Acum 10 minute
13:00
Continuă scandalul între Antena 1 și cei trei chefi, însă acum este vizat și postul de televiziune la care au plecat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Antena Group a dat în judecată atât […]
13:00
Un membru al parlamentului regional al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost rănit după ce i-a fost aruncată în cap o scrumieră într-un bar din oraşul Schwerin din nordul Germaniei, informează DPA.
13:00
Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a evocat, vineri, posibila creare a unui turneu mondial rezervat jucătorilor sub 15 ani, băieţi şi fete, în timp ce instanţa mondială nu a încetat să extindă în ultimii ani competiţiile sale, relatează AFP.
13:00
Un adolescent din Massachusetts a murit pe 1 septembrie 2023, după ce a participat la provocarea „One Chip Challenge” pe rețelele de socializare, care implică consumul unui chips tortilla extrem de picant, arată raportul de autopsie consultat de Associated Press.
13:00
Guvernul chinez a prezentat vineri un set de măsuri ambiţioase pentru a stabiliza o piaţă imobiliară în criză, pe lângă achiziția de către stat a imobilelor nevândute.
13:00
Canalul Bucureşti-Dunăre-Marea Neagră, investiție oprită în 1989, apare din nou în agenda premierului României Marcel Ciolacu.
13:00
Această proprietate impresionantă, situată la marginea unei păduri și în apropierea Bucureștiului, este acum disponibilă pentru vânzare la prețul de 1,6 milioane de euro.
13:00
Programul de guvernare al PSD își atinge obiectivele. Datele Institutului Național de Statistică (INS) arată că inflația a coborât la 5,9% în luna aprilie, îndreptându-se către ținta de 5% avansată de Premierul Ciolacu propusă pentru finalul acestui an, dar și o revenire solidă a consumului privat în primul trimestru.
Acum 30 minute
12:50
BBC a stat de vorbă cu managerul Arsenalului, chiar înainte de confruntarea cu Everton de duminică, ultima etapă din acest sezon a Premier League, care ar putea aduce clubului londonez mult-râvnitul titlu.E mai degrabă portretul uman al spaniolului, care a vorbit despre copilăria, cariera și viața sa de familie.Arteta a crescut într-un cartier pitoresc din San Sebastian, numit Antiguo.„Ador apa, soarele și plaja, și dacă la astea adăugăm și fotbalul... ...
12:50
Andreea Tonciu a mărturisit recent că nu ar avea o problemă dacă, atunci când va crește, va avea dorința să pozeze în ipostaze sexy. Iată declarațiile brunetei care au surprins pe mulți!
12:50
FRF a pus în vânzare biletele pentru meciurile amicale cu Bulgaria (4 iunie, ora 21:30) și Liechtenstein (7 iunie, ora 21:00), care se vor disputa în Ghencea. Sunt ultimele teste ale „tricolorilor” înainte de EURO 2024. România debutează la Campionatul European pe 17 iunie, cu Ucraina. ...
12:50
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat că, după o perioadă de vreme rece și ploioasă, începând din acest weekend, temperaturile vor înregistra o creștere semnificativă.
12:50
Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a zvonit că are o relație cu Simona Halep, a făcut primele declarații despre ipostazele în care a fost surprins alături de jucătoarea de tenis. Omul de afaceri neagă că ar exista o poveste de dragoste între ei. După un mariaj eșuat cu Toni Iuruc, care a durat aproximativ un […]
12:50
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi trataţi în spitale din România, după ce au fost răniţi în atacurile Israelului din Fâşia Gaza, transmite Agerpres. Potrivit ministrului, aceşti copii vor fi aduşi în România prin Mecanismul de Protecţie European. „Cei […]
12:45
Guvernul condus de Marcel Ciolacu alocă anul acesta sume record, de 4 miliarde de euro, pentru a sprijini fermierii români. Executivul a alocat încă un miliard de lei pentru plata ajutoarelor de 100 de euro pe hectar, dar și pentru fermierii din domeniul avicol și cel al creșterii porcilor.
12:45
Iubitorii muzicii clasice pot achiziționa deja bilete pentru recitalurile și concertele simfonice ce vor avea loc în perioada 31 august – 27 septembrie 2024 la Ateneul Român, în cadrul celei de a XIX-a ediții a Concursului Internațional „George Enescu”.
12:40
Leeds a câștigat cu Norwich, scor 4-0, și s-a calificat în finala barajului de promovare în Premier League. Adversara se va decide în duelul Southampton - West Brom.După 0-0 în tur, Leeds a făcut spectacol în returul cu Norwich și s-a impus cu 4-0 pe teren propriu. Fanii au fost în delir, favoriții lor vor juca pe Wembley finala pentru promovare și revenirea în Premier League după un an. ...
