Acum 5 minute
10:00
Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Copaciu, judeţul Giurgiu, a decedat joi seară, într-un accident rutier, după ce a condus o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere şi a intrat într-un stâlp de beton de pe marginea DN 6. 
10:00
Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, construiește o biserică în Pipera, zona de Nord a Bucureștiului. Marți, constructorii au terminat de montat turla aurită a bisericii, iar omul de afaceri a fost în vizită pentru a vedea care este stadiul construcției.Cunoscut drept o persoană extrem de credincioasă, Becali a investit o sumă importantă în această construcție. ...
10:00
O femeie a fost rănită grav la nivelul mâinilor, în noaptea de joi spre vineri, după o explozie care a avut loc într-un bloc din Hunedoara.
10:00
Fiecare nuanță poate fi o expresie unică a personalității unei femei, iar pentru a fi sigur că alegerea acelei culori de vopsea pentru păr se potrivește perfect clientei tale, trebuie să fii atent la subtonului pielii sale. Altfel spus, secretul stă în înțelegerea acelor nuanțe  care o vor pune în valoare cel mai bine. Imaginează-ți […]
10:00
Sam Bankman-Fried, cofondatorul companiei de criptomonede FTX, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru fraudarea clienților și investitorilor companiei sale, care acum se află în faliment.
10:00
"Food You Trust" este evenimentul la care consumatorii pot afla informații utile despre siguranța alimentară. Principalele subiecte dezbătute de specialiști se referă la calitatea produselor, precum și la controlul alimentar.
Acum 15 minute
09:50
Rusia a lansat în cursul nopţii un puternic atac aerian asupra instalaţiilor energetice din Ucraina, folosind diferite tipuri de rachete şi drone de atac, relatează Ukrainskaia Pravda. 
09:50
Regina Camilla a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul de cancer al prințesei Kate. 
09:50
Pensia medie lunară a crescut cu 13,9%, în 2023, comparativ cu anul precedent, până la valoarea de 2.113 lei, a anunţat, vineri, Institutul Naţional de Statistică (INS).
09:50
Creșterea importanței tehnologiei amenință să înlocuiască oamenii cu inteligența artificială (AI) în ultimii ani. Se estimează că până în 2025, IA ar putea prelua 52% din locurile de muncă la nivel global.
09:50
În zilele de astăzi, mulți tineri își încep cariera profesionistă în străinătate, în căutarea de oportunități și experiențe noi. Cu toate acestea, odată ce se întorc acasă, unul dintre aspectele importante pe care mulți îl ignoră este recuperarea taxelor plătite în țările în care au lucrat. Acest proces poate părea complicat la început, dar este […]
09:50
O operațiune de amploare are loc vineri, 29 martie, în Brăila, după ce a fost semnalată căderea unei drone militare, într-o zonă izolată din Insula Mare a Brăilei, la 8 km de municipiul Brăila, potrivit site-ului local debraila.ro. Zona a fost izolată de autorități și este păzită de Poliție si Jandarmerie. Deocamdată, Armata României nu […]
09:50
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul aniversării a 20 de ani de la aderarea României la NATO.
09:50
Acum 30 minute
09:45
Pe lângă o prestație foarte slabă în amicalul cu Columbia și o formă dezolantă la penultima clasată din Qatar, Denis se confruntă și cu o situație care îi pune în pericol locul în lotul pentru turneul final.
09:40
Regele Charles se află sub tratament anticanceros, motiv pentru care a rărit ieșirile publice. În ultima perioadă, și-a redus activitatea pentru a face față bolii de care suferă. Totuși, oboseala și-a pus amprenta pe trupul […]
09:40
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal.
09:40
Potrivit unui expert regal citat de The Mirror, Prințul Harry se simte sub presiune din partea soției sale, Meghan Markle, să mențină legăturile cu Familia Regală în ceea ce privește noile lor afaceri comerciale. De […]
09:40
Pentru orice bărbat, îngrijirea personală, tunsul și bărbieritul fac parte din rutina obligatorie. Dacă vrei ca persoanele care se lasă pe mâna ta pentru un tuns să fie mulțumite și să revină cu plăcere, este necesar să acorzi atenție la ce se poartă în materie de frizuri, dar și la ce cele mai bune mașini de tuns profesionale care au mai apărut pe piață, pentru a-ți eficientiza treaba. ...
09:40
În ultimii ani, interesul românilor pentru vacanţele în străinătate a crescut semnificativ, acest lucru fiind determinat de preţurile accesibile, care nu diferă mult faţă de cele din România, dar şi de posibilitatea de a explora diverse culturi şi destinaţii. ...
09:40
Sibianul Jurgen Faff, patronul companiei românești de curse charter Fly Lili, îi acuză pe jurnaliștii site-ului de investigații că i-au „tulburat pacea interioară” prin publicarea unor articole pe tema modului în care a accesat fonduri europene pentru dezvoltarea unui teren de golf la Sibiu, apoi n-a construit nimic. Libertatea arată în ce alte dosare civile […]
09:40
Anna Lesko e singură la cinci ani de la despărțirea de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. Vedeta își dorește să aibă o relație, dar nu caută cu ardoare un partener. Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea în anul 2019 când, după 8 ani de relație, și-au anunțat despărțirea. În prezent, Anna […]
09:40
Antonina Favorskaia este acuzată de legături cu „organizația extremistă” a lui Aleksei Navalnîi, au precizat grupurile pentru apărarea drepturilor omului, și se numără printre cei șase jurnaliști care au fost reținuți în această lună în Rusia, relatează The Guardian, care citează organizația pentru libertatea presei Reporteri fără frontiere. Favorskaia este cea care a filmat ultima […]
09:40
În timpul vieții noastre există momente de transformare profundă și reînnoire. Este ca și cum universul însuși conspiră pentru a ne oferi o poartă către noi începuturi, un alt început care ne atrage cu promisiunea unor posibilități nespuse.
