Ipoteza lansată de presa din Maroc, după ce internaționalul Abdelaziz Barrada a murit, la 35 de ani

Adevarul (Romania), 25 octombrie 2024 11:00

Jucătorul a evoluat pentru Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
13:15
Curtea de Apel Constanţa a amânat, din nou pronunțarea, în dosarul în care arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influenţă. Avocații săi au contestat mai multe probe.
13:15
Deși Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu se atacă reciproc și au evitat să se mai afișeze împreună, în prima zi a campaniei electorale cei doi au participat la ceremonia de Ziua Armatei Române, alături de președintele Klaus Iohahnnis.
13:15
Un medic-șef de la Spitalul Oțelu Roșu, Caraș-Severin, este cercetat sub control judiciar pentru luare de mită. Acesta ar fi eliberat contra-cost concedii și rețete medicale false. Ofițerii DGA au organizat un flagrant și au efectuat percheziții la spital și la locuința medicului.
Acum 30 minute
13:00
Procurorul din Los Angeles a cerut rejudecarea procesului fraților Menendez, condamnați la închisoare pe viață pentru uciderea părinților în anul 1989, în Beverly Hills.
13:00
La 25 octombrie 1944, Armata Română a intrat în oraşul Carei preluând controlul asupra întregului teritoriu pierdut în urma Dictatului de la Viena din 1940.
13:00
Campania electorală pentru alegerile prezidențiale debutează vineri, 25 octombrie, cu 14 candidați validați în cursă. Odată cu startul campaniei, se aplică o serie de noi reguli pentru toți concurenții.
Acum o oră
12:45
Astra Film Festival (AFF) a fost fondat în 1993, la Sibiu, de cineastul Dumitru Budrala, devenind cel dintâi – și cel mai important – festival internațional de film documentar din România. Ediția 2024 a debutat pe 20 octombrie și continuă până duminică, 27 octombrie.
12:45
Rusia a oferit rebelilor houthi din Yemen date de țintire a navelor comerciale pentru a abate resursele și atenția americane de la războiul din Ucraina, a relatat Wall Street Journal.
12:45
Patru astronauți s-au întors pe Pământ după ce au stat aproape opt luni pe Stația Spațială, iar întoarcerea lor a fost amânată din cauza unor probleme cu capsula Boeing și a Uraganului Milton.
12:30
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) consideră mandatul de arestare emis de un tribunal rus pe numele jurnalistului Mircea Barbu drept „un atac flagrant la adresa libertății presei”.
Acum 2 ore
12:15
Prețurile gazelor naturale sunt influențate de o serie de factori, pe lângă cerere și ofertă fiind vorba de reglementări, fiscalitate și alte obligații colaterale.
12:15
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei persoane implicate într-un caz de corupție legat de atribuirea unor contracte la Clubul Sportiv Rapid. Autoritățile vor propune și arestarea preventivă.
12:15
PNL l-a desemnat pe Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, ca director executiv al campaniei prezidențiale, în colaborare cu șeful de campanie, Dan Motreanu, potrivit surselor liberale.
12:15
12:00
„Există diferenţe între (Kamala) Harris şi (Donald) Trump, este evident. Pe termen scurt, va fi diferit. Dar pe termen mediu, pe termen lung, suntem siguri că va fi fundamental diferit?”, a subliniat Michel într-un interviu pentru European Newsroom, potrivit AFP.
12:00
Laura Crișan, fiica omului de afaceri Ioan Crișan, suspectată în cazul uciderii tatălui său, a fost pusă în libertate, joi seară. Femeia a negat toate acuzațiile care i s-au adus și a precizat că intenționează să depună plângere penală în legătură cu decizia de reținere.
12:00
12:00
Temperaturile au început să scadă, iar una dintre provocările sezonului rece este, cu siguranță, valoarea facturii la gaze. Este important să nu facem această greșeală banală, dacă nu vrem să plătim bani mai mulți.
11:45
Nicolae Ciucă, liderul PNL, solicită PSD și premierului Ciolacu să sprijine urgent legea pentru corectarea pensiilor militarilor, acuzând întârzieri nejustificate.
11:45
Comisia de Sănătate Publică Lancet cere ca jocurile de noroc să fie considerate la fel de dăunătoare pentru sănătate, precum sunt alcoolul și țigările.
11:30
Fenomenul de „revenge porn”, cunoscut și sub denumirea de „pornografie non-consensuală”, este în creștere. În acest sens a fost creată aplicația „Camdom” pentru a-i proteja pe utilizatori.
11:30
Allan Lichtman, cunoscut pentru predicțiile sale exacte privind alegerile prezidențiale din SUA, a dezvăluit cine este câștigătorul alegerilor de anul acesta. Prognoza sa privind rezultatul electoral a stârnit o serie largă de comentarii ostile și chiar amenințări la adresa sa și a familiei sale.
11:30
Black Friday se apropie cu pași grăbiți și, odată cu el, oportunitatea de a face achiziții inteligente pentru electrocasnicele și aparatele de bucătărie dorite. Dacă ești în căutarea electrocasnicelor care îmbină inovația cu accesibilitatea, brandul Ninja are soluții perfecte.
11:30
Angajații Metrorex ar putea intra în grevă, luna viitoare, după ce negocierile dintre sindicate și conducerea companiei au eșuat.
