Rapperul Wiz Khalifa, ridicat de...
La "Beach, Please!", cu fiecare noapte de festival crește numărul spectatorilor. Peste 110.000 de tineri au dansat până spre dimineață și și-au răsplătit artiștii preferați cu aplauze.

Ultimele știri la acest subiect

20:00 15/07
După 5 zile de distracție, „Beach, please”, festivalul din Costinești a ajuns la final. Rapper-ul american Wiz Khalifa, care a urcat pe scenă în weekend a fost pus sub acuzare de DIICOT, pentru deţinere de droguri.
19:40 15/07
Vineri noapte (12 iulie), atmosfera a fost în delir la festivalul Beach, Please! 2024, considerat cel mai mare eveniment urban din sud-estul Europei și o adevărată atracție estivală pentru tineri, desfășurat la Costinești. Printre artiștii […]
19:15 15/07
Cea de-a treia ediție a festivalului ,, Beach, please!” se încheie, după o seară așteptată de întreaga Românie, în care Travis Scott a strâns peste 120.000 de festivalieri, în fața unei singure scene.
18:20 15/07
În acest weekend, litoralul românesc a fost martor la concertele spectaculoase interpretate de artiști atât din țară, cât și internaționali. După ce Travis Scott a încins atmosfera la Costinești, surpriza serii a fost apariția lui […]
17:00 15/07
Cu sufletul la gură l-au așteptat fanii pe Travis Scott, cântărețul american aflându-se pe line-up-ul festivalului „Beach, Please!” Artistul s-a lăsat așteptat, ba, la un moment dat, între admiratorii lui s-a instalat panica: ”mai vine??” […]
Cine era bărbatul ucis de atacatorul...
A fost identificat bărbatul ucis în tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Este vorba de un fost șef al pompierilor, Corey Comperatore, care a murit încercând să-și protejeze soția și fetele de gloanțe.

Ultimele știri la acest subiect

12:15 15/07
Chiar înainte ca Thomas Matthew Crooks să tragă, sâmbătă, în timpul mitingului, asupra lui Donald Trump, un ofițer de poliție a urcat pe acoperișul clădirii în care se afla atacatorul, dar nu a putut să își folosească arma.
10:30 15/07
Thomas Matthew Crooks, atacatorul implicat în tentativa de asasinare a fostului președinte american Donald Trump, în vârstă de 20 de ani, era un elev bun la școală, fiind apreciat de profesorii săi. Vecinii lui sunt în stare de șoc.
10:20 15/07
Bărbatul care a încercat să îl ucidă pe Donald Trump este Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, potrivit unei declaraţii a FBI. El era înregistrat ca alegător al Partidului Republican, conform presei americane.
10:20 15/07
Preşedintele Klaus Iohannis se declară îngrozit de atacul asupra fostului preşedinte american Donald Trump, considerând că violenţa şi agresiunea nu sunt atributele niciunei democraţii.
10:20 15/07
"Violenţa nu ar trebui să prevaleze niciodată", a declarat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pe X, după împuşcăturile de la mitingul lui Donald Trump, calificate de FBI drept o tentativă de asasinat asupra fostului preşedinte.
Detalii despre nunta lui Ianis Hagi cu...
Ianis și Elena Hagi sunt pe cale să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, într-o ceremonie fastuoasă, care va avea loc în câteva ore. La Palatul Știrbey se pun la punct ultimele detalii, pregătirile fiind în plină desfășurare pentru acest eveniment deosebit. Cei doi au avut grijă să nu lase nimic la voia […]

Ultimele știri la acest subiect

17:10 15/07
Seara trecută a fost distracție mare la Platul Știrbey, acolo unde Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut petrecerea de nuntă. Aproximativ 700 de invitați au fost alături de miri. Atmosfera a fost una incendiară, […]
15:50 15/07
Printre primii invitați care și-au făcut apariția la Domeniul Știrbey, locația aleasă de Ianis Hagi și Elena Tănase pentru petrecerea de nuntă, se numără și Cristi Chivu alături de soția lui, Adelina, și cele două fiice.
13:10 15/07
Liliana și Constantin Tănase, părinții Elenei Tănase, au atras toate privirile invitaților la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Soacra tânărului a făcut senzație cu o rochie spectaculoasă la petrecerea de după cununia civilă.
13:00 15/07
Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica Sfântul Visarion din București. După ceremonia de la biserică, a urmat o super petrecere la Palatul Știrbey Vodă, o locație spectaculoasă […]
12:10 15/07
Duminică, 14 iulie 2024, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu. După cununia religioasă, cei doi au mers pe Domeniul Știrbey pentru a-și aștepta invitații la petrecere. Un alt moment mult așteptat al serii, după dansul mirilor, a fost tăierea tortului. Iată cum arată desertul de un metru și 80 de centimetri.
Un autocar cu 35 de pasageri ucraineni...
Un autocar cu 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila, şoferul şi pasagerii reuşind să se autoevacueze la timp.

Ultimele știri la acest subiect

23:30 15/07
Un autocar cu 52 de cetăţeni ucraineni a luat foc luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila, şoferul şi pasagerii reuşind să se autoevacueze la timp.
22:15 15/07
Un autocar cu 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc, luni seara, pe podul peste Dunăre de la Brăila. Toți ocupanții autovehiculului au reuşit să se autoevacueze la timp, potrivit Agerpres.
22:00 15/07
Un autocar supraetajat a luat foc, luni seară, pe podul Brăila-Tulcea, arzând complet. Şoferul şi cei 35 de pasageri, cetăţeni ucraineni, s-au evacuat la timp, fără a fi înregistrate victime. Pasagerii vor fi preluaţi de un alt autocar, însă între timp sunt transportaţi cu microbuze ale ISU la Sala Polivalentă din Brăila. Potrivit ISU Brăila, […]
21:00 15/07
Un autocar cu 35 de cetăţeni ucraineni a luat foc, luni, pe podul peste Dunăre de la Brăila, şoferul şi pasagerii reuşind să se autoevacueze la timp.
20:10 15/07
Un incendiu a izbucnit, luni seara, la un autocar pe podul Brăila-Tulcea. Pasagerii și șoferul s-au autoevacuat. La fața locului sunt mai multe chipaje ale ISU Brăila și ISU Tulcea.
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.