09:40
Mai mulţi angajați de la Secția ATI a Spitalului Județean Neamț trăiesc o adevărată dramă. Aceștia s-au trezit datori vânduţi după ce au garantat o colegă care a luat mai multe împrumuturi de la CAR.
Acum o oră
09:30
În viața noastră cotidiană, suntem adesea puși în fața provocărilor care ne pot afecta starea emoțională și sănătatea mintală. Depresia, anxietatea, traumele emoționale și alte dificultăți pot fi situații peste care nu putem trece pentru a avea o viață echilibrată și împlinită. În aceste momente, este esențial să căutăm sprijin și să începem un proces […]
09:30
Designerul italian Alessandro Michele, care a părăsit Gucci în 2022, va prelua funcţia de director de creaţie al Valentino, a anunţat, joi, celebra casă de modă romană. 
09:30
S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.
09:30
Un prieten aprorpiat al familiei regale a făcut noi dezvăluiri. Acesta susține că  prioritatea Prințului și Prințesei de Wales va fi ,,să aibă grijă unul de celălalt” în această perioadă. Prințul William este un stâlp […]
09:30
A fost activat Planul Roşu de Intervenţie la Rafinăria Petromidia, în urma unei explozii.
09:30
09:20
În urma unei inspecții pe Autostrada 44 din Germania, un autocar din România a fost oprit de poliție din cauza unor defecțiuni tehnice. 
09:20
Un român de 31 de ani, stabilit în Austria, a mers peste 200 de kilometri cu taxiul pentru a-l bate pe partenerul fostei sale iubite.  
09:20
O explozie urmată de degajări mari de fum s-a produs vineri dimineaţă, 29 martie, la Rafinăria Petromidia din Năvodari, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie, anunță ISU Constanța. Autoritățile nu precizează dacă sunt victime. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Salvatorii intervin […]
09:20
Un consilier local din Brașov s-a filmat pe toaletă, în timp ce se afla live în cadrul unei ședințe online a consiliului. Acesta a uitat camera deschisă iar colegii lui și cetățenii au putut vedea tot ce a făcut el.
09:20
Analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor a publicat pe blogul său o relatare a evenimentelor petrecute în urmă cu 20 de ani, la care a fost martor.
09:15
Vineri de dimineaţă, un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe raza localităţii Prisaca Dornei, judeţul Suceava. În urma accidentului, cinci dintre cele şase persoane din maşină au fost rănite.
09:15
Scandalul este în toi pe un subiect doar în aparență sordid și minor, taman bun să ocupe presa de scandal.
09:15
S-a dat alarma, vineri, 29 martie 2024, în localitatea Năvodari, acolo unde a avut loc o explozie la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum.
09:15
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că vor fi restricţii de circulaţie.
09:10
Trupele ruse au lansat noi atacuri în estul Ucrainei joi, cu lupte grele raportate în apropierea oraşelor aproape distruse Avdiivka şi Bahmut, care au venit după o nouă rundă de atacuri cu rachete şi drone peste noapte.
09:10
Care este produsul pe care îl putem consuma în post și are cele mai puține calorii, dar și cele mai multe proteine? Răspunsul, la Doctor de bine.  
09:10
Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv după ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Pădureni şi a provocat un grav accident de circulaţie soldat cu rănirea a cinci persoane.
09:10
O posibilă explozie a avut loc, vineri, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  
09:10
Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră, care va continua să fie „un actor influent şi constructiv în interiorul NATO”, a transmis vineri, 29 martie, premierul Marcel Ciolacu, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică. „În cei 20 de ani de apartenenţă la […]
09:10
„De obicei” sau „deobicei”, te-ai gândit cum spui corect? Dacă atunci când vorbim nu ne facem griji despre pronunția corectă, când scriem, cum este corect, de fapt, „de obicei” sau „deobicei”? De multe ori se face confuzie între cele două sintagme, total diferite, „de obicei” și „deobicei”. Cum este corect? „De obicei” sau „deobicei” „De […]
09:10
Învierea Domnului este una dintre cele mai importante sărbători creștine. Înainte de Paște, dar și în ziua cea mare a Învierii, oamenii respectă o serie de tradiții și superstiții, rolul lor fiind diferit în fiecare cultură. Descoperă tradiții și superstiții de Paște în diferite culturi. Dacă în România, vopsitul ouălor este una dintre cele mai […]
09:10
În timp ce alți copii fug de matematică sau abia se descurcă în lumea cifrelor, Iustin, un băiețel din Năvodari, rezolvă operații matematice la fel de rapid precum un calculator.
Acum 2 ore
09:00
Tatăl lui Mirel Dragomir rupe tăcerea și face primele declarații despre cazul care a șocat o țară întreagă. Ce părere are bărbatul despre gestul cumplit comis de fiul său. Mirel Dragomir a ucis-o cu sânge […]
09:00
Andreea Marin, regula de la care nu se abate niciodată...
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.