Acum 5 minute
19:50
Producătorii auto care vor să își vândă mașinile cu nota maximă de siguranță vor fi nevoiți să revină la comenzile din buton în locul celor de pe display, din 2026.  
19:50
După amânări în serie, au început oficial lucrările la primul spital regional de urgență din țară, cel de la Iași. Săptămâna viitoare, la fel, se va întâmpla și la Craiova și la Cluj, susțin autoritățile.  
19:50
Catalogul în format fizic este pe cale de dispariție. În toată țara, peste 1.000 de școli folosesc catalogul electronic, iar profesorii nu mai trec notele și absențele, ci le adaugă într-o aplicație pe telefonul mobil.  
19:50
După două zile de discuții cu șeicii din Qatar și Emiratele Arabe Unite, ultima zi din deplasarea oficială a Guvernului în Orientul Mijlociu a fost dedicată unei vizite la Marea Moschee din Abu Dhabi.
19:50
O femeie a fost surprinsă în timp ce fură pușculița cu 20 de lei dintr-o cofetărie din Sibiu, după care se urcă într-o mașină marca Mercedes. Hoața a fost surprinsă de camerele video de supraveghere […]
19:50
Trei semne zodiacale vor avea șansa să-și întâlnească dragostea vieții lor în luna mai.
19:50
Peste 500 de elevi din Sinaia primesc cadou, în preajma sărbătorilor de Paşte, o excursie la Bucureşti.
Acum 10 minute
19:45
Valentina Pelinel reușește să aibă o siluetă suplă după ce a trecut prin trei sarcini. Pentru a reveni la forma sa de invidiat, soția lui Cristi Borcea a apelat la ajutorul unui specialist, potrivit Fsnatik.
19:45
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat vineri secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP şi Reuters.
19:45
Când vine vorba de vedetele din România, locuințele lor sunt adesea subiect de curiozitate pentru fani. De data aceasta, Aris Eram, fiul celebrei prezentatoare TV Andreea Esca, a făcut publice câteva detalii cel puțin interesante din casa părinților săi din Snagov.
Acum 15 minute
19:40
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a recomandat aplicarea unor măsuri de siguranţă în ceea ce privește utilizarea laptelui. 
19:40
Eugen Trică (47 de ani), antrenorul de la FCU Craiova, a susținut conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo, din runda cu numărul #5 a play-out-ului din Superliga.FCU Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. ...
19:40
FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi...
19:40
Record de prezentări în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti. Medicii spun că primesc zilnic peste 400 de copii, cei mai mulți cu infecții respiratorii acute, probleme digestive sau scarlatină.
Acum 30 minute
19:30
În încercarea de a strânge bani la bugetul statului, Fiscul are în plan să controleze și chiriile. Un ghid cu noi reguli a fost publicat pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.  
19:30
De Paște, când avem record de consum, ar trebui să găsim ouă mai ieftine la raft. Fermierii români spun că de la ei oul pleacă și cu 40 de bani.  
19:30
Candidatul anunțat de coaliția PSD-PNL la șefia Primăriei Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, consideră că nu este într-o stare de incompatibilitate.
19:30
Cu mai puţin de două săptămâni până la deschiderea oficială a sezonului estival, problema plajelor încă nu a fost rezolvată. Şi nici nu va fi anul acesta, pentru că nu mai e timp să fie scoase la licitaţie.
Acum o oră
19:20
Conducerea Bisericii Ortodoxe a luat atitudine, după ce preotul Nicolae Tănase, din Prahova, cunoscut pentru acte de caritate, a făcut o declarație nepotrivită referitoare la femeile victime ale violurilor.  
19:20
Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.
19:20
Construirea Spitalului Regional de Urgență Iași începe acum, spune ministrul Sănătății. Alexadru Rafila declară că este un proiect care îl „emoționează”. Fostul ministru al Sănătății a promis 48 de spitale, nu a făcut niciunul, dar s-au plătit 48 de studii de fezabilitate, adaugă Rafila.
19:15
Este departe de a se încheia scandalul izbucnit la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzău, din cauza unei profesoare de limba română care a făcut mai multe greșeli de exprimare la clasă. Ea și-a uimit elevii atunci când le-a spus că poezia „Luceafărul” este roman.
19:15
La aproape un secol de la înființarea Întreprinderii Aeronautice Brașov (IAR), revista Astra dedică cel mai nou număr istoriei aeronauticii brașovene. Istoricul Nicolae Pepene a prins în revistă principalele repere ale acestei istorii.
19:10
Lena Enache este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști din țară. Și sexy, și gospodină! Cât Gabi a jucat în afara țării, blondina s-a ocupat singură de casă și […]
19:10
Un avion care decolase din Polonia cu peste 100 de oameni la bord a aterizat de urgență, în noaptea joi spre vineri, pe aeroportul din Timișoara, după o amenințare cu bombă.
19:10
Conducerea lui Bari, locul 16 în Serie B, a luat decizia în privința lui Malcom Edjouma (27 de ani), împrumutat cu opțiune de cumpărare de la FCSB până la finalul sezonului. Mijlocașul în schimbul căruia Gigi Becali spera să obțină 600.000 de euro nu va fi achiziționat definitiv.Prestațiile deloc convingătoare din ultima vreme, dar și situația în care se află clubul italian îi aduc lui Edjouma revenirea în Superliga. ...
