la sediul SC Hale şi Pieţe.
17:30
Guvernul regiunii a anunțat că au fost găsite fosile de dinozaur pe o insulă din apropiere.
17:15
În avionul rusesc doborât luni, 21 octombrie, în provincia sudaneză Dafur, se afla pilotul militar Viktor Granov, care avea legături directe cu cunoscutul traficant de arme Viktor Bout.
17:15
Duma de Stat din Rusia, camera inferioară a parlamentului, a aprobat joi, într-o primă lectură, proiectul de lege privind bugetul pe 2025-2027, care prevede o creştere de 30% a cheltuielilor militare pe anul viitor.
17:00
Guvernul a decis să oprească vânzarea țigărilor electronice de unică folosință începând cu anul viitor.
17:00
William a decis să renunțe la verighetă atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton în 2011, dar nu a fost primul membru al familiei regale care a evitat tradiția.
17:00
Ţările membre UE dezbat o eventuală majorare a tarifelor pentru mai multe produse agro-alimentare ruseşti, precum şi la îngrăşăminte, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar.
16:45
Industria de IT și Telecomunicații a atins pragul de 22 de miliarde de euro cifră de afaceri în 2023, o creștere de 12,16% față de anul 2022, arată cel mai recent studiul al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS).
16:45
A murit profesorul academician Bogdan C. Simionescu, a cărui activitatea științifică se reflectă în peste 400 lucrări, dintre care mai mult de 350 publicate în reviste internaționale.
16:45
Universitatea Babeș-Bolyai pune la dispoziția alegătorilor o platformă de tip „busolă electorală” pentru alegerile prezidențiale. Este vorba despre un instrument digital, gratuit, cu ajutorul căruia se poate verifica gradul de compatibilitate al alegătorului cu fiecare candidat.
16:30
Secretarul de stat al SUA Athony Blinken anunță un nou ajutor pentru Gaza de 135 de milioane de dolari.
16:30
Marii comercianți se opun categoric proiectului Ordonanţei de Urgenţă care vizează plafonarea adaosului comercial la produsele agricole, alimentare, precum şi la îngrăşăminte, furaje şi pesticide.
16:30
Un cunoscut motociclist sibian a murit, după ce luni, 21 octombrie, a fost implicat într-un accident grav pe Valea Oltului în care un autoturism și un camion au intrat în coliziune.
16:30
Start-upul chinez Deep Blue Aerospace a anunţat miercuri că va pune în vânzare primele două bilete pentru locuri la bordul unei rachete care va transporta pasageri în spaţiu în 2027, o experienţă care va costa 211.000 de dolari.
16:15
Veneția va extinde în 2025 sistemul său de taxare a turiștilor, aproape dublând numărul de zile în care vizitatorii vor trebui să plătească pentru a vedea orașul, și majorând prețul pentru cei care ajung pe neașteptate, au anunțat joi oficialii.
16:15
Joi, 24 octombrie, au loc trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, după ce la Tragerile Speciale Loto ale Toamnei de duminică, Loteria Română a acordat 23.800 de câştiguri în valoare totală de peste 2,25 milioane de lei.
16:15
Un incendiu a izbucnit la o bază militară americană din Coreea de Sud, cu imagini dramatice care arată flăcările care înghit o clădire mare, în timp ce pompierii luptă împotriva incendiului.
16:15
O directoare de bancă din Capitală a furat suma de 300.000 de euro de la clienți, făcând sute de tranzacții ilegale.
15:45
Muncitorii Boeing aflați în grevă au respins o nouă ofertă din partea gigantului producător de avioane, care includea o creștere salarială de 35% pe parcursul a patru ani.
Acum 12 ore
15:30
Producătorii de băuturi alcoolice din România cer Guvernului să introducă în legislație un cadru unitar pentru accize la alcoolul etilic și bere.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.