Test IQ. Găsește pisica din imagine în 7 secunde

Jurnalul.ro, 27 aprilie 2024 18:10

Printre câinii din imagine se află și o pisică. Doar 10% din oameni reușesc că o găsească în doar 7 secunde.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Jurnalul.ro

Acum 5 minute
20:50
Restaurantul Lucky Wok din Viena, Austria, a introdus o regulă inedită pentru clienții săi, în încercarea de a combate risipa alimentară și de a promova o atitudine responsabilă față de consum. Administratorul acestui restaurant cu specific chinezesc a decis că clienții care nu termină mâncarea de pe farfurie vor fi taxați suplimentar.
Acum 10 minute
20:40
Există câteva semne care îți spun că ești însărcinată, chiar înainte de a face un test.
20:40
12 persoane cercetate pentru constituirea unui grup infracțional care se ocupa cu trafic de droguri și spălare de bani au fost reținute de către procurorii DIICOT.
Acum 30 minute
21:10
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, face apel la fermieri să ceară ajutorul angajaților APIA pentru depunerea cererilor de plată în campania anului 2024.
20:20
Producţia de carne a României a urcat în luna martie 2024 la toate speciile de animale şi păsări în comparaţie cu luna precedentă, însă la ovine şi caprine s-a înregistrat aproape o triplare a acesteia (+179%), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică.
Acum o oră
21:20
Un tânăr de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.
21:20
Peste 1,3 tone de pește, preparate și conserve din pește au fost retrase de la vânzare de comisarii ANPC, în cadrul unor controale făcute înainte de sărbătorile de Paște.
20:10
Papa Francisc a criticat vineri industria armelor și industria contraceptivelor. El le-a acuzat că distrug sau împiedică viața. Papa a ținut un discurs la o conferință despre criza demografică care afectează Italia, în particular, și Europa, în general.
19:50
Proporția firmelor europene care consideră China ca fiind o destinație de top pentru investiții a atins un nivel minim record, a declarat vineri un grup de lobby al mediului de afaceri european. Ar putea dura ani de zile pentru a restabili încrederea în a doua economie a lumii.
Acum 2 ore
19:40
La fel ca oamenii, câinii și pisicile au semne zodiacale care dezvăluie multe despre modul în care interacționează cu ceilalți.
19:30
Cântărețul Joost Klein care reprezintă Olanda la concursul Eurovision nu a participat la repetiții. Organizatorii nu au oferit explicații. De asemenea, nu se știe dacă olandezul va mai participa la marea finală.
19:20
Creșterea prețului cafelei în UE a încetinit. România, însă, se află printre țările unde cafeaua s-a scumpit cel mai mult.
19:10
Cătălin Drulă, preşedintele USR a spus, vineri, după promulgarea legii privind unele măsuri pentru consolidarea capacităţii de combatere a evaziunii fiscale, că preşedintele Klaus Iohannis şi liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, "au dat liber la hoţie".
18:50
Un bărbat a murit vineri după ce a fost lovit de un tren în Medgidia. Traficul feroviar a fost reluat după o oră și jumătate.
Acum 4 ore
18:40
După ce te lași de fumat au loc schimbări incredibile în organismul uman, potrivit unui nou studiu.
18:40
Opera Națională București este încântată să anunțe că deschide luna mai cu spectacolul Callas – Oana Pellea de Terrence McNally, opera Don Carlo de Giuseppe Verdi și spectacolul de dans contemporan Tevye de Olivier Truan.
18:30
Senatorul Lucian Romaşcanu, membru al Partidului Social Democrat (PSD), a subliniat importanța responsabilității sociale a celor care acumulează bogăție, evidențiind nevoia de a contribui la dezvoltarea comunității și a țării. În cadrul conferinței „Rolul și locul lui Alexandru Marghiloman în Epocă", organizată de Antena 3 CNN prin proiectul România Inteligentă, Romaşcanu a adus în discuție moștenirea istorică a valorilor asociate cu prosperitatea și educația.
