Parlamentul a votat revocarea lui...
Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a votat revocarea din funcția de vicepreședinte la Curtea de Conturi a lui Niculae Bădălău.

Ultimele știri la acest subiect

15:40 05/12
Parlamentul a decis, luni, cu 308 voturi „pentru” și o abținere, revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a României. Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de fapte de corupție.
14:50 05/12
Parlamentul a decis, luni, cu 308 voturi "pentru" și o abținere, revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a României. 
12:30 05/12
Aleșii din comisiile de specialitate din Parlament au dat un vot în unanimitata pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi. Ultimul pas va fi votul din plenul reunit.
07:40 05/12
Revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi ajunge luni la comisiile de buget-finațe. Raportul acestora este așteptat până la prânz.
07:40 05/12
Plenul comun al Parlamentului se reunește astăzi, 5 decembrie, de la ora 14.00, pentru a vota cererile depuse de PSD şi USR privind revocarea din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi a lui Niculae Bădălău, arestat preventiv după acuzaţia de dare de mită formulată de DNA, se arată pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. USR […]
©2004—2022 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.