Cum încearcă avocații lui Mario Iorgulescu să-l scape de condamnare: suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie

StirileProtv.ro, 28 martie 2024 19:00

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are leziuni cerebrale încă din copilărie şi nu înţelege ce se întâmplă la proces.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
11:50
Martin Scorsese ar fi reluat lucrul la filmul său biografic despre Frank Sinatra, aflat până acum în ”adormire”, cu colaboratorul său obișnuit, Leonardo DiCaprio, în rolul principal.
Acum 15 minute
11:40
Unde se află, de fapt, orașul scufundat din România. Are o poveste impresionantă
11:40
Christine stătea întinsă în pat într-o dimineață de joi, gândindu-se la bărbatul pe care îl iubea, sperând să-și câștige libertatea înainte de a se termina timpul, scrie CNN.
Acum 30 minute
11:30
Consumul unui pahar sau mai mult de suc de fructe 100% natural în fiecare zi este asociat cu creşterea în greutate la copii şi adulţi, potrivit unei noi analize care a evaluat 42 de studii anterioare.  
Acum o oră
11:20
Dacă ești în căutarea unor filme variate și captivante, îți oferim o invitație către producțiile cinematografice de pe platforma VOYO. 
11:10
Un turist care vizita Cercul polar arctic, mai exact arhipelagul Svalbard, Norvegia, a fost amendat cu peste 1.000 de euro deoarece s-a apropiat prea mult de o morsă.
11:10
Autostrada spre sudul litoralului va ocoli o parte din stațiunile de la malul Mării Negre și va ajunge în apropiere de Olimp și Mangalia.
11:00
Preşedintele american Joe Biden l-a ironizat pe contracandidatul său la alegerile prezidenţiale din SUA din toamna acestui an, Donald Trump, pe care l-a comparat cu ''un băieţel de şase ani'', la cina anuală a corespondenţilor de presă la Casa Albă.
11:00
Valorile termice vor fi mai ridicate pe parcursul săptămânii viitoare decât cele specifice perioadei, pe întreg teritoriul României.
Acum 2 ore
10:50
O femeie de 101 ani este confundată în mod constant de o companie aeriană cu un bebeluș din cauza unei erori a sistemului de rezervare.
10:50
Duminică, 28 aprilie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, Loteria Română a acordat peste 18.900 de câştiguri în valoare totală de peste 1,03 milioane de lei.
10:50
Poliţia germană a arestat, sâmbătă seară, un cetăţean rus suspectat de uciderea a doi cetăţeni ucraineni într-un mic oraş din sudul Germaniei, relatează dpa. 
10:30
Doctor de Bine. Emisiunea integrală din 28.04.2024
10:20
O bogăție de nutrienți se ascunde într-o coaja de ou. Vorbim despre proteina-etalon, adică cea mai bună calitate. Dar și despre cele mai multe minerale într-un conținut atât de mic.
10:20
Peste 15 ore pe săptămână petrecute în fața unui ecran vor mări riscul depresiei, ne spune Organizația Mondială a Sănătății. Sunt ușor de depășit și înseamnă să căutăm dopamină non-stop.
10:20
Un bărbat de 45 de ani din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a încălcat ordinul de protecţie care fusese emis pentru că îşi agresase fosta soţie. 
10:10
În acest weekend, pe 27 aprilie, s-a desfășurat la Wuhan, în China, ediția 2024 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Standard destinate categoriei de vârstă sub 21 de ani.
10:10
Asociem vacanța ori sărbătorile cu multă mâncare. Dar în această abundență, devine obligatorie mișcarea. Suntem adaptați să ne mișcăm permanent. Ce mâncăm înainte și după? Răspunsul stă în manualul de anatomie și fiziologie.
10:10
Să fie proaspăt. În felul acesta valoroasele grăsimi conținute au calitatea ideală. Vorbim despre pește în duminica Floriilor. Sau, poate, vă place conservat - murat, afumat, în conservă sau uscat la vânt, cu multă sare.
Acum 4 ore
09:50
Parlamentul irakian a adoptat, sâmbătă, o lege care incriminează relaţiile homosexuale şi tranziţiile de gen, cu pedepse de până la 15 ani de închisoare, după un proiect iniţial care prevedea pedeapsa cu moartea, relatează AFP. 
09:50
Temperaturile cresc din ce în ce mai mult iar toți șoferii sunt nevoiți să își monteze anvelopele de vară. Descoperă când este momentul potrivit să faci trecerea la cauciucurile de vară și cât costă această procedură.
09:40
Travis Scott la Costinești? Meme-uri în social media după ce ”Beach, Please!” a anunțat că îl aduce pe celebrul rapper american.
09:30
A fost o noapte albă pe litoralul care a revenit la viață cu soare și veselie, gata pentru vacanța comasată de 1 Mai și Paște.
09:20
Armata ucraineană a făcut o greșeală gravă pe front, în urma căreia soldații ruși au reușit să înainteze și să își treacă în palmares noi cuceriri.
09:20
Un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a înecat în mare, în staţiunea Mamaia, trupul acestuia fiind găsit duminică dimineaţă.  
09:00
Un medic din SUA este anchetat după ce a plonjat cu mașina în care se afla familia sa într-o prăpastie, încercând să își ucidă soția și cei doi copii.
