Horoscop joi, 24 octombrie 2024. O zodie tânjește după intimitate. Nativii alteia au parte de câștiguri financiare

Adevarul (Romania), 23 octombrie 2024 20:45

Horoscopul zilei de joi, 24 octombrie, anunță evenimente importante pentru o zodie și probleme de sănătate pentru alta. Unii nativi vor face schimbări la locul muncă, iar alții vor avea parte câștiguri financiare. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate semnele zodiacale.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
22:15
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a emis, miercuri seara, un nou mesaj RO-ALERT pentru populaţia din nordul judeţului Tulcea, după ce radarele Ministerului Apărării Naţionale au detectate drone în apropierea graniţei româno-ucrainene.
22:15
Într-un studiu recent efectuat, experții au arătat că sunt mai aproape de înțelegerea osteoporozei și anume, vasele de sânge sunt vinovate pentru fragilitatea oaselor.
22:15
După doborârea, luni, a unui avion cu echipaj rusesc în statul sudanez Darfur, au apărut informaţii potrivit cărora acesta ar fi fost folosit, de fapt, de armată, pentru a realimenta orașul asediat al-Fashir cu muniţie şi provizii.
22:15
Rusia vede organizația BRICS în primul rând ca pe o posibilă portiță de ocolire a sancțiunilor occidentale. Ce urmărește Moscova și ce șanse de succes are.
Acum 30 minute
22:00
CTP a comentat, miercuri seara, acuzațiile liderului PNL privind presupusa susținere a PSD pentru candidatul AUR la prezidențiale .
22:00
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a emis, miercuri seara, un nou mesaj RO-ALERT pentru populaţia din nordul judeţului Tulcea, după ce radarele Ministerului Apărării Naţionale au detectate drone în apropierea graniţei româno-ucrainene.
Acum o oră
21:45
Pierderile mari în armata nord-coreeană și intervenția Coreei de Sud ar putea deveni probleme pentru Kim Jong-un și Putin.
21:30
Într-un interviu pentru ”Adevărul”, Mircea Geoană este de părere că România nu luptă pentru propriile interese în Uniunea Europeană.
21:30
Un bărbat de 50 de ani a murit, miercuri, într-un parc din Suceava, după ce un trunchi de copac l-a lovit puternic în cap, în timp ce lucra împreună cu alţi colegi la toaletarea pomilor. Muncitorii erau angajaţi cu „ziua”, dar nu aveau contracte de muncă.
21:30
În timp ce salariul mediu va crește cu aproximativ 7%, diferențele semnificative între sectoare vor persista.
Acum 2 ore
20:45
Horoscopul zilei de joi, 24 octombrie, anunță evenimente importante pentru o zodie și probleme de sănătate pentru alta. Unii nativi vor face schimbări la locul muncă, iar alții vor avea parte câștiguri financiare. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate semnele zodiacale.
20:30
Influencerița și prezentatoarea TV Alina Ceușan a fost aspru criticată în mediul online după ce a publicat o fotografie cu picioarele ridicate făcută într-o lojă dintr-o sală de teatru.
20:30
Lipsa unor nutrienți esențiali, precum fierul și vitamina B12, poate duce la apariția prematură a firelor de păr albe.
Acum 4 ore
20:15
Un bărbat din Caraș-Severin este cercetat după ce a modificat indexul contoarelor la gaz, producând bagube de 20.000 de euro, scrie News.ro.
20:15
Imaginile cu primarul Mihai Chirica, în care acesta îşi parchează maşina, un Mercedes GLE, pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, au devenit virale pe grupurile din mediul virtual din Iaşi, iar edilul a fost criticat de concetăţenii săi. Imaginile cu primarul Mihai Chirica, în care acesta îş
19:45
Marea Neagră a oferit o privelişte spectaculoasă marţi seara, atunci când apa sa a devenit strălucitoare. Fenomenul a putut fi observat din Constanţa, dar şi de pe alte plaje de-a lungul litoralului românesc.
19:45
Soldații nord-coreeni staționați în Rusia au fost mutați și ar putea fi dislocați în adâncime pe teritoriul Rusiei, spune Andrii Kovalenko, șeful Centrului pentru Combaterea Dezinformarii din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare, potrivit RBC Ucraina.
19:15
Executivul a stabilit miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, că actualul sistem de calcul al impozitului pe clădiri şi al impozitului pe teren se va menţine până la începutul anului 2026.
19:15
Un focar de E.coli legat de burgerii McDonald's a provocat un deces și a îmbolnăvit alte 10 persoane.
19:15
Judecătoria Slatina s-a pronunțat cu privire la validarea mandatelor pentru formarea noului consiliu municipal Slatina. Patru candidați excluși după alegerile locale din partidele pe listele cărora au candidat au fost validați. Decizia poate fi însă atacată cu apel.
19:00
Un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Mureş a refuzat să preia un pacient, care se înecase cu mâncare.
18:45
Deşi este contestat vehement, actualul preşedinte, Alexander Lukașenko, a declarat că va candida din nou, pentru al şaptelea mandat şi se aşteaptă să câştige.
18:45
Mircea Geoană a dezvăluit, într-un interviu acordat ”Adevărul”, cǎ nu a mai ținut legătură cu Ionuț Costea, cumnatul lui fugar, și cu Marian Vanghelie.
