Din ce face bani Irina Tănase, fosta...
Irina Tănase a devenit cunoscută după ce s-a cuplat cu Liviu Dragnea. Politicianul și-a ales o iubită frumoasă, dar și inteligentă. Cu ce se ocupă Irina Tănase, ce studii are și din ce își câștigă banii acum.

Ultimele știri la acest subiect

08:10 08/12
Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a luat sfârșit, deși, în urmă cu doar câteva săptămâni, ex-liderul PSD era hotărât să se însoare cu blondina. Politicianul a plecat, între timp, din apartamentul […] The post Acum s-a aflat TOT! Cum a decurs ultima întâlnire dintre Liviu Dragnea şi Irina Tănase appeared first on Cancan.
21:30 07/12
După ce CANCAN.RO a oferit în exclusivitate detalii legate de despărţirea fulgerătoare de „iubi-Irina”, Liviu Dragnea a decis să facă lumină prin intermediul reţelelor de socilizare. Iată ce a spus fostul lider PSD despre ruptura […] The post Liviu Dragnea, prima reacție despre despărțirea de Irina: ”Îmi asum întotdeauna deciziile luate!” appeared first on Cancan.
20:40 07/12
Liviu Dragnea, 58 de ani, a venit marți seară cu o serie de precizări după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Irina Tănase, 29 de ani. Fostul lider PSD a afirmat pe pagina sa de Facebook că viaţa personală a oricărei persoane ar trebui să rămână privată și a mai spus […]
20:30 07/12
Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a transmis pe Facebook că viaţa personală trebuie să rămână privată, argumentând că nu va vorbi public despre alegerile sale, însă a dat asigurări că întotdeauna ia decizii „spre mai bine”. Precizările vin în contextul în care în spaţiul public s-a speculat faptul că fostul lider de partid s-ar fi despărţit de iubita sa. Zvonurile au fost însă negate de Irina Tănase.
20:00 07/12
Liviu Dragnea a făcut marți primul anunț oficial despre relația sa cu Irina Tănase.
Marian Neacșu a fost numit secretar...
Marian Neacșu a fost numit, marți, la propunerea PSD, în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

Ultimele știri la acest subiect

08:20 08/12
Două ținte au fost puse, în ultima săptămână, pe doi dintre oamenii politici promovați de către PSD. Marian Neacșu, pentru care social-democrații au negociat cu PNL și cu UDMR funcția de secretar general al...
17:00 07/12
Marian Neacşu a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.
16:30 07/12
Nicolae Ciucă l-a numit marți pe Marian Neacșu secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Dan Cărbunaru a fost numit secretar de stat și purtător de cuvânt al Guvernului.
15:30 07/12
Noul secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, este Marian Neacșu, membru important al PSD. El a fost numit de premierul Nicolae Ciucă. Marian Neacșu îl înlocuiește pe Tiberiu...
15:30 07/12
Marian Neacşu, fost parlamentar PSD şi vicepreşedinte al ANRE, a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, decizie deja publicată în Monitorul Oficial.
Emiratele Arabe Unite trec la...
Emiratele Arabe Unite au decis să mute pentru sâmbătă-duminică weekend-ul lor care până acum era vineri-sâmbătă şi să instaureze o săptămână de lucru de patru zile şi jumătate, informează marţi agenţia de presă WAM, preluată de AFP.

Ultimele știri la acest subiect

15:50 07/12
Emiratele Arabe Unite devin singurul stat din Golf care nu va mai avea un weekend de vineri până sâmbătă.
15:20 07/12
Emiratele Arabe Unite (EAU) au decis să-şi stabilească weekendul sâmbăta şi duminica - în prezent weekend este vinerea şi sâmbăta - şi să intoducă o săptămână de muncă de patru zile şi jumătate, potrivit agenţiei oficiale WAM, relatează AFP.
14:50 07/12
Emirate Arabe Unite au decis să instituie săptămâna de lucru de patru zile şi jumătate, care se va întinde de luni până vineri la prânz, și să mute weekendul în zilele de sâmbătă și duminică, relatează Agerpres citând France Presse. Până acum, zilele de weekend din Emirate erau vinerea și sâmbăta, cum de altfel se […]
14:45 07/12
Emiratele Arabe Unite îşi mută weekendul sâmbătă şi duminică, pentru a-şi alinia mai bine economia la pieţele globale. Majoritatea ţărilor din Golf au weekend-ul de vineri până sâmbătă.
12:45 07/12
Emiratele Arabe Unite (EAU) au decis să mute pentru sâmbătă-duminică weekend-ul lor care până acum era vineri-sâmbătă şi să instaureze o săptămână de lucru de patru zile şi jumătate, informează marţi agenţia de presă WAM, preluată de AFP.
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.