Şofer încarcerat, după ce a adormit la volan și s-a izbit violent de un copac, în Tulcea. A fost chemat elicopterul SMURD

Antena3, 27 aprilie 2024 17:40

Accident grav pe o șosea din județul Tulcea, acolo unde un şofer a rămas încarcerat după ce a adormit la volan şi s-a izbit violent de un copac.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
23:50
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a anunţat data la care fermierii vor primi subvenţia de 100 de euro.
Acum 30 minute
23:30
Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a vorbit, în direct la Antena 3 CNN, despre realizările și eșecurile din mandatul său, dar și despre procesele în este implicată instituția pe care o conduce.
Acum o oră
23:10
Ministrul sănătății, Alexandru Rafila, a oferit detalii la Antena 3 CNN despre modul în care este tratat actorul Florin Piersic.
Acum 2 ore
22:50
Mircea Geoană lansează la Alba Iulia prima dezbatere a Mișcării "România Renaște", denumită "Din inima României, în inima Europei". În cadrul evenimentului experţii discută mai multe teme importante pentru România, din sfera economiei, societății, educației sau sănătății.
22:40
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că formaţiunea pe care o conduce "este cel mai european partid din România".
22:30
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a explicat la Antena 3 CNN datoriile adunate de Primăria Capitalei. "Eu nu am spus niciodată că Primăria Capitalei nu are datorii. Doar Ceauşescu n-a avut datorii", a spus el.
22:10
Nicuşor Dan, primarul general al Bucureștiului, a explicat la Antena 3 CNN care sunt realizările sale din mandat.
22:00
Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare a pus în umbră alegerile europene, este de părere Mircea Geoană. Secretarul general adjunct al NATO participă în această perioadă la mai multe dezbateri organizare de mişcarea România Renaşte. Acestea sunt menite să aducă în atenţie cât mai multe teme importante pentru ţara noastră, din sfera economică, socială şi a educaţiei, într-o eră a digitalizării și a fragmentării
Acum 4 ore
21:30
Integrarea tehnologiei AI în casa noastră aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în viața de zi cu zi, practic vorbim de o nouă eră în domeniul electrocasnicelor. De la capacitatea de a învăța obiceiurile și preferințele noastre, până la optimizarea consumului de energie, aceste electrocasnice inteligente sunt gândite pentru a ne face viaţa mai uşoară. Echipa Numai de bine a fost prezentă la cel mai mare târg de design de la Milano și vine cu toate noutăţile pentru voi.
21:30
Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a transmis un mesaj adresat lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, Klaus Iohannis.
21:10
Un băiețel a fost găsit mergând, singur, pe marginea unui drum național din Constanța. Copilul se rătăcise.
20:50
Liberalul Ionel Bogdan dă Test Drive Electoral alături de Adrian Ursu și explică de ce lasă Consiliul Județean Maramureș pentru Primăria Baia Mare.
20:40
Designerul Mihai Albu (61 de ani) a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer. "Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viaţa", a transmis el.
20:30
O mașină sport marca Ferrari a fost implicată într-un accident petrecut la Copăceni, între Turda și Cluj. Două persoane au fost transportate de urgență la spital.
20:20
Dulciurile și băuturile cu zahăr au fost taxate mai aspru de stat de la începutul acestui an, iar acum Fiscul vine să colecteze banii. Potrivit unor surse din ANAF, inspectorii vor merge în control și vor cere rețetarul pentru fiecare prăjitură în parte ca să vadă dacă este taxată conform legii.
20:10
Românii sunt extrem de inventivi, mai ales când e vorba să păcăleacă sistemul. În cazul de faţă, Sistemul Garanție-Returnare, cel cu care pot lua bani pe sticlele reciclabile.
20:00
Scandal de proporţii în lumea fotbalului. Laurentiu Reghecampf a depus plângere pentru furt, potrivit unor surse. A sesizat poliţia că i-ar fi dispărut două maşini de lux şi o barcă, suspectând că ar fi fost instrăinate de Anamaria Prodan. 
20:00
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut astăzi un mesaj la reuniunea aleșilor din Alba în campania electorală care stă să înceapă mâine.
Acum 6 ore
19:50
75% dintre problemele de sănătate mintală încep înaintea vârstei de 24 de ani și 50% înaintea vârstei de 15 ani. Asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu un copil, atunci când traversează o perioadă dificilă, ci poate fi doar un răspuns firesc, natural, la provocările cu care se confruntă într-o lume din ce în ce mai complicată.
19:40
Preţurile mari din service-urile auto îi fac pe români să opteze pentru poliţe CASCO, în speranţa că vor economisi bani.
19:00
Bucureştiul a devenit un oraş împânzit de afişe, bannere, corturi şi spoturi politice. Toate aceste materiale amplasate pe spaţiul public ar trebui să dispară de pe străzi pentru că intrăm oficial în perioada campaniei electorale, iar regulile se schimbă radical.
