Subiecte Evaluare Națională 2021. Un...
Marți, 22 iunie, s-a desfășurat prima probă scrisă la Limba și literatură română, în cadrul examenului de Evaluare Națională 2021.

Ultimele știri la acest subiect

18:10 22/06
Prezenţa la proba de Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, care a avut loc marţi, a fost de 94,2%, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o conferinţă de presă.
18:00 22/06
Un număr de 123.563 de elevi au participat la prima probă a Evaluării Naţionale, respectiv 94,2% din totalul celor înscrişi, a anunţat ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu. Sorin Cîmpeanu a precizat că puţin peste 7.600 de elevi nu s-au prezentat la examenul de limba română de la Evaluarea Naţională. Potrivit acestuia, 123.563 de elevi din 131.177 […]
17:45 22/06
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, marţi, că 123.563 de elevi s-au prezentat la proba scrisă de Limba şi literatura română a Evaluării Naţionale, respectiv 94,2% dintre cei înscrişi. S-au înregistrat incidente la trei şcoli, unde subiectele au fost publicate înainte de ora stabilită, fiind sesizaţi procurorii.
16:20 22/06
Absolvenții clasei a VIII-a au susținut marți Evaluarea Națională la  la Limba şi Literatura română. Subiectele și baremul de corectare au fost publicate de ministerul Educației.
16:00 22/06
Elevii de clasa a VIII-a au început luni Evaluarea Naţională, cu prima probă, de Limba şi literatura română.
ALERTĂ meteo! Cod roșu de averse în...
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o avertizare nowcasting Cod roşu de averse şi descărcări electrice, valabilă în zone din judeţul Buzău.

Ultimele știri la acest subiect

16:30 22/06
Este alertă în zona de nord a judeţului Buzău, după ce Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor e emis o avertizare de Cod Roşu.
16:00 22/06
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod roşu de inundaţii, ce vizează cinci bazine hidrografice din judeţul Buzău, în următoarele şase ore.
15:50 22/06
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod roşu de inundaţii, ce vizează cinci bazine hidrografice din judeţul Buzău, în următoarele şase ore.
15:10 22/06
Meteorologii au emis marți o avertizare Cod roșu de averse însoțite de descărcări electrice, valabilă în mai multe localități din județul Buzău.Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, sunt...
12:45 22/06
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, astăzi, două noi avertizări de tip Cod galben și portocaliu de inundaţii, ce vizează şase bazine hidrografice şi râurile din Dobrogea.
Cum o are trecută în telefon...
Apropiații și fanii cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf au aflat cum o are trecută în telefon celebrul antrenor de fotbal pe sexy impresară! Acest detaliu “picant” a fost dezvăluit chiar de fosta prezentatoare de […] The post Cum o are trecută în telefon Laurențiu Reghecampf pe Anamaria Prodan! Impresara a fost cea care a dezvăluit detaliul “picant” appeared first on Cancan.

Ultimele știri la acest subiect

17:50 22/06
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au trezit în mijlocul unor zvonuri despre divorț, la scurt timp după ce și-au reînnoit jurămintele. Impresara a demontat toate speculațiile, iar la scurt timp Andreea Tonciu, fina lor, a apărut cu un mesaj neașteptat despre adevărul relației dintre ei.
16:10 22/06
Andreea Tonciu a decis să intervină în scandalul monstruos apărut după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan. Astăzi, fina celebrului cuplu a transmis un mesaj dur la adresa celor care au dezvăluit […] The post Andreea Tonciu a intervenit în scandalul apărut după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul: “De ce vreți să stricați?” + Ce a implorat-o antrenorul pe Anamaria Prodan appeared first on Cancan.
13:10 22/06
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cele două nume care țin primele pagini ale tabloidelor ocupate, după ce în showbiz au apărut zvonuri conform cărora vor divorța! Ulterior, antrenorul a confirmat speculațiile, însă chiar și așa, impresara încă susține sus și tare că nimic din ce s-a zvonit nu este adevărat. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a publicat recent declarațiile de amor pe care Reghe i le făcea la începutul relației, tocmai pentru a le demonstra tuturor că ei au fost uniți de o dragoste imposibil de ucis.
12:45 22/06
Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) apar din nou în centrul atenției.
09:30 22/06
Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram mai multe conversații private cu Laurențiu Reghecampf, soțul ei. Unele dintre acestea sunt mai recente, altele de acum ani de zile. Impresara a vrut să prezinte povestea ei unică e iubire. „Am să vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit […]
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.