Acum 4 ore
11:15
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, susține că liberalii sunt singura forță capabilă să înfrunte „binomul PSD-AUR” și să păstreze România pe drumul european, avertizând asupra riscului de a lăsa țara „pe mâna lui Marcel Ciolacu și George Simion”.
11:15
Am ajuns să celebrăm câștigarea unei medalii olimpice la gimnastică, după 12 ani. Asta în condițiile în care, pe vremuri, dădeam „ora exactă“ în acest sport.
11:15
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a apărut în mod suprinzător într-un tricou negru pe care e scris un mesaj în stilul campaniei MAGA a lui Trump, atrăgând o reacție de furie din partea purtătoarei de cuvânt a Kremlinului, relatează Business Insider.
11:00
11:00
10:45
Un bărbat a fost atacat, vineri dimineaţă, de un urs în satul Lutu Roşu din comuna Bertea, Prahova, autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT.
10:45
Mersul pe jos a cunoscut o creștere a popularității în ultimii ani, datorită unei serii de cercetări care au arătat că este benefic pentru sănătatea generală și longevitatea dumneavoastră.
10:45
O femeie din Baia Mare, în vârstă de 63 de ani, care locuia în cartierul Firiza, a murit într-un accident de mașină în timp ce se afla în vizită la o prietenă în Italia.
10:30
10:30
Două ambarcațiuni au fost implicate vineri dimineață într-un accident naval pe Brațul Sulina, iar una dintre persoanele care a căzut în apă a murit.
10:30
Energia geotermală reprezintă una dintre cele mai fezabile resurse în tranziţia verde, iar sistemele geotermale în buclă închisă sunt o soluţie pentru universalizarea utilizării acestui tip de energie
10:15
Îngrijirea nou-născuților în cadrul terapiilor neonatale este esențială pentru copiii cu complicații medicale la naștere, precum prematuritatea sau dificultățile respiratorii. Secția de Terapie Intensivă Neonatală (TIN) oferă monitorizare constantă și tratamente avansate cu ajutorul incubatoarelor,
10:15
O lovitură aeriană israeliană asupra unui complex pentru presă din Hasbaya, în sud-estul Libanului, a ucis, vineri dimineaţa devreme, cel puţin trei jurnalişti de la posturi pro-iraniene în timp ce aceştia dormeau.
10:15
Vineri, 25 octombrie, în a cincea zi a operațiunii Jupiter, sunt desfășurate 77 de percheziții în 13 acțiuni operative. Au fost emise șase mandate de aducere în diverse orașe din țară. Prejudiciile sunt uriașe.
10:00
Cercetătorii de la Clinica Mayo au descoperit că timpul în care poți sta pe un picior poate arăta cât de sănătos ești. Cu alte cuvinte, dacă stai echilibrat pe un picior mult timp, înseamnă că ai mușchi, oase și nervi puternici, ceea ce te face mai tânăr din punct de vedere biologic.
09:45
Fostul primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, care în ultima sa zi de mandat a fost dus la audieri, fiind suspect într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel (PCA) Ploieşti care vizează mai multe fapte, a fost reţinut de anchetatori.
09:30
Elevii din școala generală, dar și liceenii, intră în vacanţă de vineri, 25 octombrie, după terminarea cursurilor, la finalul primului modul, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.
Acum 6 ore
09:15
Unii lideri au sperat că Charles ar putea folosi discursul său la Chogm în Samoa ca o oportunitate de a-și cere scuze pentru trecutul colonial al Marii Britanii.
09:15
Rocile spațiale uriașe care urmează să treacă pe lângă Pământ în cursul zilei de vineri ar putea provoca distrugeri de nedescris în cazul în care ar lovi vreodată Pământul sau orice alt corp ceresc din galaxie.
09:15
Curtea de Apel Constanţa se va pronunţa vineri, 25 octombrie, în dosarul în care arhiepiscopul Teodosie al Tomisului a fost trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influenţă. Avocații săi au contestat mai multe probe.
08:45
Scandalul provocat de antrenorul PAOK Salonic, după 1-1 cu AEK Atena, l-a implicat într-o poveste urâtă. Joi, a venit și decizia: patru etape din suspendare. Și, la ce campania a pornit împotriva românului, orice derapaj pe viitor îi va fi „fatal“.
08:45
Peste 70 de percheziții au loc vineri, 25 octombrie, la nivel național, în cea de-a cincea zi a operațiunii Jupiter coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române
08:45
O furtună foarte puternică a pus stăpânire, vineri, pe coasta estică a Indiei. Vântul a suflat cu putere, doborând copaci și întrerupând curentul electric în multe zone. Din cauza ploilor abundente, apa a inundat străzile și unele case.
08:45
Europarlamentarul Mihai Tudose, care este președinte al Consiliului Național al PSD s-a întâlnit în urmă cu două luni cu Viorel Hrebeciuc, într-un restaurant de lângă sediul PSD.
08:45
Campania de reduceri generată de Black Friday în acest an pare să fie așteptată cu mare nerăbdare, dat fiind că unii dintre cei mai mari retaileri din România au anunțat că va dura 3 săptămâni.
08:15
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineaţa, avertizări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în următoarele ore în mai multe localităţi din 18 judeţe.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.