18:50
Mai bine de cinci ani a durat până când părinţii unui bebeluş ce a fost aruncat la gunoi de medicul ginecolog şi doctorul acuzat de tentativă de omor calificat s-au întâlnit pentru prima dată într-o sală de judecată. Acesta susţine, arogant, că nu are nimic de declarat, în timp ce fetiţa salvată ca prin minune de o asistentă a rămas cu sechele grave din cauza lipsei de oxigen.
18:50
O anvelopă din faţă a unui avion Boeing 737 al Corendon Airlines, care transporta 190 de pasageri, a explodat la aterizare, pe un aeroport din sudul Turciei.
18:40
Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a răspuns întrebărilor cetățenilor cu privire la bugetul alocat Sănătății și proiectelor din acest domeniu-cheie, care merg mai departe.
18:40
Actorul Florin Piersic a fost operat în urmă cu scurt timp la genunchi. Chirurgii de la Spitalul Foişor au reușit să îi scoată proteza care devenise sursa de infecție.
18:30
Autointitulatul prinţ Paul al României va mai rămâne în puşcăria din Malta cel puţin până pe 14 mai. Este decizia de ultimă oră a magistraţilor de la Valletta, care au respins încă o cerere de eliberare pe cauţiune. 
18:20
Drumarii care deszăpezesc Transfăgărăşanul pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac au dat de un strat gros de zăpadă, de peste patru metri.
18:20
Cutremur în România, astăzi, 9 mai 2024. Un seism s-a produs, în urmă cu scurt timp, în zona seismica Vrancea.
18:10
Preţurile pe care românii le plătesc la facturile la energie electrică şi gaze au scăzut cu până la 25%, anunţă Ministerul Energiei.
18:10
Două cutremure, ambele cu magnitudini de peste 2, s-au produs în județele Gorj și Vrancea, la trei minute unul de celălalt.
18:10
Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al profesorilor atunci când vine vorba despre manualele școlare pentru elevii de gimnaziu. Aceasta este concluzia unui studiu de piață la care au participat 2.500 de cadre didactice din toată țara.
18:00
Aproximativ un milion de persoane din Europa și SUA au devenit victimele unei escrocherii digitale orchestrate în China.
18:00
Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de boli infecțioase Matei Balş din Bucureşti, a explicat la Antena 3 CNN, cât de dificile sunt intervențiile la care este supus actorul Florin Piersic.
Acum 8 ore
17:50
Societatea de Transport București (STB) anunță modificări semnificative pe trasee, ca urmare a evenimentelor publice organizate în București.
17:40
O companie gigant a fost nevoită să-şi ceară scuze după ce vicepreședintele și șeful departamentului de comunicare le-a impus angajaților un program de muncă extrem de dur.
17:30
O grădină zoologică din China este acuzată că a băgat câini vopsiți în alb și negru în cușca urșilor panda.
17:20
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat de Ziua Europei că "România se prăbușește dacă nu mai are acces la fondurile europene și dacă nu implementează reformele UE".
17:10
Una dintre cele mai importante prevederi din noul Cod al drepturilor şi obligaţiilor studenţilor prevede că aceştia nu mai pot fi obligaţi să participe la cursuri mai mult de opt ore pe zi.
17:10
O fetiță britanică născută surdă poate auzi acum fără ajutor, după un tratament inovator. Opal Sandy a reușit să audă după o terapie genică, care tratează probleme de auz.
17:00
Yoga devine din ce în ce mai populară în ziua de astăzi, când multe persoane caută un strop de liniște, de susținere sau de spiritualitate.
16:50
Sute de femei au rămas însărcinate în timp ce urmau un tratament de slăbit cu medicamentul pentru diabet Ozempic.
16:40
Proporția de angajaţi care câștigă doar salariul minim este mai mare de 10% în mai multe țări din Europa.
16:30
Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, în timp ce lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona Rostea din Călimăneşti. 
16:20
Președintele chinez Xi Jinping a avut parte de o primire călduroasă în Ungaria, în ultima etapă a turneului său european.
16:10
Moșii de vară 2024 sau Sâmbăta Morților reprezintă o zi importantă pentru credincioşi, în care rudele se roagă pentru cei adormiți și împart diverse alimente pentru sufletele lor.
Acum 12 ore
15:20
O fabrică de substanțe dopante a fost descoperită de polițiști în Argeș. Aparținea unei grupări care făcea trafic internațional cu substanțe periculoase, materia primă fiind adusă din India și China și prelucrată în această fabrică ilegală.
15:10
Horoscop 10 mai 2024. Nativii din zodia Săgetător îşi primesc răsplata pentru faptele bune, în timp ce Fecioarele primesc o lecţie importantă.
15:00
La doar 10 zile de la semnarea Ordinului de Ministru prin care se înființează Grupul tehnic de lucru pentru construirea Centrului Naţional de Protonoterapie în valoare de 70 de milioane de euro, Ministerul Sănătății lansează etapa de consultare de piață pentru serviciile integrate: proiectare, execuție și dotare, necesare dezvoltării proiectului.
15:00
Un sistem american de apărare antiaeriană Patriot a fost mutat recent în apropierea mare oraş din România, iar o echipă Antena 3 CNN a filmat în exclusivitate la faţa locului.
15:00
Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, anunță o nouă schimbare a vremii în România.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.