12:40
Jake Paul i-a promis lui Mike Tyson că el va fi ultimul boxer care-l va trimite la podea pe legendarul fost campion mondial al „greilor”. Cei doi se vor întâlni pe 20 iulie, în Arlington, Texas, în cadrul unui meci profesionist, transmis live pe platforma Netflix.„Vă promit tuturor c-o să-l adorm pe Mike. Îmi va simți toată forța și, la sfârșit, voi rămâne în istorie drept omul care l-a făcut KO pe marele Tyson pentru ultima oară. ...
12:40
Congresul de la Bangkok ținut de FIFA a aprobat modificarea protocolului ce trebuie aplicat de arbitri la apariția oricărui atac rasist al fanilor. Victimei i se recomandă să ridice o mână și să facă spre arbitru un gest special cu încheieturile mâinilor încătușate. Moment în care se trece la cinci pași, ultimul fiind eșecul la „masa verde”.FIFA a luat o decizie care ar putea însemna un moment de cotitură în lupta împotriva rasismului în fotbal. ...
12:40
Diana Șucu, mamă de băieți! Secretele unui mariaj de succes...
12:40
După despărțirea de Leo, Anda de la Mireasa a demonstrat că o femeie poate renaște și străluci mai puternic ca niciodată.
12:40
Cristian Popescu Piedone a făcut un apel direct către bucureșteni în Piața Obor, criticându-și oponenții politici pentru lipsa de implicare și pentru promisiunile nerespectate. Piedone, care s-a prezentat singur, fără echipă de campanie, a subliniat că a venit să discute cu locuitorii capitalei, fără a se ascunde în spatele sondajelor și a campaniilor orchestrate.
12:40
Cardurile de energie expiră peste câteva zile iar persoanele care nu au folosit banii și nici nu i-au retras riscă să-i piardă.
Acum o oră
12:30
Dana Mihaela Nicoleta Chiță, românca în vârstă de 29 de ani care a ucis bătrânul pe care îl avea în grijă, sufocându-l cu o pernă, și-a aflat pedeapsa. Badanta criminală va petrece ani grei în […]
12:30
Cătălin Botezatu, despre cum trebuie să fie femeia „perfectă”...
12:30
Cum continuă Mirela Retegan povestea Găștii Zurli fără Fetița Zurli. Pe cine a ales să o ajute cu spectacolele
12:30
Alexandru Barbu și Raul Rusescu au prefațat ultima etapă din play-off, azi, la GSP Live.FC Botoșani și CS Mioveni deschid seria barajelor, astăzi, de la 20:00, în prima manșă pentru menținerea/promovarea în Superliga. Oțelul și Universitatea Cluj luptă pentru un loc în „finala” cu ocupanta locului 3 din Superliga pentru calificarea în preliminariile Conference League, duminică, pe 19 mai, de la 14:30. ...
12:30
Guvernul chinez a prezentat vineri un set de măsuri ambiţioase pentru a stabiliza o piaţă imobiliară în criză, autorizând autorităţile locale să cumpere "unele" apartamente nevândute, informează Reuters şi AFP.
12:30
Legendarul atlet etiopian Kenenisa Bekele, în vârstă de 41 de ani, a fost selecţionat oficial pentru Jocurile Olimpice de la Paris în proba de maraton, la 12 ani după ultima sa participare la JO.Triplu campion olimpic la 5.000 m (2008) şi 10.000 m (2004, 2008), Kenenisa Bekele nu a mai participat la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. ...
12:30
Traficul va fi deviat de vineri seara de pe DN1A, în județul Prahova, pentru efectuarea unor lucrări la calea ferată.
12:30
Dacă am face un top al plantelor medicinale pe placul inimii tale, păducelul ar fi, cu siguranță, în vârful clasamentului. Lui i se mai spune „planta inimii” tocmai datorită numeroasele beneficii pe care le are asupra sistemului cardiovascular. Dar nu numai. Iată în ce situații e recomandat, ce probleme de sănătate poate ameliora și cum […]
12:30
12:30
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, ar fi cotat pe locul trei într-un sondaj recent, potrivit unei comunicări interne.
12:30
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului care vizează aproape o treime din țară, valabilă până la ora 23.
12:30
Denunţatorul lui Nicusor DNA a fost audiat la DNA. Este vorba despre Mihai Enache, contracandidatul său la Primăria Bucureşti. Acesta a depus un denunţ în privinţa finanţării campaniei actualului primar.
