Israelul a trimis un mesaj Iranului înainte de atac și a avertizat cu privire la represalii

Adevarul (Romania), 26 octombrie 2024 12:30

Israelul a trimis, vineri, 25 octombrie, un mesaj Iranului în ajunul atacului, avertizând Teheranul împotriva represaliilor, scrie Axios, citând trei surse.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
14:15
A început campania electorală cu un prim conflict între PSD și AUR, provocat de afișe defăimătoare postate de George Simion.
14:15
Proteinele au un rol crucial în funcția metabolică. Cei care s-au interesat deja cu privire la modalitatea de a pierde în greutate prin exerciții fizice și dietă știu cât de importante sunt proteinele în acest proces și că pâinea nu prea are ce căuta în planul de slăbit. Cu mici excepții.
14:15
Un participant la concursul de angajare din sursă externă organizat de Poliția Română pentru ocuparea unei funcții vacante de agent în cadrul Biroului Rutier din Poliția Babadag a fost prins în timp ce încerca să fraudeze concursul.
Acum o oră
13:45
Un clip recent, dedicat Bucureștiului și surprins cu ocazia zilelor Capitalei (21 – 22 septembrie 2024), a stârnit dezbateri intense pe internet despre frumusețea și farmecul orașului.
13:45
Potrivit armatei israeliene, 100 de avioane ale forţelor aeriene israeliene au participat la operaţiune, la aproximativ 2000 de kilometri de Israel.
Acum 2 ore
13:30
Studiile arată că nu doar numărul de pași contează, ci și viteza acestora. Mersul pe jos la un ritm mai alert poate reduce riscurile de deces și boli cardiovasculare
13:15
Pe 24 noiembrie 2024, România va organiza primul tur al alegerilor prezidențiale, la care vor participa 18.994.290 de alegători în 18.968 de secții de votare.
13:15
S-a deschis circulaţia pe Bulevardul Valea Largă din sectorul 6 al Capitalei. De sâmbătă, cei care vin dinspre A1 vor ajunge mai rapid în zona sudică a Capitalei.
12:45
În noaptea de sâmbătă spre duminică, trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4:00 (ora oficială de vară) vor opri în staţiile de parcurs şi vor pleca după noua oră.
12:45
Oamenii de ştiinţă testează prototipul unui dispozitiv, mai ieftin şi mai rapid decât cele existente, care poate depista în numai o oră cancerul.
Acum 4 ore
12:30
Izvoare analitice interne, unele fiind și ditamai experții și moderatorii de televiziune, retransmit și dezbat ”ofensiva nord – coreeană din Donbas”. Toată lumea e serioasă și gravă, prezintând lucrurile ca și cum soldatul Kim a trecut deja Prutul înot, ca soldatul sovietic.
12:30
Israelul a trimis, vineri, 25 octombrie, un mesaj Iranului în ajunul atacului, avertizând Teheranul împotriva represaliilor, scrie Axios, citând trei surse.
12:15
Mihai Onilă, un tânăr talentat în vârstă de 17 ani, a reușit să impresioneze antrenorii și publicul, vineri seara, la „Vocea României” de la ProTv. Sala a explodat după prestația sa.
12:00
11:45
Un incident minor dintr-o călătorie cu avionul i-a adus unei influencere peste 1,8 milioane de vizualizări pe TikTok.
11:45
Aplicațiile de pe iPhone pot colecta date despre activitățile și locația utilizatorilor. Descoperiți cum să dezactivați cele trei setări cheie pentru a vă proteja confidențialitatea.
11:30
Ștergerea datoriilor bancare este, pentru mulți români aflați în situații financiare dificile, ceva la care nici nu îndrăznesc să spere.
11:30
După loviturile aeriene israeliene de vineri noaptea împotriva Iranului, reacțiile internaționale au început să curgă.
11:15
Armata israeliană (IDF) a efectuat sâmbătă o explozie controlată a muniției confiscate de la Hezbollah în sudul Libanului, care a declanșat avertismente cu privire la un cutremur cu magnitudinea de 4,9 în nordul Israelului, Liban, Siria și Iordania, informează ynetnews.com.
11:15
11:15
La alegerile prezidențiale din 2024, 6.916 români din diaspora s-au înregistrat pentru vot prin corespondență, iar 6.751 au solicitat să voteze la secțiile din străinătate.
11:00
10:45
Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe a reacţionat dur, după ce preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a apărut într-o transmisiune publică purtând un tricou cu mesajul „Să facem Rusia mică din nou”.
Acum 6 ore
10:15
Doi oameni au murit şi trei au fost transportați la spital în urma unui accident cu două autoturisme implicate, produs sâmbătă, pe DN2, în localitatea Ciocârlia.
10:00
România trece, oficial, la „ora de iarnă” în noaptea de 26/27 octombrie, atunci când ceasurile se dau cu o oră înapoi, ora 4 devenind ora 3.
09:45
Planul fiscal al Guvernului pentru perioada 2025- 2031, un proiect de peste o sută de pagini, elaborat în conformitate cu Regulamentul UE, presupune implementarea unei reforme fiscale ce vizează revizuirea regulilor de impunere pentru principalele categorii de impozite și taxe.
09:45
Armata israeliană (IDF) și-a numit atacurile împotriva Iranului, desfășurate în mai multe valuri vineri seara și sâmbătă dimineața devreme, 26 octombrie, Operațiunea Zilele Pocăinței .
