Radu Mazăre vrea să scape din închisoare. Miercuri i se judecă cererea de liberare condiționată

StirileProtv.ro, 17 aprilie 2024 09:00

Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
23:30
Changpeng Zhao, fostul director executiv al Binance, a fost condamnat marți la patru luni de închisoare după ce a pledat vinovat de încălcarea legilor americane privind spălarea banilor la cea mai mare bursă de criptomonede din lume.
23:30
Prinţul William a dat marţi câteva veşti despre prinţesa Kate şi familia sa, în timpul unei vizite oficiale la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, relatează BFMTV. 
23:00
O femeie a decedat într-un grav accident rutier care a avut loc, marţi seara, pe raza localităţii Ciochiuţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.
22:50
Un cetățean american a fost dat dispărut în Craiova. Soția sa a sesizat poliția după ce bărbatul a plecat de acasă și nu a mai revenit.
22:40
Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a încurajat, marţi, statele care deţin sisteme antiaeriene Patriot să doneze din ele Ucrainei, care aşteaptă mai multe arme pentru apărarea antiaeriană în faţa Rusiei.
22:30
Pasagerii trebuie să fie atenți la modul în care se îmbracă atunci când călătoresc cu avionul. O fostă însoțitoare de bord, cu o experiență de 33 de ani, a explicat de ce unele ținute nu sunt acceptate de companiile aeriene.
22:20
Cele două părţi se vor sprijini, în condiţii de reciprocitate şi pe bază de oportunitate, în toate aspectele referitoare la pregătirea şi participarea la misiuni şi operaţii în cadrul coaliţiilor multinaţionale sub egida ONU, OSCE, NATO sau UE.
22:20
Mai mulţi studenţi palestinieni au perturbat marţi o reuniune a diplomaţilor Uniunii Europene în Cisiordania şi au atacat cu pietre unele dintre maşinile acestora, pentru a protesta faţă de războiul din Gaza, au declarat martori citaţi de Reuters. 
22:10
Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.
Acum 12 ore
21:40
Nathaly Paola Castro Tores are 42 de ani și 127 de centimetri și suferă de o tulburare rară, numită sindromul Laron, scrie CNN. 
21:20
Hemoroizii sunt o problemă supărătoare, frecvent întâlnită, adesea cauzată de constipație și de anumite obiceiuri legate de stilul de viață.
21:10
Stațiunea Jupiter este una dintre cele 11 destinații turistice de interes național din județul Constanța, situată la doar 40 de kilometri distanță de orașul cu același nume și la doar 5 kilometri de Mangalia.
21:10
Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  
21:00
Cântăreţul The Weeknd a donat 2 milioane de dolari pentru a furniza alimente în Fâşia Gaza. Donaţia, prin intermediul fondului său umanitar XO, va permite trimiterea a 18 milioane de pâini către familiile din Gaza, informează BFM TV. 
20:50
Armata ucraineană, confruntată cu superioritatea trupelor ruse în materie de trupe şi armament, încearcă să oprească înaintarea rapidă a acestora din urmă la nord-vest de oraşul Avdiivka, în regiunea Doneţk.
20:50
O echipă internaţională de oameni de ştiinţă a reuşit să conceapă un material biodegradabil compus din bacterii cu capacitatea de a se descompune la sfârşitul duratei sale de viaţă utilă. 
20:40
Violonistul Alexandru Tomescu a primit aplauze la poalele Everestului. Pornit în expediție, a vrut să încânte oamenii cu talentul lui în acordurile lui Ciprian Porumbescu și Bach.  
20:40
Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.
20:40
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a explicat de ce Kievul și-ar fi piedut încrederea în liderii din Alianța Nord-Atlantică. 
20:10
Numărul locuinţelor vacante din Japonia a atins în 2023 o nouă cifră record de 9 milioane, cu 510.000 mai multe comparativ cu sondajul precedent din 2018, pe fondul creşterii deceselor în rândul proprietarilor vârstnici singuri. 
20:10
Un incendiu cu degajări mari de fum s-a produs, marţi după-amiază, la compartimentul motor al unui tren care staţiona în gara din localitatea Hodoni de lângă Timişoara.
19:50
Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, a declarat că Thibault Courtois nu va face parte din lotul pentru Campionatul European, competiţie care va avea loc în perioada 14 iunie-14 iulie. Belgia este una dintre adversarele României la EURO.
19:50
A fost agitație în Gara de Nord din Capitală. Trenurile au fost pline de tineri pregătiți să înceapă sezonul petrecerilor la malul mării.  
19:40
Prima navă de croazieră cu turiști străini din acest an a sosit, marți, la Tulcea. 177 de austrieci, elvețieni și americani au pornit, timp de opt zile, într-o călătorie pe Dunăre.
