Angajări fictive în Cluj. O angajată a eliberat, timp de 3 ani, adeverinţe medicale pentru angajare, fără a avea acest drept

StirileProtv.ro, 28 martie 2024 19:10

Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, cinci percheziţii în Turda, într-un dosar care vizează eliberarea de adeverinţe medicale pentru angajare de către o funcţionară care nu avea acest drept. Una dintre descinderi a avut loc la o instituţie publică.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
20:40
Prinţul Paul al României, condamnat în dosarul "Ferma Băneasa" la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, a fost depistat în Malta, au precizat, duminică, pentru Agerpres, surse judiciare.
Acum 10 minute
20:50
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Acum 30 minute
21:10
Loteria Română a anunțat, duminică seara, că s-a câștigat premiul cel mare la extragerea LOTO din ziua de Florii, 28 aprilie 2024.
Acum o oră
20:00
Dacă sunteți în căutarea unui loc unde să stați o noapte în Manhattan și aveți la dispoziție 11.000 de dolari, hotelul Equinox din New York City are disponibil un penthouse la acest preț.  
Acum 2 ore
19:40
Moment revoluționar în medicină. În Marea Britanie e testat primul vaccin împotriva cancerului de piele.
19:40
Cel puțin 7 israelieni au fost arestați la noi proteste organizate în Tel Aviv și Ierusalim. Zeci de mii de oameni au cerut demisia guvernului și un armistițiu în Gaza pentru a putea fi salvați ostaticii luați de Hamas.
19:40
Un proiect de lege aflat la Senat acordă un nou drept pacienților asigurați în sistemul de sănătate - terapia durerii. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii are prioritate.
19:40
Un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă, duminică după-amiază, pe un teren din judeţul Alba. 
19:30
Arome din toate colțurile lumii s-au regăsit pe Bulevardul Kiseleff din București, la un festival de street food sau mâncare stradală. Tot un fel de street food, dar local sunt considerate și produsele noastre de patiserie.
19:30
Până la finalul lunii viitoare, toți angajații au posibilitatea să facă un bine și să sprijine fără niciun cost o organizație neguvernamentală.  
19:30
Comandantul-şef al forţelor ucrainene, Oleksandr Sîrski, a indicat duminică în social media că situaţia de pe front s-a "deteriorat" şi trupele ruse au înregistrat "succese tactice" în mai multe zone, relatează AFP şi Reuters.
19:30
Când vine vorba de mâncare suntem risipitori și cu banii, și cu alimentele: aruncăm lunar la coș produse și bucate în valoare de sute de lei, pe care le-am cumpărat în exces.
19:20
Cei care au vrut să se bucure de briza mării au făcut plimbări, au citit o carte pe plajă, au ridicat zmee și au luat prânzul la cherhana.  
19:20
Este duminica Floriilor pentru creștinii ortodocși, iar bisericile din întreaga țară au fost pline de oameni.    
19:10
Sărbătoarea de Florii a fost marcată de o tragedie la malul mării. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit înecat. Un trecător l-a zărit plutind printre valuri și a sunat la 112, însă nu mai putea fi salvat.
19:10
Vești proaste pentru șoferii vitezomani și pentru cei care urcă băuți sau drogați la volan. Mii de polițiști monitorizează traficul de la sol, dar și din aer.
19:10
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 28 aprilie 2024
19:00
„De unde sunt florile?”, partea a III-a. Anii de colonialism, dar şi spiritul antreprenorial deosebit şi gustul pentru frumos al olandezilor i-au făcut pe aceştia să fie cei mai importanţi comercianţi cu flori ai lumii.
Acum 4 ore
18:40
„De unde sunt florile?”, partea a II-a. Afacerile din Capitală cu flori au fost ani de zile controlate de familii tradiţionale de rromi numiţi boldeni. Cine sunt aceştia şi cum au reuşit ca după 90 să devină principalii furnizori de flori ai Bucureştiului
18:30
„De unde sunt florile?”, partea I. Când creştinii ortodoxi celebrează Floriile, vorbim despre o industrie înfloritoare - vânzarea plantelor verzi şi florilor în România.
18:10
Echipa patronată de Gigi Becali și-a atribuit, pe pagina de Facebook a clubului, al 27-lea titlu din istorie, în condițiile în care FCSB a fost înființată în 2003. Pentru gruparea din Drumul Leordeni 106 ar fi al șaselea titlu, după cele din 2005, 2006, 2013, 2014 și 2015. Mai mult, FCSB nu a primit încă palmaresul pentru perioada 2003-2017, după ce judecătorii au decis că s-a folosit ilegal de numele și marca Steaua în toți acei ani. Fără acest palmares, pentru FCSB ar fi doar primul titlu din...
17:30
Britney Spears şi tatăl ei, Jamie Spears, au rezolvat la sfârşitul săptămânii trecute problemele rămase încă nesoluţionate în urma unei bătălii juridice acerbe, la aproximativ doi ani şi jumătate după ce artista a fost eliberată de sub tutela părintelui.
