Un fost deținut a fost reţinut pentru trafic de droguri. Avea ascunse în haine 7 grame de heroină

StirileProtv.ro, 27 aprilie 2024 18:30

Un bărbat a fost reţinut pentru trafic de heroină, el fiind recent eliberat din penitenciar. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
10:00
Arcul de Triumf din București a fost luminat în albastru, joi seară, pentru a marca Ziua Europei.
10:00
Trei români vor lansa Slide, o aplicație mobilă de dating. Investiția se ridică la 500.000 de euro, scrie Profit.ro. 
Acum 30 minute
09:40
Restricționarea livrărilor de armament către Israel este o măsură luată în considerare de guvernul de la Berlin, după anunțul similar venit de la Casa Albă. Israelienii au fost avertizați să nu înceapă ofensiva majoră la Rafah.
09:40
Un bărbat de 75 de ani care a traversat strada pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului, în Timişoara, a murit după ce a fost lovit de mașină. 
Acum o oră
09:20
SUA aprobă vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România, evaluate la aproximativ 70 de milioane de dolari. Achiziţia va asigura înzestrarea aeronavelor multirol F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române.
09:10
Ungaria susține planul de pace al Chinei în războiul din Ucraina, a spus premierul maghiar, Viktor Orban, în timpul unei conferințe de presă, avându-l alături pe președintele Xi Jinping.
Acum 2 ore
09:00
Creștinii ortodocși sărbătoresc vineri Izvorul Tămăduirii, și în toate bisericile se oficiază slujbe de sfinţire a apei.
08:50
Vreți un suc care nu îngrașă? Vă recomandăm sucul de roșii. Ce faci când vrei să ai o piele frumos bronzată toată vara? Mănânci roșii care conțin licopen, un pigment din familia carotenoizilor cu rol de protecție împotriva razelor ultraviolete. 
08:40
Rusia a decis să retragă sute de soldați de la granița unui stat care, până nu de mult era, unul dintre aliații săi.
08:40
Mikhail Mişustin va fi numit din nou premierul Rusiei, la propunerea lui Vladimir Putin, reinvestit recent ca președinte al statului a anunţat, vineri, preşdintele camerei inferioare a Parlamentului.
08:40
Doi poliţişti au fost grav răniţi de gloanţe, joi seară, într-o secţie de poliţie din sudul Parisului, de un bărbat care a sustras arma unui agent, după ce fusese arestat pentru agresarea unei femei cu un cutter, notează AFP. 
08:20
Doi bărbați au fost prinși de jandarmii din Bacău cu plase ilegale de pescuit pe râul Siret.
08:20
Un om de afaceri din orașul american Baton Rouge, în statul Louisiana, a avut parte de surpriza vieții atunci când un băiețel l-a confundat cu un... om al străzii.
08:20
Membrii unei grupări specializate în fabricarea și vânzarea ilegală a substanțelor dopante, precum și în operațiuni cu precursori de droguri au ajuns în vizorul anchetatorilor. 
Acum 4 ore
08:00
Un nou incident aviatic a fost înregistrat între forțele aeriene americane și cele ale Rusiei. De această dată, evenimentul s-a produs în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska.
08:00
Florin Piersic și-a petrecut noaptea la Spitalul Foișor din Capitală, unde joi seară a fost supus unei intervenții chirurgicale.
08:00
Este sezonul tornadelor peste Ocean. Mai multe furtuni violente au măturat sudul Statelor Unite. Natura dezlănțuită a luat cel puțin trei vieți și a lăsat în urmă distrugeri însemnate. 
08:00
Este alertă în Mureș după ce pești din mai multe specii au fost găsiți morți în albia unui pârâu. 
08:00
România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.
07:40
Ziua de vineri ne aduce vreme mai bună, temperaturi în creștere față de joi și câteva reprize de ploaie în vestul României. 
07:30
Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale începe vineri şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7:00.
07:20
Forţele israeliene au bombardat zone din Rafah, joi, afirmă locuitorii palestinieni, în timp ce premierul Benjamin Netanyahu a respins ameninţarea preşedintelui SUA, Joe Biden, de a opri livrările de arme către Israel dacă atacă oraşul din sudul Gaza.
Acum 12 ore
23:10
Designerul Mihai Albu a anunțat pe contul său de Facebook, joi, că a fost diagnosticat cu cancer la prostată. Acesta a fost deja supus unei intervenții chirurgicale.
23:00
Hailey și Justin Bieber vor fi părinți. Cei doi au împărtășit vestea pe rețelele sociale printr-un videoclip emoționant, însoțit de câteva poze.
23:00
Un copil de 14 ani din comuna teleormăneană Nenciuleşti a fost dat dispărut, după ce, joi, nu s-a mai întors de la şcoală, anunţă IPJ Teleorman.
22:50
Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol va demara în jurul datei de 15 mai.
