Momentul în care un avion de război rusesc în flăcări se prăbușește în Marea Neagră VIDEO

StirileProtv.ro, 28 martie 2024 20:20

Un avion militar rus s-a prăbuşit în largul Peninsulei ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în 2014, iar pilotul a avut timp să se catapulteze, anunţă guvernatorul instalat de către Moscova, relatează AFP. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
17:00
Regele Charles și regina Camilla au marcat un an de când se află pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii printr-o fotografie.  
Acum o oră
16:20
Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.
Acum 2 ore
16:10
Probabil că cel puțin o dată în viață v-ați întrebat atunci când v-ați cazat la un hotel de ce există în cameră o Biblie. 
16:10
Cadavrul unui bărbat despre care se presupune că s-a înecat în naufragiul unei ambarcaţiuni cu migranţi a fost descoperit duminică în apropierea insulei Samos, au anunţat gărzile de coastă din Grecia.
15:50
La 110 ani, unul dintre cei mai în vârstă oameni din lume încă își conduce mașina zilnic.
15:40
Cercetătorii din Japonia au descoperit că scrierea gândurilor și sentimentelor după un incident negativ pe o bucată de hârtie și apoi mărunțirea acesteia sau motolirea ei, și ulteriror aruncarea ei la coșul de gunoi poate alunga furia.
15:40
Indiferent dacă sunteți un om obișnuit sau un adevărat pasionat al sălii de sport, consumul de prea multe suplimente, batoane și pudră de proteine este inutil, potrivit experților.
15:40
Papa Francisc a tars un semnal de alarmăm, duminică, la Veneţia, cu privire la impactul supraturismului asupra mediului înconjurător, în timpul unei slujbe oficiate în faţa a peste 10.000 de credincioşi în Piaţa San Marco. 
15:40
Prof. univ. dr. Ana-Maria Oproiu, medic primar de chirurgie plastică, afirmă că sunt multe persoane tinere care au mai multe riduri decât cele vârstnice.
15:40
Probabil te gândești că doar produsele dulci conțin zahăr, nu-i așa? Ei bine, zahărul se poate regăsi sub multe forme în alimente, inclusiv în cele care nu fac parte din categoria „dulciuri”.
15:40
Din 29 aprilie, Venus, planeta iubirii, armoniei, plăcerilor, dar și a banilor, intră în zodia Taur, pe care o va traversa până pe 23 mai.
15:30
În fiecare locuință se regăsesc obiecte ce pot declanșa reacții inofensive și comice în același timp, cum ar fi crizele de strănut. 
15:30
Consumul frecvent al anumitor emulsifianţi pare să fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugerează un studiu amplu publicat recent, a cărui metodologie face însă obiectul mai multor critici, transmite AFP.
15:20
Trei polițiști chilieni au fost uciși, sâmbătă dimineață, în municipiul Cañete din regiunea Biobío, au anunțat autoritățile locale
15:20
Tulburarea de spectru autist (TSA) este o afecțiune care afectează interacțiunea socială, comunicarea și comportamentul. 
15:20
Echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), compus din Andrei Cornea şi Marian Enache, a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged.
Acum 4 ore
15:10
La începutul lunii aprilie, un lucrător din Texas a fost testat pozitiv pentru gripa aviară, în contextul unui focar de gripă în rândul vacilor, care a apărut în mai multe state din SUA.
15:00
Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.
15:00
Un ceas de buzunar din aur, purtat de cel mai bogat pasager de pe Titanic, a fost vândut la licitație pentru suma de 900.000 de lire sterline, de șase ori mai mult decât prețul cerut inițial.
14:30
Craig Edwards, un cercetător al Universității Dundee, a distribuit pe rețelele sociale rezultatele unui experiment interesant, în cadrul căruia a realizat 10.000 de simulări ale EURO 2024.
14:30
Marile lanțuri de magazine au anunțat un program special de lucru în perioada 1- 6 mai. Iată care este programul de funcționare de Ziua Muncii, dar și de Sărbătorile Pascale.
14:30
Prințul Harry este așteptat să se întoarcă în Marea Britanie zilele următoare, însă fără Meghan Markle.
14:20
Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că alte 2,5 hectare de parc nou-nouţ, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de duminică, în sector.
14:20
Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte 33 au fost rănite într-o tornadă la Guangzhou, un oraş cu 19 milioane de locuitori în sudul Chinei, potrivit presei chineze de stat, relatează CNN. 
14:10
România a cucerit medaliile de aur în proba feminină de dublu rame, prin Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria). 
14:00
Medicii din Marea Britanie sunt tot mai îngrijorați privind efectele nocive pe care le au energizantele asupra copiilor, scrie The Sun. 