19:30
Se apropie Paștele, dar comercianții care vând carne de miel nu sunt mulțumiți de încasări. Spun că au vândut până acum cu 40% mai puțin decât în anii trecuți. Ca să nu rămână cu mieii în galantare, unele magazine au coborât prețurile.
19:30
Filmul „Libertate", în regia lui Tudor Giurgiu, a primit 10 statuete Gopo la gala premiilor cinematografiei românești. Actori, regizori și scenariști au urcat emoționați pe scena Teatrului Național, în fața celor aproape o mie de invitați.
19:20
Părinții din familiile mono-parentale au fost incluși în categoria angajaților care nu pot fi obligați să muncească noaptea, pe lângă femeile însărcinate, mamele care alăptează și lăuzele.  
19:10
Urmărit internațional pentru o condamnare definitivă, prințul Paul al României s-a aratat revoltat în fața instanței din Malta.
19:10
Toate pensiile vor fi plătite înainte de Paște, a dat asigurări premierul în ședința de Guvern de marți.
19:10
Comitetul pentru Situații de Urgență din Prahova este de o oră în ședință și discută despre situația din orașul Slănic.
19:00
Ucraina nu intenţionează să forţeze bărbaţii cu vârstă de recrutare să se întoarcă din străinătate, a declarat marţi un oficial guvernamental de rang înalt, în pofida lipsei de soldaţi necesari pentru a respinge invazia Rusiei, relatează DPA.
19:00
La 88 de ani, actorul Florin Piersic trece prin momente complicate. Cel cunoscut, printre altele, pentru rolul lui „Mărgelatu” a ajuns marți la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.
18:20
Guvernul a adoptat proiectul legii de ratificare a acordului de colaborare semnat de România cu SUA pentru instalarea sistemului american ATS.  
18:10
Donald Trump a fost amendat cu 9.000 de dolari, iar judecătorul de la New York îl ameninţă cu închisoarea dacă va continua să ignore ordinele de a nu-i mai critica pe cei implicaţi în dosarul „Stormy Daniels”.
18:10
Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.
17:30
Orbit de gelozie, un bărbat de 33 de ani din judeţul Neamţ, a intrat în casa fostei iubite, a distrus mai multe geamuri și a incendiat patul femeii.  
17:30
În prag de Paște, sunt mulți copii care duc dorul părinților plecați la muncă în străînătate.  
17:20
Atac brutal într-o localitate din Olt. O femeie a fost înjunghiată în plină zi de soţul ei. Individul era anchetat pentru că îşi violase una dintre fiice şi dorea ca soţia să retragă plângerea depusă la poliţie.
17:20
Simona Halep, care a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare, a primit o invitaţie pentru Trophee Clarins, turneu de categorie WTA 125 care va avea loc luna viitoare.
17:20
Un accident ușor în Constanța, în care a fost implicat un cunoscut om de afaceri din oraș, a degenerat într-un scandal cu amenințări.
17:10
Aplicarea taxei pe marile averi a fost amânată până la 30 septembrie pentru ca sistemul informaţional referitor la marile proprietăţi să poată permite accesul la datele privind valoarea impozabilă a clădirilor, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor.
17:00
Un asistent medical din Brănești, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore, marți, după ce ar fi agresat fizic două minore internate la secția de psihiatrie.
Acum 24 ore
16:50
Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin de 15.000 de locuitori, iar toţi cei care nu-şi mută urgent aparatele rămân fără licenţă, a declarat, marți, premierul Marcel Ciolacu.
16:50
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce au făcut tratamente faciale anti-îmbătrânire la centru spa neautorizat din New Mexico, anunță Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, potrivit The Guardian. 
16:30
Surparea străzii 23 August din oraşul prahovean Slănic este motiv de dispută între PSD şi PNL Prahova, la cel mai înalt nivel.
16:20
Victor Ponta a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanţelor, DNA şi pe procurorul Jean Uncheşelu, cel care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni - Rovinari şi în care acesta a fost achitat defintiv la sfârşitul anului trecut.
16:20
Cuplurile de acelaşi sex din Cehia urmează să beneficieze începând de anul viitor de cea mai mare parte a drepturilor de care beneficiază persoanele heterosexuale căsătorite - cu excepţia căsătoriei. 
16:00
Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.
16:00
Premierul israelian Benjamin Netanyahu ameninţă marţi pe X cu lansarea unui asalt la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, ”cu sau fără acord” al unui armistiţiu.
15:50
Conferințele „Despre lumea în care trăim“, la Ateneul Român – ediția a șaptea, 18–20 mai 2024 –, un festival de conferințe și dialoguri culturale și științifice pe teme de actualitate, susținute de specialiști importanți și oameni de cultură de prestigiu
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.