18:20
Diverse partide politice cu nume ciudate sunt înscrise în cursa pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, într-un demers menit să atragă atenția și să schițeze critici la adresa politicii europene. Printre acestea se numără Partidul „Puiul Malefic" din Suedia, inițiat ca o glumă politică, și Partidul „Câinelui cu două cozi" din Ungaria, lansat acum două decenii ca o formă de satiră.
18:10
Oamenii de știință au construit un dispozitiv de imagistică prin rezonanță magnetică (RMN) mult mai accesibil și mai ușor de utilizat, care ar putea revoluționa accesul la această tehnologie importantă. Aparatul este asociat cu inteligența artificială.
17:50
Odată cu confirmarea listelor de înscriere pentru ediția 2024 a Openului Franței de la Roland Garros, atenția se îndreaptă către premiile în bani și repartizarea punctelor. După ce în 2023 cuantumul premiilor a revenit la nivelul de dinainte de COVID, în 2024 se anunță o sumă record.
17:40
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că au fost au fost instalate primele scări rulante noi în pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii.
17:40
Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost prezent la conferința „România Inteligentă" organizată de Antena 3 CNN, alături de cotidianul Jurnalul, pentru a discuta despre „Rolul și locul lui Alexandru Marghiloman în epocă”.
17:30
O femeie de 75 de ani a murit, vineri, într-un incendiu izbucnit în locuința sa din Sântandrei, județul Bihor. Pompierii urmează să stabilească ce a declanșat flăcările.
17:20
România poate deveni un hub investițional pentru companiile din SUA, susține Ștefan-Radu Oprea, ministrul Economiei, după ce a avut vineri o întâlnire cu o delegație a Departamentului pentru Comerț al SUA și cu reprezentanții a 15 companii americane.
17:10
Doar două săptămâni îi mai despart pe telespectatori de deznodământul sezonului trei Lia – Soţia soţului meu, astfel că aceştia au urmărit în număr foarte mare momentele pline de suspans din cele mai noi episoade ale proiectului. Serialul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production s-a impus ca lider de piaţă , atât la nivelul publicului comercial, cât și pe segmentul comercial feminin. Peste 1.5 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară răsturnările de situaţie din cele mai noi episoade ale proiectului.
Acum 6 ore
16:40
Ești curios să știi care zodii sunt cele mai ambițioase când vine vorba de obiectivele lor în carieră? Potrivit astrologiei, anumite semne sunt cunoscute pentru efortul, determinarea și urmărirea constantă a succesului.
16:20
Administrația publică din România oferă oportunități interesante pentru cei care doresc să își construiască o carieră în serviciul public și să contribuie la dezvoltarea comunităților și a societății în ansamblu. Iată câteva idei de carieră în administrația publică și perspectivele asociate acestora.
16:20
Ai un depozit impresionant de fotografii în format digital, ai captat acele cadre inedite pe care ţi le doreai de mult timp sau ai surprins un moment important din viaţa familiei tale, atunci nu ezita, ci apelează la profesioniştii care te vor ajuta să-ţi transformi fotografiile în acele amintiri a căror valoare va creşte odată cu trecerea timpului. Indiferent de calitatea imaginii captate, fotografiile tale vor fi valorificate, iar rezultatele finale vor fi surprinzătoare.
16:20
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Rapid București se întâlnesc vineri, 10 mai de la ora 20.30, ân runda a noua a play off-ului Superligii la fotbal masculin. Cele două echipe au ca miză ocuparea locului cinci în campionatul intern.
16:10
România trece la o nouă etapă judiciară, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce legea pentru combaterea evaziunii fiscale a fost promulgată. El afirmă că „au fost destule cazuri în care executarea pedepsei nu a remediat fapta incriminată”
15:50
Vremea este capricioasă în România, potrivit avertismentelor meteorologilor. După o perioadă în care ploile și temperaturile scăzute au dominat peisajul, acum soarele își face simțită prezența, aducând cu el valori termice apropiate de cele din plină vară.
15:40
Românii au reușit să păcălească Sistemul Garanție-Returnare (SGR) prin care se pot lua bani pe sticlele reciclabile.