09:00
Un bărbat din Pennsylvania a avut parte de șocul vieții sale atunci când a deschis o factură de la stat în valoare de 34 de miliarde de dolari. 
08:50
Preselecțiile „Vocea României” continuă și duminică în București. Este ultima zi în care mai puteți participa la audițiile pentru sezonul 12. 
08:40
Așadar, duminică este sărbătoare mare, sunt Floriil. Iar în ajunul „Intrării Domnului în Ierusalim", în toată țara au fost organizate procesiuni la care au participat mii de oameni. 
08:30
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a difuzat sâmbătă o înregistrare video în care apar doi ostatici israelieni pe care i-a răpit în atacul său de la 7 octombrie în sudul Israelului şi i-a dus în Fâşia Gaza.
08:20
FCSB a câştigat titlul de campioană a României, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1, pe Arena Naţională, în etapa a şaptea din play-off. FCSB s-a impus prin golurile marcate de David Miculescu (26) şi Alexandru Băluţă (84), în timp ce pentru fosta campioană a înscris Rivaldinho (79). FCSB nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci. Formația antrenată de Elias Charalambous e neînvinsă în play-off, având cinci victorii ş...
08:20
Mihai Stoica și-a spart arcada după ce FCSB a devenit campioana României Mihai Stoica a urcat în peluză la ultrașii FCSB-ului pentru a sărbători titlul. Managerul general de la FCSB a fost surprins sângerând abundent din zona arcadei. Cel care l-a lovit pe oficialul noii campioane a fost chiar Ovidiu Popescu, cel care, într-un exces de zel, l-a luat în brațe pe Mihai Stoica și l-a lovit în zona capului. Totuși, acest aspect nu i-a întrerupt bucuria oficialului de la FCSB, care a continuat să săr...
08:10
Momente de spaimă, pentru doi părinți din Timiș. Băiețelul lor - de numai doi ani - a căzut într-o piscină, iar intervenția rapidă a tatălui i-a salvat viața.
08:10
Moment revoluționar în medicină. În Marea Britanie, e testat primul vaccin împotriva cancerului de piele. Spre deosebire de cele clasice, acesta este unul personalizat pentru fiecare bolnav.  
08:00
Autoritățile fac cercetări la Cluj-Napoca, unde o bucată dintr-o stradă s-a surpat. O expertiză va arăta ce lucrări sunt necesare. Între timp, traficul este oprit în zonă și sunt luate în calcul rute alternative.
Acum 6 ore
07:50
Uniunea Europeană a criticat, sâmbătă, Rusia pentru că a pus filialele unei companii italiene şi ale unei companii germane sub ”conducerea temporară externă” a unei entităţi Gazprom.
07:50
Duminică îi sărbătorim pe cei aproape 1,8 milioane de români cu nume de flori. Unii au început mult mai devreme petrecerile, iar cluburile și terasele din Centrul Vechi au fost pline. 
07:40
Astăzi continuă vremea frumoasă. Doar pe la munte se mai adună norii și s-ar putea să vină o ploaie de scurtă durată. Se încălzește în cea mai mare parte a țării.
07:40
Floriile se mai numesc și Duminica Patimilor sau Intrarea Domnului în Ierusalim. Acestea se sărbătoresc întotdeauna înainte cu o săptămână de Paște. Anul acesta, Floriile se vor sărbători pe data de 28 aprilie 2024.
07:30
Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe Richter s-a produs duminică dimineață, în ziua de Florii, în județul Vrancea, la ora 6:43, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.
07:30
Forţele de apărare ucrainene au respins, sâmbătă, 59 de atacuri inamice în cinci sectoare ale liniei de front, cele mai multe dintre ele pe ruta Avdiivka.
07:30
După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.
07:30
Aproape 200 de manifestanţi pro-palestinieni au fost arestaţi, sâmbătă, în trei campusuri americane, când poliţia a evacuat taberele lor, cel mai recent episod al unei mişcări studenţeşti care se răspândeşte în Statele Unite, scrie AFP. 
07:20
Un ceas de aur găsit împreună cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vândut sâmbătă la licitaţie cu 1,37 milioane de euro.
Acum 24 ore
22:10
Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat că, la Bucureşti, "o juntă militară a ocupat PNL, alungând liberalismul din PNL".
22:10
Un angajat al industriei hoteliere a dezvăluit care sunt cele mai comune greșeli pe care le fac turiștii în momentul în care ajung la hotel. 
22:00
Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.
21:50
Un afroamerican pe nume Frank Tyson, în vârstă de 53 de ani, eliberat condiţionat recent din închisoare, suspectat de faptul că era implicat într-un accident rutier, a murit în timpul arestării sale în 18 aprilie.
21:50
Un avion de tip Boeing 767 de linie aparţinând companiei Delta Airlines, care decola de la New York către Los Angeles, a fost nevoit să se întoarcă din drum după decolare, din cauza unui tobogan de urgenţă, scrie presa americană.
21:30
O pasăre care poate ajunge până la 1 metru și jumătate înălțime, cunoscută sub numele de ”pasărea sabot” sau ”pasărea gheată”, ”pantof” - originară din Africa - mănâncă pui de crocodil și își ucide frații.  
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.