19:10
Cu prilejul concertelor de joi, 18 aprilie şi vineri, 19 aprilie 2024,  Filarmonica „George Enescu”  îl omagiază pe Lord Byron la bicentenarul morţii marelui poet romantic, care a survenit în 19 aprilie 1824.  În acelaşi timp, instituţia evocă şi concertul prin care Societatea Filarmonică a inaugurat sala de concerte a Ateneului Român,  în data de 5 martie 1889, când, sub bagheta lui Eduard Wachmann, au fost prezentate publicului selecţiuni din Poemul dramatic Manfred de Robert Schumann.
19:10
Două personaje au fost înmormântate aproape în acelaşi timp luna aceasta: primul este cel care a creat Academia de Poliţie. Al doilea este cel pe care poliţiştii şcoliţi acolo l-au urmărit ani de zile şi de mai multe ori au reuşit să îl prindă în ilegalitate.
19:00
Mii de persoane au venit la căpătâiul lui Costel Corduneanu pentru a-și lua rămas bun. Printre aceștia s-au numărat și Ionuț Moșailov, un cunoscut interlop vasluian, care s-a prezentat la priveghi cu o coroană funerară […]
19:00
Bucurie în familia lui Florin Salam! Adrian Petrache, nepotul celebrului Florin Salam, marchează încă o realizare remarcabilă în cariera sa! Recent, a fost admis în Baroul București și a primit certificarea de avocat. Tânărul este […]
19:00
Un berbec a fost împuşcat mortal, joi, de poliţie în Noua Zeelandă, după ce ar fi ucis un cuplu de vârstnici la o fermă, au anunţat autorităţile şi mass-media locale. 
19:00
Edward Iordănescu (45 de ani) nu a semnat un nou contract cu FRF, înțelegerea actuală expirând după ultimul joc de la Campionatul European din Germania # Sursele GSP susțin că selecționerul s-a întâlnit în două rânduri cu conducerea FRF, dar că anumite lucruri din noul contract l-au nemulțumit # Mai mult, conducerea Federației pune presiune pe Iordănescu să semneze și îi transmite acestuia ultimatumuri, ceea ce l-a nemulțumit pe acesta. ...
19:00
Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar în eventualitatea reluării negocierilor de pace, transmite agenţia EFE, citată de Agerpres.
19:00
Psihologul Eduard Bondoc, specialist în medicină la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizează că cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.
19:00
Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al alianței PSD-PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei, a clarificat acuzaţiile cu privire la conflictul de interese.
Acum 2 ore
18:50
Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare. 
18:50
Bebelușul atrage atenția prin diverse sunete sau plângând. Dar când ajunge în jurul vârstei de un an, acesta poate spune primul cuvânt.
18:50
Au apărut imagini incredibile cu mai mulți elevi care făceau grătar în clasă, în timpul orelor. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a declarat că datele sunt neclare.
18:40
Patru persoane care se aflau în două autoturisme implicate într-un accident rutier, vineri, în localitatea Albina, au fost transportate la spital, în stare de conştienţă. 
18:40
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.
18:40
FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi...
18:40
Cât de inteligent ești? Este o întrebare înșelător de simplă, pentru că adevărul este că există multe forme de inteligență.
18:40
Camera Deputaţilor se află în plin proces de achiziții. Printre altele, pe listă sunt trecute revizii și reparații ale rețelei informatice, achiziția de imprimate și un contract de retehnologizare pentru ascensoare.
18:30
Șeful lui Bayer Leverkusen, Fernando Carro, i-a stabilit prețul vedetei echipei, Florian Wirtz.Bayer Leverkusen a avut un sezon 2023-2024 de vis, până acum. A câștigat deja titlul în Bundesliga, este calificată în finala Cupei Germaniei și în semifinalele Europa League. ...
18:30
Mircea Lucescu (78 de ani) s-a întors în țara după ce a fost prezent la Salonic pentru a-l susține pe Răzvan Lucescu (55 de ani) la meciul pierdut de PAOK în fața celor de la Club Brugge, scor 0-2, în „sferturile” Conference League. Învinși cu 0-3 la general, grecii părăsesc competiția.„Il Luce” a recunoscut că belgienii au fost mai buni în această „dublă”, iar calificarea lor în semifinale este pe deplin meritată. ...
18:30
Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a respins acuzaţiile fostului preşedinte american Donald Trump, care susţine că Europa nu ajută suficient Ucraina, transmite vineri AFP, citată de Agerpres.
18:30
Arestarea a doi bărbați care ar fi spionat pentru Rusia confirmă că Germania este ținta serviciilor de informații străine. Se întâmplă de mai multă vreme. O trecere în revistă a celor mai spectaculoase cazuri.
18:30
Imagini din aeronava oficială, în care se află premierul Marcel Ciolacu, alături de grupul de tineri ce au fost blocați pe aeroportul din Dubai au fost postate pe pagina acestuia de Facebook.
18:20
Ringier Sportal: Gazeta Sporturilor ,  GSP.ro  •  Ringier Romania: Ringier,  Ziarul Libertatea,  Libertatea pentru femei,  Unica ,  Elle,  VIVA!,  Avantaje,  Rețete Practice,  TVmania,  Imobiliare.ro,  Imoradar24,  Locuri de munca  •  Sitemap GSP: Sectiuni,  Taguri Pariază responsabil! Decizia ONJN nr. 2304 / 29.10.2018. Jocurile de noroc sunt interzise minorilor...
18:20
Patru persoane au fost rănite într-un accident care s-a petrecut vineri în județul Timiș. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini. Una a ars.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.