15:30
Legea prin care evazioniștii sunt scăpați de răspundere penală dacă achită prejudiciul de sub 1 milion de euro a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Judecătorii CCR au respins sesizarea partidelor de opoziție.
15:30
Data de 10 Mai marchează trei momente importante din istoriografia României: începutul domniei lui Carol I, încoronarea primului rege al ţării și Independenţa de stat a României.
15:10
APIA și AFIR au făcut, în intervalul 8-10 mai 2024, plăți de peste 80 milioane euro.
15:10
„Acesta este anul în care putem redescoperi patriotismul, însă nu cel greșit înțeles ca naționalism deșănțat, conflictual atât față de vecinii din exterior, cât și față de diversitatea socială din interior”, spune liderul PNL, Nicolae Ciucă.
15:00
Un autobuz în care se aflau pasageri a căzut în râul Neva. Accidentul s-a produs vineri în orașul Sankt Petersburg din Rusia. Autoritățile nu au anunțat încă numărul victimelor.
14:50
Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2024 a fost de 6699,0 milioane euro, mai mic cu 103,3 milioane euro (-1,5%) decât cel înregistrat în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2023.
Acum 8 ore
14:40
Treburile casnice și îngrijirea copiilor sunt exclusiv „sarcini de femeie" în Grecia, Italia și România, față de alte țări europene, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Studii Demografice din Barcelona.
14:20
Un copil în vârstă de 6 ani, din Călimănești, județul Vâlcea, a fost rănit, vineri, după ce a fost surprins și accidentat de o mașină condusă în oraș de o femeie de 33 de ani.
14:10
Independența și suveranitatea națională nu pot fi separate de libertate și democrație, afirmă Klaus Iohannis, într-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României.
13:50
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că a vorbit cu liderii partidului să folosească în această campanie, ca argument, faptele administrației liberale, în condițiile în care românii „s-au săturat de tot acest circ politic”.
13:40
Ceea ce pare a fi o mână fantomatică care se întinde prin univers spre o galaxie lipsită de apărare, surprinsă într-o nouă imagine prin telescop, este un fenomen cosmic rar întâlnit, potrivit astronomilor. Camera a surprins o imagine uimitoare a „Mâinii lui Dumnezeu”.
13:40
Ziua absolvirii reprezintă un punct culminant în viața fiecărui student, marcând trecerea de la educație la următoarea etapă a vieții, fie ea profesională sau academică. Este o zi de celebrare, de recunoaștere a eforturilor și de împărtășire a succesului cu colegii, familia și prietenii. Prin urmare, pregătirea pentru acest moment trebuie să fie pe măsura importanței sale.
13:30
În era digitală în care trăim, securitatea locuinței este o prioritate esențială. Cu tot mai multe opțiuni disponibile pe piață, găsirea unei soluții de supraveghere eficiente poate fi copleșitoare. Cu toate acestea, o marcă se distinge în mod special când vine vorba de calitate și încredere - Hikvision.
13:20
„În urmă cu doi, când președintele Ciucă a preluat PNL, partidul era într-o situație extrem de critică, dificilă”, iar în prezent „niciun sondaj de opinie nu ne mai coboară sub 25%”, spune, la Iași, prim-vicepreședintele formațiunii Rareș Bogdan.
13:10
Patru semne zodiacale nu vor să facă niciun fel de compromis, ceea ce poate însemna multe lucruri, atât bune, cât și rele. Cineva poate refuza să facă compromisuri deoarece are standarde înalte, dar poate refuza și pentru că nu poate admite când greșește.
12:50
Numărul nașterilor și cel al deceselor înregistrate în martie 2024 a scăzut atât față de luna martie 2023, cât și față de luna februarie 2024. Tot în martie 2024, numărul căsătoriilor a crescut atât față de luna martie 2023, cât și față de luna februarie 2024.
Acum 12 ore
12:40
Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui copil și a familiei sale, simbolizând începutul unei noi călătorii spirituale.
12:40
Un medicament studiat pentru tratarea cancerului poate transforma celulele din pancreas în celule producătoare de insulină, ajutând la reglarea glicemiei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.