Destinațiile perfecte de iarnă în Europa, în funcție de zodie. Nativii care apreciază luxul și mâncarea delicioasă

Adevarul (Romania), 27 octombrie 2024 17:30

Iarna transformă Europa într-un tărâm de poveste, iar alegerea destinației perfecte poate fi influențată de semnul tău zodiacal.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
19:00
O tânără murit, iar un bărbat și un copil au rămas încarcerați, duminică, într-o mașină spulberată de un tren, în Dolj. Circulaţia feroviară este temporar oprită pe ambele fire de circulaţie între Jianca şi HM Leu.
Acum o oră
18:30
Cineva care prepară pizza cu aluat tradițional - care necesită dospire - poate fi sceptic la vestea că există și alternative gata în doar cinci minute. Și nu vorbim de produse congelate.
18:30
Loteria Română organizează duminică, 27 octombrie 2024, noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după ce la extragerile de joi, 24 octombrie 2024, a acordat 21.773 de câștiguri în valoare totală de peste 1,32 milioane de lei.
Acum 2 ore
18:15
Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte 29 rănite într-un atac terorist, când un camion a intrat într-o stație de autobuz din apropierea unei baze militare israeliene la nord de Tel Aviv.
18:00
Un tânăr a povestit cum a reușit să-și găsească un loc de muncă bine plătit, într-un timp relativ scurt. Sfaturile sale au devenit virale pe rețelele de socializare, iar mulți dintre cei care aflați în căutarea unui job spun că îi vor urma pașii.
17:45
La Adevărul Live vine Mugurel Mărgărit, Director executiv al Fundației Regale Margareta a României. Împreună cu el intrăm în culisele programului
17:45
Premierul Marcel Ciolacu susține că în construcția bugetul pentru anul 2025 se va ține cont și de o reducere a impozitării pe salarii de 5%, astfel încât veniturile românilor să crească.
17:30
Iarna transformă Europa într-un tărâm de poveste, iar alegerea destinației perfecte poate fi influențată de semnul tău zodiacal.
Acum 4 ore
17:15
Începând de luni, Administraţia Străzilor Bucureşti, prin Trustul de Clădiri Metropolitane, va executa lucrări de reparaţii pe banda dedicată transportului public situată pe Aleea III din Piaţa Unirii.
17:15
Liderul sindicaliştilor de la metrou, Marian Artimon declară că, dacă solicitările lor nu vor fi rezolvate nici pe 31 octombrie de către Metrorex, vor intra în grevă.
16:45
De la începutul războiului la scară largă dus de Rusia împotriva Ucrainei ANAF a verificat peste 10.500 de persoane fizice și juridice pentru a vedea dacă sunt deținute sau controlate de oameni de afaceri și companii rusești supuse sancțiunilor internaționale
16:30
Documentarul „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau prezintă momente-cheie care definesc incendiul din clubul bucureştean cu acelaşi nume, în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa.
16:00
Oana Roman şi fiica sa au avut parte de o surpriză neplăcută la cazarea într-un hotel din Cipru, unde au plecat în vacanţă vineri.
15:45
Implicațiile interferenței Rusiei în alegerile din Moldova și Georgia ar trebui să fie luate cu toată seriozitatea pe care o merită.
15:45
Pieptul de pui se gătește rapid și reprezintă un dintre primele opțiuni pentru cine ține la siluetă, fiind o excelentă sursă de proteină slabă. Inconvenientul cel mai des invocat este acela că preparatele din această carne sunt fade și uscate.
15:30
Halloween-ul 2024 în București aduce o varietate de evenimente pentru toate vârstele, de la festivaluri cu artiști celebri la petreceri tematice și ateliere pentru copii.
Acum 6 ore
15:15
Dan Pierșinaru vine la Adevărul Live într-o ediție dedicată designerilor care au reinventat vechiul meșteșul al pielăriei în arta contemporană.
15:15
La 81 de ani, Rodica Mandach mărturiseşte că nu regretă că i-a furat iubitul prietenei sale, alături de care a avut o căsnicie fericită timp de 13 ani.
15:00
14:00
Oficialii iranieni ar trebui să stabilească cel mai bun mod de a demonstra puterea Teheranului în fața Israelului după atacul împotriva mai multor ținte militare, a declarat duminică liderul suprem al țării, ayatollahul Ali Khamenei, citat de agenția de presă oficială IRNA, transmite Reuters.
14:00
Două persoane aflate la bordul unei ambarcaţiuni care a luat foc, sâmbătă, pe Dunăre, s-au salvat aruncându-se în apă.
13:45
Un șofer în vârstă de 70 de ani a primit o amendă de peste 1.400 de lei după ce, duminică, a pus în pericol siguranța participanților la trafic pe Drumul Expres Craiova-Pitești circulând pe contrasens.
13:30
Toate sondajele îl dau pe Ciolacu viitor preşedinte, şi PSD principal partid câştigător în alegerile parlamentare.