18:30
Atacurile israeliene din Gaza au dus la moartea a 20 de persoane miercuri, în timp ce forțele israeliene au intensificat asediul asupra regiunilor nordice ale enclavei palestiniene.
18:30
Deși mai este puțin până la alegeri, partidele s-au trezit cu 73 de milioane de lei în conturi, prin subvenții acordate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).
Acum 6 ore
18:15
Marți 23 octombrie, a început Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), unul dintre cele mai mari și apreciate festivaluri de profil din Europa, ce reunește numeroși scriitori de top, traducători, editori și critici literari de pe tot globul.
18:15
Polițiștii prahoveni au arestat un bărbat de 34 de ani, acuzat de agresiune sexuală şi violenţă în familie, ambele în formă continuată. Victime sunt copiii săi şi fosta soţie.
18:15
În România există aproximativ 3.5 milioane de gospodării care se încălzesc cu lemne de foc, dintre care cca. 80.000 sunt localizate în București și Ilfov, potrivit datelor AEI.
18:00
Președinta USR, Elena Lasconi, a anunțat miercuri că USR va forma guvernul alături de PNL și UDMR, dar nu cu PNL condus de Nicolae Ciucă. Despre o posibilă colaborare cu PSD, a afirmat că ar fi posibilă doar într-un univers paralel.
17:45
Mai multe organizații civice condamnă ferm majorarea substanțială a subvențiilor pentru partidele politice, adoptată fără consultare publică, subliniind că această măsură amenință integritatea procesului electoral din România.
17:45
Proiectul ucrainean „Vreau să trăiesc” a publicat un videoclip în limba coreeană, adresat armatei din Phenian. Până acum 3.000 de militari nord coreeni au fost trimiși în Rusia.
17:45
Bugetul UE pentru 2025 se va axa pe cercetare, sănătate, educație și climă. Deputații europeni propun un buget de aproape 201 de miliarde de euro, înainte de negocierile cu statele membre.
17:45
Un bărbat de 58 de ani, sudor de profesie, a decedat în urma unui accident de muncă petrecut în Dana 68 a Portului Constanța.
17:30
Asociația Elite Art, în parteneriat cu Asociația Centrul Popular de Cercetare și Documentare Vizurești (CPCD), invită publicul la lansarea oficială a benzii desenate „Aproape Eroi”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 16:00, în incinta ParkLake Shopping Center.
17:30
Incidente violente au avut loc marţi seara, pentru a doua noapte consecutiv, în mai multe suburbii ale Lisabonei, după moartea unui bărbat de culoare, ucis de poliţie în circumstanţe care au fost denunţate de mişcările antirasiste.
17:30
Toate companiile de petrol, gaze și carburanți din România (producătorii, furnizorii, retailerii) vor plăti anul viitor un impozit suplimentar de 0,5% din cifra de afaceri, potrivit unui proiect.
17:15
Together X, inițiativa globală a Philip Morris International, a adus vestea unei colaborări inedite cu renumitul DJ și producător muzical, Steve Aoki.
17:15
Autorităţile din Turcia spun că se confruntă cu un atac terorist, după ce în faţa sediului unei mari companii avitice a a vut loc o explozie soldată cu mai mulţi morţi şi răniţi.
17:15
Cel puțin șapte membri ai Statului Islamic în Irak au fost uciși de raiduri ale forțelor irakiene, a anunțat miercuri Comandamentul Central al SUA, la o zi după ce Bagdadul a informat că liderul grupării a fost ucis într-o operațiune militară, relatează Reuters.
17:00
Serviciile secrete americane au declarat că în spatele videoclipului fals, care îl defăimează pe candidatul democrat la vicepreşedinţia SUA, Tim Walz, se află agenţi ruşi.
17:00
Cătălin Predoiu, viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne, și Atanas Ilkov, ministrul Afacerilor Interne al Republicii Bulgaria, au avut o întrevedere strategică pe tema Schengen, în cadrul Reuniunii Ministeriale a Forumului Salzburg, organizată de Președinția bulgară.
16:45
Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că a decis ca împreună cu președintele Muntenegrului să sprijine antreprenorii din România și Muntenegru prin măsuri concrete.
16:45
Ministerul Transporturilor a anunțat că, începând cu luna noiembrie, se vor efectua lucrări de extindere la 4 benzi a Centurii București.
16:45
Marile grupuri mondiale și miliardarii lumii anunță noi planuri de investiții în România pentru a deschide afaceri sau pentru a le extinde pe cele existente.
16:45
O partidă de mare interes (joi, ora 22.00) din etapa a 3-a a Ligii Europa tocmai a devenit inaccesibilă pentru mulți telespectatori din țară.
16:45
Șeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Giurgiu, Mihai Sebe, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.
16:30
Într-un interviu pentru Adevărul, candidatul independent Mircea Geoană a spus cu cine se sfătuiește în campanie și cine va face parte din echipa sa, dacă va fi președinte.
16:30
Primăria Sectorului 1 al Capitalei este executată silit pentru că nu ar fi achitat facturile către Romprest.
Acum 8 ore
16:15
Fostul jucător al Barcelonei a vorbit deschis, pentru prima dată după despărțire, despre relația sa cu Shakira, într-un interviu acordat CNN.
16:15
Bill Gates, fondatorul Microsoft, a făcut o donaţie de 50 de milioane de dolari către Future Forward USA Action, un ONG care sprijină campania candidatei democrate, Kamala Harris.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.