13:50
Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut, duminică, Statelor Unite să împiedice o invazie israeliană în oraşul Rafah, din sudul Fâşiei Gaza, transmit AFP şi Reuters.
13:50
Adresabilitatea pacienţilor cu vârsta sub 50 de ani cu forme de cancer - unii dintre ei cu forme avansate de boală - a crescut la Institutul Oncologic Bucureşti, potrivit doctorului Mircea Savu,  medic primar radioterapie.
13:50
Trei persoane, inclusiv un copil de 2 ani, au fost rănite duminică, după ce două autovehicule s-au ciocnit pe DN1, la Predeal. 
13:20
Mamele care au îndeplinit un stagiu minim de cotizare ar putea să iasă mai devreme la pensie, potrivit unui proiect de lege depus la Senat săptămâna aceasta.
13:20
Maria Feliciana dos Santos, una dintre cele mai înalte femei din lume, a murit la vârsta de 77 de ani. Pe când avea peste 20 de ani, ea măsura 224,8 centimetri înălțime, însă a mai scăzut odată cu înaintarea în vârstă.
Acum 6 ore
13:00
Localnicii din faimoasa insulă italiană Capri, din Marea Mediterană, se revoltă din cauza fluxului tot mai mare de turiști.
12:50
Membrii unei cunoscute trupe ruseşti de heavy metal, Korrozia Metalla, au fost arestaţi de poliţie în plin concert la Nijni Novgorod şi inculpaţi cu privire la ”propaganda simbolurilor naziste”, anunţă autorităţile.
12:30
Un turist birtanic care se afla în Caraibe, în vacanță, a fost atacat de un rechin și s-a ales cu răni grave, chiar în ultima zi de vacanță.
12:10
Argentinianul Lionel Messi a marcat o nouă dublă, sâmbătă ,şi a ajutat-o pe Inter Miami să se impună cu 4-1 în faţa echipei New England Revolution, la Foxborough (Massachusetts, SUA).
12:10
Un acrobat a căzut din „roata morții” în timpul unui spectacol, la Blackpool Tower Circus, sâmbătă. Martori la scenă au fost și copii.
12:10
Harvey Weinstein, fost producător de film, a fost spitalizat la doar câteva zile după ce condamnarea sa pentru viol din 2020 în New York a fost anulată, a declarat avocatul său, conform BBC. 
12:00
Un accident grav a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 05:15, în satul Sinoie, județul Constanța.
12:00
O rămășiță stâncoasă îngropată de la un impact cataclismic ar putea explica locația ciudată a structurii Sputnik Planitia, formațiunea în formă de inimă descoperită recent pe Pluto.   
11:50
Martin Scorsese ar fi reluat lucrul la filmul său biografic despre Frank Sinatra, aflat până acum în ”adormire”, cu colaboratorul său obișnuit, Leonardo DiCaprio, în rolul principal.
11:40
Unde se află, de fapt, orașul scufundat din România. Are o poveste impresionantă
11:40
Christine stătea întinsă în pat într-o dimineață de joi, gândindu-se la bărbatul pe care îl iubea, sperând să-și câștige libertatea înainte de a se termina timpul, scrie CNN.
11:30
Consumul unui pahar sau mai mult de suc de fructe 100% natural în fiecare zi este asociat cu creşterea în greutate la copii şi adulţi, potrivit unei noi analize care a evaluat 42 de studii anterioare.  
11:20
Dacă ești în căutarea unor filme variate și captivante, îți oferim o invitație către producțiile cinematografice de pe platforma VOYO. 
Acum 8 ore
11:10
Un turist care vizita Cercul polar arctic, mai exact arhipelagul Svalbard, Norvegia, a fost amendat cu peste 1.000 de euro deoarece s-a apropiat prea mult de o morsă.
11:10
Autostrada spre sudul litoralului va ocoli o parte din stațiunile de la malul Mării Negre și va ajunge în apropiere de Olimp și Mangalia.
11:00
Preşedintele american Joe Biden l-a ironizat pe contracandidatul său la alegerile prezidenţiale din SUA din toamna acestui an, Donald Trump, pe care l-a comparat cu ''un băieţel de şase ani'', la cina anuală a corespondenţilor de presă la Casa Albă.
11:00
Valorile termice vor fi mai ridicate pe parcursul săptămânii viitoare decât cele specifice perioadei, pe întreg teritoriul României.
10:50
O femeie de 101 ani este confundată în mod constant de o companie aeriană cu un bebeluș din cauza unei erori a sistemului de rezervare.
10:50
Duminică, 28 aprilie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, Loteria Română a acordat peste 18.900 de câştiguri în valoare totală de peste 1,03 milioane de lei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.