12:30
Pokerul este mai mult decât un joc de cărți. Pentru cei care l-au aprofundat, pokerul este o artă în care trebuie să combini abilitățile cu strategia, aspectele psihologice și emoționale. Un joc distractiv, dar complex, în care ai nevoie de o mentalitate pozitivă pentru a avea succes.
12:20
Un Airbus 380 modificat, de un lux absolut ireal, ar fi fost pregătit special pentru un român, scrie BoardingPass, site specializat în informații din domeniul aviatic. Aeronava ”tunată” este prezentată ca un ”conac zburător” și are până și un salon auto.
12:20
Şapte bărbaţi din judeţul Dâmboviţa sunt cercetaţi, patru în stare de arest preventiv, într-un dosar de tentativă de omor, lovire şi alte violenţe şi mărturie mincinoasă, deschis în urma unei altercaţii în care au fost implicate mai multe persoane.
12:20
Aryna Sabalenka (26 de ani, #2 WTA) a învins-o pe Danielle Collins (30 de ani, #15 WTA), scor 7-5, 6-3, în semifinalele turneului de la Roma. Bielorusa o va înfrunta în finală pe Iga Swiatek (22 de ani), numărul 1 în clasamentul WTA.Aryna Sabalenka, după semifinală: „Să joc cu Iga îmi oferă întotdeauna o motivație”Aryna a prefațat întâlnirea cu Swiatek imediat după semifinală: „Sunt super fericită pentru prima mea finală aici. ...
12:20
Organizatorii Festivalului Internațional de Film Transilvania, care se desfășoară la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie, au anunțat cele 12 filme selectate în cursa pentru Trofeul Transilvania.
12:15
Medicii slovaci se vor reuni luni pentru a evalua starea de sănătate a premierului Robert Fico şi a discuta posibilitatea de a-l transporta de la spitalul din Banska Bystrica, unde este internat în prezent după ce a fost împuşcat, în capitala Bratislava, a relatat vineri presa locală.
12:10
Nicolae Dică, fost antrenor la FCU Craiova, a dezvăluit cum a colaborat cu Adrian Mititelu în sezonul retrogradării echipei oltene.Dică a stat la FCU Craiova doar o lună, apoi a fost dat afară de acționarul echipei alb-albastre. După retrogradarea echipei, Dică a ieșit public și a spus că un jucător care nu era în formă i-a fost impus în echipa de start, pentru că avea 14.000 de euro salariu lunar, dar nu i-a dat numele. ...
12:10
FIFA va lua o decizie „înainte de 20 iulie” cu privire la cererea Federaţiei Palestiniene de Fotbal de a suspenda Federaţia Israeliană de Fotbal din cauza războiului din Fâşia Gaza, a anunţat vineri şeful forului, Gianni Infantino, potrivit AFP, informație preluată de agenția de presă News.ro. ...
12:10
Trei avioane de luptă ruse au fost distruse şi mai multe clădiri au fost avariate în atacuri ucrainene asupra bazei aeriene militare Belbek.
12:10
Muzeul Municipiului București își menține decizia anunțată la finalul lunii aprilie și se solidarizează cu revendicările legitime ale sectorului muzeal cu privire la creșterea salariilor angajaților din domeniu și nu va participa la Noaptea Muzeelor, ediția din acest an.
Acum 2 ore
12:00
Iulia Vântur (43 de ani) și-a surprins fanii cu o postare emoționantă. Vedeta a făcut un apel public important către oamenii care o urmăresc, în speranța că va reuși să salveze o viață. Artista a […]
12:00
Florin Răducioiu a fost unul dintre cele mai mari nume din Generația de Aur, artizanul unor goluri memorabile pentru cei care au urmărit Campionatul Mondial de fotbal din 1994. Acum în vârstă de 54 de ani, Răducioiu a marcat la Mondialul din SUA împotriva Columbiei (2 goluri) și Suediei (2 goluri). ...
12:00
Echipa națională a României s-a calificat după o pauză de 8 ani la Campionatul European. „Tricolorii” vor ajunge pe 10 iunie în Germania, acolo unde vor juca cel puțin trei meciuri. Cu Ucraina, Belgia și Slovacia. ...
12:00
Mama Antoniei a intervneit telefonic la Mireasa Capriciile Iubirii, după incidentul din casa Mireasa, unde Cristian, iubitul fetei, a avut o reacție nervoasă la adresa lui Valentin.
12:00
Ucraina a lansat în noaptea de joi spre vineri un atac masiv asupra unor instalații petroliere din regiunile din sud-vestul Rusiei, Kremlinul susținând că a neutralizat peste 100 de drone aeriene și navale, relatează AFP și Kyiv Independent.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.