17:20
Franțuzoaica Alize Cornet, 34 de ani, a anunţat că îşi va încheia cariera după ediţia din acest an a turneului Roland Garros, ce va avea loc în perioada 26 mai-9 iunie.
17:20
Un bărbat de 70 de ani a fost prins de către poliţiştii din Capitală, furând un telefon mobil şi un portofel din căruciorul unui copil. 
17:20
Un șofer băut a fost prins la volanul mașinii în timp ce conducea cu viteza de 143 kilometri pe oră pe DN2 - E85. 
17:00
Regele Charles și regina Camilla au marcat un an de când se află pe tronul Regatului Unit al Marii Britanii printr-o fotografie.  
Acum 6 ore
16:20
Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.
16:10
Probabil că cel puțin o dată în viață v-ați întrebat atunci când v-ați cazat la un hotel de ce există în cameră o Biblie. 
16:10
Cadavrul unui bărbat despre care se presupune că s-a înecat în naufragiul unei ambarcaţiuni cu migranţi a fost descoperit duminică în apropierea insulei Samos, au anunţat gărzile de coastă din Grecia.
15:50
La 110 ani, unul dintre cei mai în vârstă oameni din lume încă își conduce mașina zilnic.
15:40
Cercetătorii din Japonia au descoperit că scrierea gândurilor și sentimentelor după un incident negativ pe o bucată de hârtie și apoi mărunțirea acesteia sau motolirea ei, și ulteriror aruncarea ei la coșul de gunoi poate alunga furia.
15:40
Indiferent dacă sunteți un om obișnuit sau un adevărat pasionat al sălii de sport, consumul de prea multe suplimente, batoane și pudră de proteine este inutil, potrivit experților.
15:40
Papa Francisc a tars un semnal de alarmăm, duminică, la Veneţia, cu privire la impactul supraturismului asupra mediului înconjurător, în timpul unei slujbe oficiate în faţa a peste 10.000 de credincioşi în Piaţa San Marco. 
15:40
Prof. univ. dr. Ana-Maria Oproiu, medic primar de chirurgie plastică, afirmă că sunt multe persoane tinere care au mai multe riduri decât cele vârstnice.
15:40
Probabil te gândești că doar produsele dulci conțin zahăr, nu-i așa? Ei bine, zahărul se poate regăsi sub multe forme în alimente, inclusiv în cele care nu fac parte din categoria „dulciuri”.
15:40
Din 29 aprilie, Venus, planeta iubirii, armoniei, plăcerilor, dar și a banilor, intră în zodia Taur, pe care o va traversa până pe 23 mai.
15:30
În fiecare locuință se regăsesc obiecte ce pot declanșa reacții inofensive și comice în același timp, cum ar fi crizele de strănut. 
15:30
Consumul frecvent al anumitor emulsifianţi pare să fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugerează un studiu amplu publicat recent, a cărui metodologie face însă obiectul mai multor critici, transmite AFP.
15:20
Trei polițiști chilieni au fost uciși, sâmbătă dimineață, în municipiul Cañete din regiunea Biobío, au anunțat autoritățile locale
15:20
Tulburarea de spectru autist (TSA) este o afecțiune care afectează interacțiunea socială, comunicarea și comportamentul. 
15:20
Echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), compus din Andrei Cornea şi Marian Enache, a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged.
15:10
La începutul lunii aprilie, un lucrător din Texas a fost testat pozitiv pentru gripa aviară, în contextul unui focar de gripă în rândul vacilor, care a apărut în mai multe state din SUA.
15:00
Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.
15:00
Un ceas de buzunar din aur, purtat de cel mai bogat pasager de pe Titanic, a fost vândut la licitație pentru suma de 900.000 de lire sterline, de șase ori mai mult decât prețul cerut inițial.
Acum 8 ore
14:30
Craig Edwards, un cercetător al Universității Dundee, a distribuit pe rețelele sociale rezultatele unui experiment interesant, în cadrul căruia a realizat 10.000 de simulări ale EURO 2024.
14:30
Marile lanțuri de magazine au anunțat un program special de lucru în perioada 1- 6 mai. Iată care este programul de funcționare de Ziua Muncii, dar și de Sărbătorile Pascale.
14:30
Prințul Harry este așteptat să se întoarcă în Marea Britanie zilele următoare, însă fără Meghan Markle.
14:20
Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au anunţat că alte 2,5 hectare de parc nou-nouţ, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de duminică, în sector.
14:20
Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte 33 au fost rănite într-o tornadă la Guangzhou, un oraş cu 19 milioane de locuitori în sudul Chinei, potrivit presei chineze de stat, relatează CNN. 
14:10
România a cucerit medaliile de aur în proba feminină de dublu rame, prin Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria). 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.