09:15
Creștin-ortodocșii îl celebrează pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de mir, de care sunt legate o serie de tradiții, legende și credințe populare.
09:15
Rusia a alertat Iranul asupra planurilor de atac ale Israelului înainte de atacul israelian, a informat sâmbătă Sky News Arabic. „Moscova a furnizat informații în cooperarea sa cu Iranul și pentru a limita escaladarea”, a spus o sursă citată de ynetnews.com.
09:00
Meteorologii anunţă că temperaturile sunt în uşoară creştere, astfel că se înregistrează maxime peste normalul acestei perioade.
08:45
Israelul a atacat, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, obiective militare ale Iranului, fiind raportate mai multe explozii în apropierea Teheranului.
Acum 8 ore
08:15
Cel mai așteptat meci al weekend-ului aduce față în față două formații aflate pe val.
07:15
Se spune că „ce-i mult strică“, iar în circuitele ATP și WTA erau deja sume amețitoare din cauza cărora au „deraiat“ carierele unor sportivi care au ajuns prea sus, prea repede. În ultimii ani situația s-a agravat.
07:00
Un studiu recent realizat în Austria arată că persoanele care au petrecut timp îndelungat în copilărie în spații albastre și verzi (aproape de ape ori parcuri și păduri) sunt mai conectate cu natura ca adulți și dezvoltă comportamente „pro-mediu”.
06:45
Lovită de sancțiuni, Rusia se laudă cu un sistem de alianțe solid, dar în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Expert în Orientul Mijlociu, Ioana Constantin-Bercean explică de ce unele țări sunt mai degrabă aliate de conjunctură cu Putin și că oricând s-ar putea întoarce împotriva Rusiei.
Acum 12 ore
06:00
Autoritățile române au reușit cu greu să recupereze o mică parte din faimoasele tezaure monetare de aur furate din Sarmizegetusa Regia. Piesele pot fi găsite însă cu ușurință pe site-urile de vânzări, unde prețul lor este tot mai ridicat.
05:45
Moscova a folosit Republica Moldova ca un banc de probe pentru cele mai infame modalități de a manipula și controla publicul. Campania de dezinformare va continua în vederea turului II al alegerilor prezidențiale pe trei direcții, arată portalul Comisiei Europene, EU vs Disinfo.
05:15
Cardul european de sănătate este documentul ce îți conferă dreptul la prestațiile medicale necesare în cazul unei șederi de scurtă durată într-unul din statele membre ale Uniunii Europene.
04:45
Daniela Claudia Orășanu, directoarea Colegiului Tehnic de Căi Ferate „Unirea” din Pașcani, județul Iași, este Directorul anului 2024. Distincția i-a fost acordată în cadrul celei de-a opta ediții a Galei Premiilor pentru Directorii anului, organizată de Asociația pentru Valori în Educație.
03:45
Viaductul Boița din Autostrada Sibiu - Pitești se numără printre lucrările de artă spectaculoase aflate în construcție pe traseul Autostrăzii Sibiu - Pitești, arată imaginile publicate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov de pe șantier.
03:15
Născut la periferia URSS, într-un sat sărac, oligarhul a ajuns cel mai bogat și mai influenț om din Georgia. „Mergeam desculț, dar eram fericit”, povestește magnatul care stă într-un castel.
03:00
O investigație întinsă pe cinci luni realizată de BBC a scos la iveală o conexiune a contrabandiștilor din Germania cu traficul letal de contrabandă cu persoane în Canalul Mânecii.
02:45
Au început testele pentru primul vaccin din lume împotriva norovirusului, iar dacă lucrurile vor decurge conform așteptărilor, peste doi ani ne vom putea imuniza împotriva acestei boli. Și nu vorbim despre o afecțiune oarecare, căci norovirusul poate veni la pachet cu simptome și complicații grave.
02:15
Un nou studiu realizat de Universitatea Davis din California contribuie la înțelegerea legăturii dintre emoțiile pozitive în relațiile intime și nivelurile de cortizol, în special în rândul persoanelor în vârstă, care sunt mai vulnerabile la stres și probleme de sănătate.
02:00
Există o serie de caracteristici fizice și morale care-i fac pe anumiți bărbați irezistibili în fața femeilor, arată studiile științifice. Oamenii de știință au găsit trăsăturile de caracter, dar și aspectul ideal al bărbatului preferat de majoritatea femeilor.
01:45
Deși Petra este considerată unul dintre cele mai renumite situri antice din lume, există o surprinzătoare lipsă de informații clare despre acest oraș și despre cultura nabateeană care l-a creat. O descoperire recentă la Petra promite răspunsuri revoluționare legate de istoria acestui sit.
Acum 24 ore
01:15
O mare bancă, prezentă și în România, concediază 9.000 de oameni în urma extinderii digitalizării și a implementării Inteligenței Artificiale, argumentând că tot mai mulți oameni folosesc serviciile online.
00:45
„Sunteți de acord ca primăria București să finanțeze și să implementeze un program de educație pentru sănătate și prevenire a consumului de droguri în toate școlile din București?” Este a treia întrebare la care vor trebui să răspundă locuitorii Capitalei în cadrul referendumului din 24 noiembrie.
00:15
În ziua de 26 octombrie se înființează prima Universitate modernă din România, la Iași, și se naște cunoscuta artistă Corina Chiriac.
00:15
Carnea cultivată în laborator a făcut vâlvă în ultimii cinci ani cu promisiunea că va diminua impactul asupra mediului provocat de carnea produsă în mod convenţional.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.