22:40
Regele Charles a glumit joi în timpul vizitei la un colegiu militar, spunând că i s-a permis să iasă din cușcă”, într-unul dintre ultimele sale angajamente publice după ce s-a întors la activitatea oficială în urma diagnosticului de cancer.
22:40
Mii de manifestanţi pro-palestinieni s-au adunat în oraşul suedez Malmo pentru a protesta faţă de participarea Israelului la concursul Eurovision, scrie BBC.
22:20
Modul inedit prin care doi tineri din Vaslui s-au gândit să recicleze. Zilele trecute, cei doi tineri au fost văzuți la automatul de colectat pet-uri, dintr-un magazin din oraș, cu nu mai puțin de 100 de ambalaje de plastic.
22:10
O femeie aflată la bordul unui avion al companiei Southwest Airlines a uimit internetul după ce a fost filmată dormind în compartimentul destinat bagajelor. Videoclipul postat pe TikTok a strâns 5,4 milioane de vizualizări.
22:00
Preşedintele Volodimir Zelenski l-a demis din funcţie pe şeful Administraţiei Securităţii de Stat Serhii Rud, fiind considerat responsabil de o tentativă de asasinat eşuată care l-a vizat pe şeful statului săptâmâna aceasta.
21:50
O navă de tip portcontainer încărcată cu ajutoare a părăsit joi Ciprul îndreptându-se spre Fâşia Gaza.
21:50
Cercetătorii americani de la Spitalul de Copii din Philadelphia (CHOP) au identificat o variantă genetică puternic asociată cu cauza obezităţii la copii.
21:50
Horoscop 10 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne bucurăm de ultimele zile ale sărbătorilor pascale și să ne întâlnim cu toți cei dragi, să respectăm tradițiile și să degustăm bunatațile cu care ne-am obișnuit în perioada asta.  
21:50
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi seara că nicidecum nu se poate vorbi despre o infectare a actorului Florin Piersic în cursul procedurilor medicale.
Acum 24 ore
21:00
Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a transmis un mesaj pentru Carmen Iohannis, după ce aceasta a fost alături de Klaus Iohannis în vizită la Casa Albă.
21:00
Pe 2 februarie, în jurul orei 21:30, un bărbat cu o cască pe cap a intrat într-o clădire de apartamente dintr-un cartier exclusivist din Madrid, acolo unde stătea Ana Maria Knezevich Henao.
20:50
Laurenţiu Reghecampf a făcut plângere la poliție după ce i-au dispărut un bolid de lux și o ambarcațiune de la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Snagov, județul Ilfov, potrivit surselor Știrilor ProTV.
20:40
Doar o treime din contribuabilii români (29,93%) care ar fi putut să asigure finanțarea unor cauze sociale și-au exercitat acest drept anul trecut, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, potrivit datelor ANAF, la cererea Salvați Copiii România.
20:30
Administratorul unui restaurant din Viena, Austria, a decis să introducă o regulă conform căreia clienții care nu mănâncă tot din farfurie vor fi taxați. Aceasta regulă a fost adoptată și de un bar din Elveția.
20:20
Slovacia a anunţat joi că numărul bărbaţilor ucraineni cu vârsta necesară pentru a servi în armată care trec ilegal graniţa slovacă aproape s-a dublat într-un an. 
20:10
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, afirmă că nu este interesat de niciun „portofel” la nivel european şi nici de vreo altă funcţie la nivel internaţional.
20:00
„Avem armele strategice, permanent în alertă. Nu vom permite nimănui să ne amenințe”. Este mesajul lansat joi, de președintele rus cu ocazia defilării de Ziua Victoriei.
20:00
Un medicament destinat diabeticilor și care, potrivit prospectului, ajută la scăderea concentrației de zahăr din sânge, dovedește efecte remarcabile și în privința fertilității.
20:00
O stradă din orașul german Frankfurt ar putea câștiga fără probleme titlul de cea mai semnalizată arteră din lume.
20:00
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
19:50
Campania electorală va începe oficial la miezul nopții, dar liderii politici ne zâmbesc deja de vreo o lună de pe afișe imense care au împânzit țara.
19:50
Sprijinul acordat de România Ucrainei a fost recunoscut de americani, dar și de Consiliul Atlantic, într-o ceremonie organizata în Statele Unite, iar Klaus Iohannis a primit un premiu rezervat până acum unor președinți ai Statelor Unite.
19:40
Producătorii vor fi obligați să semnaleze pe ambalaje când reduc gramajele produselor fără să le și ieftinească. Anunțul vine de la guvern. Măsura ar combate un fenomen care a pus de luni bune stăpânire pe rafturile magazinelor.  
19:40
În România, un elev din 10 consumă stupefiante, iar vârsta de debut a coborât până la 10 ani, într-un caz. Sunt date care dau fiori, furnizate joi de Agenția Națională Antidrog.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.