Acum 8 ore
13:15
13:00
Țările din NATO ar avea opțiuni limitate de răspuns după ce Coreea de Nord a trimis soldați în Rusia pentru a lua parte la războiul împotriva Ucrainei, însă acestea ar putea include cel puțin două modalități de răspuns, a relatat Bloomberg, citând surse.
13:00
O urmărire demnă de un scenariu hollywoodian a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Galați. Polițiștii au pornit pe urmele unei mașini conduse de un bărbat, despre care au aflat ulterior că nu deține permis. În goana nebună, fugarul a lovit autospeciala poliției de mai multe.
12:30
Meteorologii au publicat prognoza pentru intervalul 28 octombrie-4 noiembrie.
12:15
Doi dintre cei mai cunoscuți clarvăzători ai lumii, ale căror previziuni s-au împlinit în mare parte, ar fi făcut exact aceeași predicție înfricoşătoare pentru anul 2025.
12:00
La Adevărul Live, medicul specialist urolog, dr. Lucian Bratu îți spune tot ceea este important să cunoști despre adenomul de prostată, cea mai frecventă tumoră benignă a bărbatului
12:00
Un camion a intrat, duminică, într-o staţie de autobuz din centrul Israelului. Zeci de persoane sunt rănite, potrivit echipelor de intervenţie israeliene.
11:45
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe din Moldova, valabilă până la ora 12.
11:45
11:45
Forțele ucrainene au ucis, rănit sau capturat 17.819 de soldați ruși în regiunea Kursk de când a lansat incursiunea transfrontalieră, pe 6 august, a informat comandantul armatei ucrainene Oleksandr Sirski pe 25 octombrie, relatează Kyiv Independent.
11:30
Adrian Câciu l-a criticat pe Nicolae Ciucă pentru propunerile sale privind reorganizarea Bucureștiului, numindu-le „bolșevism galben”. Florin Roman a răspuns, sugerând că Adrian Câciu ar trebui să se concentreze mai bine pe ministerul său, care nu a adus rezultate recente.
Acum 12 ore
11:15
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat investițiile de la vila prezidențială din Neptun, afirmând că românii au rămas doar „cu trei găuri” în urma acestora.
11:15
O salvare de tip B2 aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a luat foc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în substaţia Huşi. Cu doar trei ore şi jumătate înainte finalizase ultima solicitare.
11:15
11:00
Sfântul Dimitrie cel Nou, ocrotirorul Bucureştiului, este sărbătorit în fiecare an la 27 octombrie. Cu acest prilej, Patriarhia Română și Arhiepiscopia Bucureștilor au organizat unul dintre cele mai mari pelerinaje. Aflaţi programul complet al acestuia.
10:45
Atacurile aeriene israeliene pe scară largă ale asupra Iranului, sâmbătă, au paralizat capacitatea Iranului de a produce rachete balistice cu rază lungă de acțiune și au făcut instalații energetice cruciale vulnerabile prin distrugerea bateriilor de apărare aeriană.
10:45
Sir Anthony Hopkins, care se apropie de 87 de ani, este un exemplu de optimism și determinare. Actorul galez a postat, sâmbătă, pe Facebook, un videoclip în care apare dansând în casă pe celebra melodie din „Zorba Grecul“.
10:30
10:15
Toate cele patru persoane aflate la bordul unui elicopter sanitar au murit, după ce acesta s-a prăbuşit în centrul Rusiei.
10:00
Imaginile cu adolescentul de 17 ani din Iaşi, care se acum se află în stare gravă la spital, surprind momentul intervenţiei salvatorilor, când băiatul încă era conştient şi stătea sus pe un vagon, după ce s-a electrocutat.
10:00
Partidul de guvernământ Visul Georgian a obţinut majoritatea absolută la alegerile parlamentare desfăşurate sâmbătă în Georgia, potrivit primelor rezultate anunţate de Comisia electorală centrală (CEC), transmite Reuters.
09:45
Lituania organizează duminică, 27 octombrie, cel de-al doilea tur al alegerilor parlamentare, după o campanie electorală axată pe costul vieţii şi ameninţările reprezentate de Rusia.
09:15
Bulgaria organizează duminică al şaptelea scrutin parlamentar anticipat din ultimii trei ani şi jumătate. Trei politicieni joacă un rol important pentru atingerea stabilităţii în această țară aflată, încă din 2021, într-o criză politică interminabilă.
08:45
Georgia a organizat sâmbătă alegeri considerate drept cruciale pentru orientarea spre UE sau spre Rusia.
08:30
Meteorologii anunţă o zi însorită şi caldă, ca de vară, cu temperaturi care ajung până la 24 de grade Celsius.
08:15
Superliga noastră oferă al doilea derby bucureștean la rând, după Dinamo – FCSB (0-2).
08:15
Reforma fiscală care ar urma să fie implementată în următorii ani în România nu l-a convins pe analistul Adrian Negrescu, care critică formulările guvernului. Expertul avertizează că există riscul ca foarte multe firme mici și medii să dea faliment, iar taxele să sufoce economia.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.